Witam, jest to moja pierwsza mapa:
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 34988#auto
Wymagane TMUF
Pacjonek Maps
Pacjonek Maps
Linux to sprite.Windows?PRAGNIENIE;)
Pacjonek Maps
Trasa ma fajny klimat. Zastanów jakie chcesz robić trasy w przyszłości bo jeżeli RPG (tak mi się wydaje po tej trasie) to muszą być trochę dłuższe. Jeżeli chcesz robić inne trasy np. mini lub tech to oczywiście musisz zacząć coś robić na stadium.
A co do tej trasy dwa miejsca mnie irytują; pierwszy przyspieszacz jest bez sensu, a na drugiej górce po przyspieszaczu (możesz sobie policzyć która) zawsze wypadam z trasy.
Ocena: trasa jest na coast więc ciężko ocenić ale jest przyjemna dla jazdy nie licząc tej górki. Dobra dla relaksu bo wiadomo że na coast techa nie zrobisz jednynie Nadeo albo lola.
Jak na coast 7/10
Edit: Za moda który robi klimat lata i plaży
(trochę razi na początku) to 8/10
A co do tej trasy dwa miejsca mnie irytują; pierwszy przyspieszacz jest bez sensu, a na drugiej górce po przyspieszaczu (możesz sobie policzyć która) zawsze wypadam z trasy.
Ocena: trasa jest na coast więc ciężko ocenić ale jest przyjemna dla jazdy nie licząc tej górki. Dobra dla relaksu bo wiadomo że na coast techa nie zrobisz jednynie Nadeo albo lola.
Jak na coast 7/10
Edit: Za moda który robi klimat lata i plaży
Last edited by dawid5791 on 20 March 2010, 17:55, edited 1 time in total.
Pacjonek Maps
2/10 - nic ciekawego ani odkrywczego
Co ci w tej trasie przypomina trasę rpg?dawid5791 wrote:Trasa ma fajny klimat. Zastanów jakie chcesz robić trasy w przyszłości bo jeżeli RPG (tak mi się wydaje po tej trasie) to muszą być trochę dłuższe.

Pacjonek Maps
Co ci w tej trasie przypomina trasę rpg?
Nie chodzi o to że ta trasa mi przypomina RPG tylko widze że chyba chłopakowi nie chce robić techów w przyszłości (tak myślałem po tej trasie), ale to tylko moja wizja po tej trasie. Tak naprawdę to ŻLE TO UJĄŁEM i dlatego mnie nie zrozumiałeś.
P.S. Chciałem jeszcze dopisać dlacego ta trasa mi się podoba żeby nikt mi się nie pytał dlaczego taka ocena. Dzisiaj jestem trochre zmęczony i ta trasa fajnie relaksuje np po 2 godzinnej jeździe na techach. Nie musisz pilnować czy przejechałeś zakręt ocierając o bande czy nie. I spodobał mi się jeszcze mod bo jak widze za oknem(...) ale ta trasa do ścigania jest słaba. Jeżeli miałbym oceniać pod tym kątem to 3/10. Dobra i tak namieszałem mało kto mnie zrozumie więc nie komentować
Pacjonek Maps
Wobec takich komentarzy widzę że TM nie jest dla mnie. Trasy które zamierzałem robić miały mieć klimat i być odprężające, w miarę realistyczne, szczerze mówiąc nie bardzo mnie interesują 'techy', 'lol', jakieś tam inne zawijasy. Jednakże z tego co widzę w tej grze liczą się w szczególności tego typu zawijasy, jakieś skocznie, rolle speedy itd. - to nie dla mnie, niestety jednak nie ma (chyba) gier z porządnym edytorem tras czy czegoś w tym stylu czego szukam 
Linux to sprite.Windows?PRAGNIENIE;)
Pacjonek Maps
pograj sobie w Half Life-a 2 tam masz porządny i łatwy edytor Map ;d