Wielka Piłka według nas !
Nie powiedziałem że Barcelona jest słaba, bo grają dobrą piłke, ładną dla oka, to jest oczywiste.
Wkurwia mnie jednak robienie z ich nie wiadomo jakiej potęgi skoro równie dobrze zamiast tej potęgi rok temu mogliby skończyć swój udział na półfinale, gdyby sędzia zobaczył to co widział cały świat ; )Tak samo było we wtorek (środe?) już nie pamietam kiedy grali. Ale poczekajmy na rewanż.
Widziałem skróty Czelsi i Siti - k**wa CO ZA MECZ!
A Arsenal, kurcze szkoda że nie było remisu, już by odpadli od czołówki dośc znacznie, eh : / Oglądałem do 85 minuty k**wa mecz... a w doliczonym czasie dwie padły bramki, no cóż, znowu musze czekać na skróty, to ocenie wiecej.
Może jednak temat o Lidze Angielskiej by się przydał? Chociażby dla nas dwóch Łoli?
(Dodano 27 lutego 2010, 22:07)
Co do kontuzji, najbardziej poszkodowanymi w tym roku są Arsenal i MU. Arsenal pomoc i atak bardziej, MU nie ma obrony, no cóż, taki sezon : <
Skt, zgadzam się z Tobą co do CR7, nie lubiłem gnojka, ale jak dla mnie jeszcze długo nie będzie lepszego niż on, serio, i żaden nakokszony Messi tego nie zmieni.
Chyba że Rooney ; )
Wkurwia mnie jednak robienie z ich nie wiadomo jakiej potęgi skoro równie dobrze zamiast tej potęgi rok temu mogliby skończyć swój udział na półfinale, gdyby sędzia zobaczył to co widział cały świat ; )Tak samo było we wtorek (środe?) już nie pamietam kiedy grali. Ale poczekajmy na rewanż.
Widziałem skróty Czelsi i Siti - k**wa CO ZA MECZ!
A Arsenal, kurcze szkoda że nie było remisu, już by odpadli od czołówki dośc znacznie, eh : / Oglądałem do 85 minuty k**wa mecz... a w doliczonym czasie dwie padły bramki, no cóż, znowu musze czekać na skróty, to ocenie wiecej.
Może jednak temat o Lidze Angielskiej by się przydał? Chociażby dla nas dwóch Łoli?
(Dodano 27 lutego 2010, 22:07)
Co do kontuzji, najbardziej poszkodowanymi w tym roku są Arsenal i MU. Arsenal pomoc i atak bardziej, MU nie ma obrony, no cóż, taki sezon : <
Skt, zgadzam się z Tobą co do CR7, nie lubiłem gnojka, ale jak dla mnie jeszcze długo nie będzie lepszego niż on, serio, i żaden nakokszony Messi tego nie zmieni.
Chyba że Rooney ; )
Fist, MU nie miało obrony, teraz już jest lepiej, nie to co było wcześniej 
Pominąłeś mnie chuju
Pominąłeś mnie chuju
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Tak Davox. Ostatnio oglądałem mecz na eurosporcie (2 tyg temu?) i mówił komentator, że Cacau rezerwowy dostał szanse na gre wreszcie po jakimś czasie... i strzelił 4 bramki w jednym meczu. Potem w lidze mistrzów 1 i w nastepnym meczu z Frankfurtem 2. naprawdę niezły typ! Chcę widzieć co stanie się z nim dalej, myśle że to obiecujący gracz.
mnie tak samo jak Fistashiego wkurza ten lans futbolu jakiego to barca nie prezentuje, jak oni nie graja ble bla bly... nie chce tutaj zasugerowac ze oni sa slabi ( w końcu wygrali chyba wszystko co mozna było zdobyc rok temu ) tylko poprostu imo maja dobre i zle mecze, zdecydowanie wolalem gre Arsenalu sprzed paru lat, jeszcze jak był Henry, Pires i mieli stary stadion :d np pamietny mecz Arsenal z Villareal
.
Wally jak coś popraw mnie
podobalo mi się to ze grali tak fajnie z pierwszej pilki, dużo podan bach bach i brama. tak jakby nie grali angielskiej pilki czyli wykopy pod pole karne i walka w powietrzu.
co do Grecji uwazam ze wlasnie takie coś ma ogromy wklad w pilke, udowadnia to to ze to pilki nie trzeba miec super gwiazd w teamie by wzniesc się w wyzyny, zauwaz to ze oni w każdym meczu robili to samo, bronili się idealnie a ze stalych fragmetow gry ( rzuty różne) zdobywali gole.
Pokazuje to tez jacy dobrzy byli w obronie bo zaden zespół nie znalazl recepty by ich pokonac, mimo ze awansowali coraz dalej i taktyki nie zmieniali. Jestem pewien ze dzięki temu w Grecji poziom/popyt na pilke na pewno poszedl w gore.
Porownal bym ich do FC Porto ktore w LM chyba 2003/04 zdobylo trofeum
kto w ogole o nich slyszal ze sa grozni, kto to jest Murinhio
swietna taktyka i swietne jej wykonanie zaowocowalo 
dlatego bardzo mi przykro ze Stuttgart nie wygral tego spotkania, bo zapowiadalby się bardzo dobry mecz rewanzowy
to takie moje zdanie
@ tak dlugo to pisalem ze az 8 postow przybylo ;f
Wally jak coś popraw mnie
co do Grecji uwazam ze wlasnie takie coś ma ogromy wklad w pilke, udowadnia to to ze to pilki nie trzeba miec super gwiazd w teamie by wzniesc się w wyzyny, zauwaz to ze oni w każdym meczu robili to samo, bronili się idealnie a ze stalych fragmetow gry ( rzuty różne) zdobywali gole.
Pokazuje to tez jacy dobrzy byli w obronie bo zaden zespół nie znalazl recepty by ich pokonac, mimo ze awansowali coraz dalej i taktyki nie zmieniali. Jestem pewien ze dzięki temu w Grecji poziom/popyt na pilke na pewno poszedl w gore.
Porownal bym ich do FC Porto ktore w LM chyba 2003/04 zdobylo trofeum
dlatego bardzo mi przykro ze Stuttgart nie wygral tego spotkania, bo zapowiadalby się bardzo dobry mecz rewanzowy
to takie moje zdanie
@ tak dlugo to pisalem ze az 8 postow przybylo ;f

ManU! Zasłużona wygrana
Chociaż udało mi się obejrzeć jedynie 2gą połowe :/ No i Kuszczak w bramce 
Człowiek banda
Milan 3-1... 2 Gole Pato
Pięknie bardzo... Zobaczymy jak będzie na Old Trafford myśle że ładnie pociśnie
GLORY GLORY MAN UNITED! yśle że wreszcie złapali rytm, szkoda Owena, zajebiście się rozhulał Rooney, Valencia, no i BERBATOV, niesamowicie dzisiaj zagrał. Park też zaczyna grać przyzwoicie.
No dobrze, emocje opadły i możemy napisać coś o spotkaniu Polski z Bułgarią. Na początku statystyki przedmeczowe: Polska w rankingu Fifa 59 pozycja, Bułgaria pozycja 30. Następnie koszulki: http://demotywatory.pl/1127499/Logo-sob ... ne-dziadki i wszystko jasne, aczkolwiek nie byłyby złe, gdyby nie to, że nasze barwy to kolor Biały i Czerwony !! Dalej o stadionie i kibicach na stadionie: co jak co, ale myślałem, że "iti s***dalaj", to okrzyk kibiców Legii, no i miałem rację, bo Ci zdominowali krzesełka polonijnego obiektu. Do tego jeszcze Polonia K, Polonia S, Polonia zawsze kurwą jest
- po prostu masakra. Oczywiście nie zabrakło PZPN, PZPN, jeb** jeb** PZPN, ale pod tym, podpisał się nawet Maciej Szczęsny, komentując nowy design Polskich piłkarzy. Przejdźmy do meczu, który zakończył się jak wiadomo naszym zwycięstwem, ale na dobrą sprawę mogło być zarówno 2:2, jak i 4:0, ale również i 2:3. Zaskoczyła mnie gra ofensywna chłopaków, oczywiście Kuba Błaszczykowski, grający ponad przeciętnie w tym meczu, Robert Lewandowski, Dariusz Dudka
. Na minus gra defensywna. Za dużo chaosu, szczególnie po dośrodkowaniach Bułgarów, w których to nasi byli właściwie bezsilni i tylko cudem nie straciliśmy bramki(ek). To jest ten element, nad którym trener Smuda powinien popracować. Reasumując, gra ofensywna na 7 (w skali od 1 - 10), defensywna 4. I niby średnia wychodzi na 5,5, lecz ja naprawdę szczerze żałuję, że nie było mnie na tym meczu, szczególnie że przecież mam do warszawy dosłownie 30 minut pociągiem. Aaa bym zapomniał, niezłe wrażenie zrobił na mnie Kamil Glik, o którego istnieniu do tej pory nie wiedziałem. To chyba tyle, co wy na to ? Pozwoliłem sobie również zmienić nazwę tematu, żeby lepiej oddawała co tak naprawdę zawiera.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Jak dla mnie to niech sobie reprezentują Monako i w piłce nożnej i w biegach narciarskich. Mniejszy wstyd.
Ale co by się nie czepiać to siatkarze od lat grają w granatowych, czego też nigdy nie rozumiałem.
A mecz hmm.. lepszy niż ostatnie ;P
Ale co by się nie czepiać to siatkarze od lat grają w granatowych, czego też nigdy nie rozumiałem.
A mecz hmm.. lepszy niż ostatnie ;P
Ja nie widzę nic złego w niebieskich strojach, są one strojami alternatywnymi, i dlatego mają być zupełnie inne od podstawowych(wiec i barw kraju). Złe natomiast jest to że wyglądaja jak z dupy.
Co do gry nie było źle, ale murawa, senność rywali, nie ma co się cieszyć. Niech chłopaki pracują, mają 2,5 roku może coś pograją na Euro
Co do gry nie było źle, ale murawa, senność rywali, nie ma co się cieszyć. Niech chłopaki pracują, mają 2,5 roku może coś pograją na Euro
*... i wszystko jasne.
Ja mialem szczescie być akurat wczoraj na meczu, i musze powiedziec, ze te pol trybuny (czyli 1/4 calej pojemnosci) która legionisci wykupili, to byla po prostu zenada. Nie ma po co rozgrywac meczow w warszawie jak tak dalej będzie. Stalem na kamiennej trybunie, gdzie znajdowali się głównie fani polonii, bo tam chyba tez na meczach ligowych się znajduja. Caly mecz darcie japska, druga strona odpowiadala, a te buce co tylko chwila przerwy to zaczynali z iti s***dalaj albo polonia k, s itd. Dla mnie zenada bo to mecz reprezentacji.
Co do gry zawodnikow, kuba blaszczykowski najgrozniejsze akcje przeprowadzal, na plus darek dudka na lewej stronie za zaangazowanie ofensywne, kowalczyk niestety dosc przecietnie, środek obrony ujdzie, bo grali na swoim przecietnym poziomie (i akurat glik to jeszcze swietny gracz nie jest, ale miejmy nadzieje, ze dalej będzie szybko robil postepy). Niewidoczny peszko przynajmniej z mojej perspektywy, a lewandowski zrobil to co do niego nalezalo - wykorzystal swietne podanie, choć musze przyznac ze nie ogarnalem od kogo (ok już przeczytalem od kogo;p).
A i co do tematu wielka pilka - wielkiej pilki to tu niestety nie uswiadczylem ;p
Co do gry zawodnikow, kuba blaszczykowski najgrozniejsze akcje przeprowadzal, na plus darek dudka na lewej stronie za zaangazowanie ofensywne, kowalczyk niestety dosc przecietnie, środek obrony ujdzie, bo grali na swoim przecietnym poziomie (i akurat glik to jeszcze swietny gracz nie jest, ale miejmy nadzieje, ze dalej będzie szybko robil postepy). Niewidoczny peszko przynajmniej z mojej perspektywy, a lewandowski zrobil to co do niego nalezalo - wykorzystal swietne podanie, choć musze przyznac ze nie ogarnalem od kogo (ok już przeczytalem od kogo;p).
A i co do tematu wielka pilka - wielkiej pilki to tu niestety nie uswiadczylem ;p
Dokładnie, a komentator TVP tylko "Stadiony świata" przy każdej bramce... jak tak dalej pójdzie to im stadionów zabraknie na świecieWally wrote:A i co do tematu wielka pilka - wielkiej pilki to tu niestety nie uswiadczylem ;p
Aczkolwiek przyznam nie spodziewałem się ze Lewandowski tak ładnie uderzy. Błyszczykowski freestylowo mu podał i ta piłka była straszna, okropnie podskakiwala i wysunela Lewandowskiego na bok, a on i tak sypnął w krótki róg bezproblemowo. Szacun.
*... i wszystko jasne.
dokładnie mam to samo zdanie jako jakiś tam piłkarz amatorski... Piłka była podana do dupy, zamiast otwierac bezposrednio droge do bramki Lewandowski został wyrzucony prawie na róg pola karnego. Później sam Błaszczykowski wbiegał tak jakoś nieporadnie w pole karne, ze nie było mu jak podac. Całe szczescie ze Lewandowski naprawdę fantastycznie uderzył po krótkim z ogromną siła bo nie była to sytuacja klarowna na bramke i pole manewru było ograniczone.mor_olo wrote: Błyszczykowski freestylowo mu podał i ta piłka była straszna, okropnie podskakiwala i wysunela Lewandowskiego na bok, a on i tak sypnął w krótki róg bezproblemowo. Szacun.
Wiec jak komentatorzy pierdolili, że dobre podanie to myslałem, że wyrzuce tel przez okno... Piłka powinna być podana na sam środek prostopadle do boiska i później napastnik ma cały wachlarz możliwości co może z nią zrobić

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jarecki wrote:dokładnie mam to samo zdanie jako jakiś tam piłkarz amatorski... Piłka była podana do dupy, zamiast otwierac bezposrednio droge do bramki Lewandowski został wyrzucony prawie na róg pola karnego. Później sam Błaszczykowski wbiegał tak jakoś nieporadnie w pole karne, ze nie było mu jak podac. Całe szczescie ze Lewandowski naprawdę fantastycznie uderzył po krótkim z ogromną siła bo nie była to sytuacja klarowna na bramke i pole manewru było ograniczone.mor_olo wrote: Błyszczykowski freestylowo mu podał i ta piłka była straszna, okropnie podskakiwala i wysunela Lewandowskiego na bok, a on i tak sypnął w krótki róg bezproblemowo. Szacun.
Wiec jak komentatorzy pierdolili, że dobre podanie to myslałem, że wyrzuce tel przez okno... Piłka powinna być podana na sam środek prostopadle do boiska i później napastnik ma cały wachlarz możliwości co może z nią zrobićno ale też nie każde podanie wychodzi idealnie wiec dobrze, że się zakonczyło to bramką.
Jest jeszcze opcja, że może ze względu na murawę zagrał górą i silniej, żeby gdzieś za wcześnie nie stanęła ta piłka
*... i wszystko jasne.
Ale Real pokazał klasę w ostatnich 30 minutach meczu. 59 minuta 2-0 dla Sevilli. 60 minuta gol Ronaldo, 64 Sergio Ramosa i remis,a pod koniec to tylko Sevilla się patrzyła jak Galacticos ich ciśnie noi 91 minuta gol V.Der Vaarta i Real numer jeden w Primera Division!!!
GoGo Real
GoGo Real
davox
a Milan 0-0 w wyjazdowym meczu z Roma ;f już się nie mogę doczekac wt/sr kiedy będzie LM 

http://sport.onet.pl/forum/forum.html?d ... AwMS5qcw==
Tutaj się tylko pośmiać z kibiców Barcelony...
Tutaj się tylko pośmiać z kibiców Barcelony...

coraz częściej odnoszę wrażenie, że 3/4 kibiców barcy to co najwyżej gimnazjaliści...
Rooney kontuzja nie zagrał z Wolves. Ciekawe czy zagra z Milanem bo jak nie to będzie o niebo łatwiej ,bo słaby Berbatov za którego Manu wyrzuciło 30 mln to nic... Według mnie remis z Romą o niczym nie świadczy po prostu już myślą o ManUtd - AC Milan
GoGo Millanello.
A tu wam pokaże bramkę wszech czasów!
http://www.youtube.com/watch?v=RL8xv4Pj ... L&index=13
GoGo Millanello.
A tu wam pokaże bramkę wszech czasów!
http://www.youtube.com/watch?v=RL8xv4Pj ... L&index=13