Wczoraj ściągnąłem TM Nations Forever i przejechałem kilka tras i zdobyłem z 32 medale. Dzisiaj wchodzę do gry, wyskakuje komunikat: "Nie można znaleźć pliku wyników" czy jakoś tak i medali już nie mam, wszystko od nowa muszę jechać... Da się coś z tym zrobić?
EDIT
Pomogło by coś gdybym za każdym razem kopiował folder z moich dokumentów gdzie indziej i przed następną grą wklejał go tam z powrotem?
Czy wyniki z multiplayer także się kasują?
Nie zapisywane wyniki
Nie zapisywane wyniki
Kopiowanie folderu trackmanii codziennie było by zbyt mozolne. Twoje rekordy z tras online i offline zapisują się automatycznie i w każdej chwili możesz je odtworzyć. Są w folderze C:\Documents and Settings\twój profil\Moje dokumenty\TrackMania\Tracks\Replays
/klikasz 2x na repa, lub wchodzisz w grę, edytory->edytuj powtórkę
/klikasz 2x na repa, lub wchodzisz w grę, edytory->edytuj powtórkę
Last edited by skt7 on 02 April 2010, 15:47, edited 1 time in total.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Nie zapisywane wyniki
No ale jak je odtworzyć?
Nie zapisywane wyniki
Wszystkie czasy przejazdów zapisują się do:
C:\Documents and Settings\konto\Moje dokumenty\TrackMania\Scores\nazwaprofilu.scores.gbx
Sprawdź czy masz taki plik i czy nie jest włączony atrybut tylko do odczytu.
Ewentualnie czy antyvir nie blokuje zapisu do niego.
"Nie można znaleźć pliku wyników" - jeśli klikniesz ok to skasujesz stary plik.
EDIT: przyczyną mogą być też problemy z zapisem na dysk, uszkodzony plik score.
C:\Documents and Settings\konto\Moje dokumenty\TrackMania\Scores\nazwaprofilu.scores.gbx
Sprawdź czy masz taki plik i czy nie jest włączony atrybut tylko do odczytu.
Ewentualnie czy antyvir nie blokuje zapisu do niego.
"Nie można znaleźć pliku wyników" - jeśli klikniesz ok to skasujesz stary plik.
EDIT: przyczyną mogą być też problemy z zapisem na dysk, uszkodzony plik score.
Nie zapisywane wyniki
Jeszcze dwa pytania.
1)Czy jeśli pomaluję bolida to inni zobaczą jak on jest pomalowany?
2)Czy jeżeli dodam bolida z http://www.trackmania-carpark.com/ to inni go zobaczą? Jeśli nie to jaki bolid będą widzieć?
1)Czy jeśli pomaluję bolida to inni zobaczą jak on jest pomalowany?
2)Czy jeżeli dodam bolida z http://www.trackmania-carpark.com/ to inni go zobaczą? Jeśli nie to jaki bolid będą widzieć?
Nie zapisywane wyniki
1) Jeśli będziesz miał Trackmania United Forever
2) Jeśli będziesz miał Trackmania United Forever
Będą widzieli twój bolid tylko Polski bolid lub cały szary, jak masz Trackmania Nations Forever
2) Jeśli będziesz miał Trackmania United Forever
Będą widzieli twój bolid tylko Polski bolid lub cały szary, jak masz Trackmania Nations Forever
Nie zapisywane wyniki
Twoje skórki/modele będą widoczne, jeżeli zainstalujesz płatną, pełną wersję TrackManii (TM United Forever). Posiadając TMNF, każdy będzie widzieć bolid POL.