Problem z trasami i autami i językiem...

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Sylwekk1
Samochodowy prawiczek

Post by Sylwekk1 »

Mam problem. Posiadam TrackMania United Forever, ale chodzi tylko język rosyjski i chiński. Nie mogę znaleźć też tras Desert, Island itd. Nowych aut też nie ma. Co mam zrobić??
BIG LOTRS xzibit1
Jeździ konno

Post by BIG LOTRS xzibit1 »

a działa internet?
ps.znajdz spolszczenie
Bay : Image
Image
Image
Image
Jero
Admin

Post by Jero »

Masz oryginał czy pirata?
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Jeśli masz pirata to nie oczekuj pomocy, a na to wygląda, że masz.
Image
ImageImage
Sylwekk1
Samochodowy prawiczek

Post by Sylwekk1 »

Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał, zresztą nie będę się przed wami tłumaczył. Jeśli nie chcecie mi pomóc, bo mam pirata to trudno. Nie ja jeden mam pirata na świecie. Internet tez nie chce się włączyć w grze nie wiem czemu (nie znam rosyjskiego). Większość tras też nie chodzi (tylko pierwsze chodzą). A w opcjach jest język polski, tylko jak włączam grę na nim pisze "Zły plik języka". Ale trudno. Jak nie to nie... >(
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

Tak, ty jeden masz pirata. Żadna nielegalna wersja nie będzie działać, więc nie oczekuj pomocy.
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Jeśli koniecznie chcesz grać na innych środowiskach niż stadium to sorry, musisz uzbierać te 50zł na tmu.
Jeśli jednak chcesz grać na stadium to jest bezpłatna pełna wersja gry TrackMania Nations Forever do ściągnięcia z internetu(nie ma jedynie niepotrzebnych miedziaków, oraz innych środowisk i nie widać twojego samochodu po podmianie skina).
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Sylwekk1 wrote:Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał, zresztą nie będę się przed wami tłumaczył. Jeśli nie chcecie mi pomóc, bo mam pirata to trudno. Nie ja jeden mam pirata na świecie. Internet tez nie chce się włączyć w grze nie wiem czemu (nie znam rosyjskiego). Większość tras też nie chodzi (tylko pierwsze chodzą). A w opcjach jest język polski, tylko jak włączam grę na nim pisze "Zły plik języka". Ale trudno. Jak nie to nie... >(
Track mania jest jedną z nielicznych gier, której nie można spiratować. Musisz posiadać oryginalną wersje gry, którą można kupić za 30 zł na allegro.
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Zbakany wrote:
Sylwekk1 wrote:Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał, zresztą nie będę się przed wami tłumaczył. Jeśli nie chcecie mi pomóc, bo mam pirata to trudno. Nie ja jeden mam pirata na świecie. Internet tez nie chce się włączyć w grze nie wiem czemu (nie znam rosyjskiego). Większość tras też nie chodzi (tylko pierwsze chodzą). A w opcjach jest język polski, tylko jak włączam grę na nim pisze "Zły plik języka". Ale trudno. Jak nie to nie... >(
Track mania jest jedną z nielicznych gier, której nie można spiratować. Musisz posiadać oryginalną wersje gry, którą można kupić za 30 zł na allegro.
przez ten maly wydatek nie będziesz mial tylko pelnej wersji, ale także suportujesz producentow tej fantastycznej gry i pomagasz robić z niej duży sukces, co na pewno nie wyjdzie zle dla calej sceny.

a jak nie jesteś pewny, czy warto, to polecam jak już skt7 darmowa tmnf.
Sebik
Gangsta Mapper

Post by Sebik »

1. Piracka TrackMania United wykrywająca, tego że nie masz konta interentowego typu "United" zachowuje się jak zwykła TMNF (dostępny tylko Stadion i bez "miedziaków").
2. Aby zagrać przez interent (lub odblokować dodatkowy stuff) potrzebujesz konta, co oczywiście wiąże się z rejestracją oryginalnej gry.
3. Jeśli chcesz pograć w TM możesz legalnie ściągnąć TM Nations Forever zupełnie za darmochę (gra freeware'owa).
4. Jeśli ci bardzo zależy na ujrzeniu innych środowisk polecam demka TMO i TMS/TMSX (choć w wielu przypadkach już interentowy masterserver tam nie działa).
Mike
Pirat drogowy

Post by Mike »

Co ty Seb bredzisz :) W TMO i TMSX owszem masterserver działa.
Co do tematu: Sylwku, nie "spiracisz" TMUF jak NFS :*
Jero
Admin

Post by Jero »

Sylwekk1 wrote:Mam pirata, bo nie stać mnie na oryginał...
Nie stać Cię na mercedesa, też go ukradniesz?
To nie jest argument.
Image
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”