ale nie dziala to indukcyjnie na laczeszopek wrote:przeciez Ty bot jesteś; dWally wrote:jedyne co mnie smuci, to 200 osob na time attacku, i wtedy już się mogę spokojnie pozegnac z playoffami
Mapa oraz potwierdzenie uczestnictwa AGL! [UPDATE]

a o to chodzi ; p będziesz napinac jak reszta będzie w szkole ;d
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Moglibyście wyjaśnić sprawę z mappackiem ? Z tego co Lox napisał to udało mu się go wcześniej pobrać i pewnie paru osobom również a teraz nie da się już tego zrobić.Bez sensu by było jakby niektórzy gracze mogli trenować mapki wcześniej niż inni.Jak już dajecie mappack raz do obiegu to nie powinniście później usuwać go z plików.Jeżeli jest inaczej to licze na wyjasnienie 
hmmm zadna decyzja o podawania mapek do pobrania nie przechodzila przez moje rece, ale postaram się wyjasnic taki cyrk
(Dodano Pon Mar 22, 2010 10:23 pm)
(Dodano Pon Mar 22, 2010 10:23 pm)
nie inaczejMaciek wrote:Tutaj gracze będą między sobą ustalać godzinę meczu, tak?
[UPDATE]
Do rozgrywek zapisało się równiuteńkie 99 osób. Została także podana mapka kwalifikacyjna, na Santacruz-A można od godziny pojeździć na serwerze
Należy zaznaczyć, iż swój udział w turnieju trzeba potwierdzić klikając w odpowiedni przycisk na liście zapisanych graczy 
Do rozgrywek zapisało się równiuteńkie 99 osób. Została także podana mapka kwalifikacyjna, na Santacruz-A można od godziny pojeździć na serwerze