Problem z modelami samochodów w TM United Firever

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Hitman Hart
Samochodowy prawiczek

Post by Hitman Hart »

Posiadając już zainstalowaną od jakiegoś czasu TmNationsForever postanowiłem kupić Tm United Forever,instalacja przebiegła dobrze nie tworzyłem nowego konta tylko wpisałem login i hasło z tego na którym grałem w tm nf. A problem jest z modelami nie standardowych samochodów np na serwerze Pol Nadeo widzą standardowy samochód Pol natomiast na innym widzieli już lancera który był wybrany też podczas gry na Pol Nadeo.
Nie wiem co z tym zrobić a na forum podobnego przypadku niestety nie było :?
Last edited by Hitman Hart on 03 April 2010, 15:32, edited 1 time in total.
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tyta »

chyba chodzi o tmuf ;p

możliwe że im się on jeszcze nie ściągnął....i dlatego go nie widzieli ;p
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Image
Hitman Hart
Samochodowy prawiczek

Post by Hitman Hart »

Sorry mój błąd oczywiście uf :P usunę wszystkie skiny bo kilka z nich to chyba nie 3d :? jeśli będzie ok dam znać ale tak i tak niech ktoś jeszcze coś zasugeruję jeśli nie problem :wink:
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

Nie usuwaj skinów, to na pewno nie jest przyczyną. Ci którzy nie widzą Lancera, widzą skin POL czy biały, "pusty" stadium?
Image
mundi1970
Jeździ konno

Post by mundi1970 »

Hitman Hart wrote:....jeśli będzie ok dam znać ale tak i tak niech ktoś jeszcze coś zasugeruję jeśli nie problem :wink:
Najlepiej zlokalizować model na jakimś serwerze, lub używać lokatorów z Carparku. Port 3450 przez router i firewall ma być nieblokowany (co ciekawe locatory z komputera są pobierane przez ten port nawet przy wyłączonym p2p)
Hitman Hart
Samochodowy prawiczek

Post by Hitman Hart »

Jeśli chodzi o port to wygląda to tak u mnie:
Port serwera 2350
Port serwera P2P 3450

Cappy
- przykładowego lancera widziała jedna osoba,reszta czyli kilka innych które raczyły odpowiedzieć :? widziały zwykły Pol,natomiast dziś ktoś powiedział mi że widzi ,,szary,, :shock:

ps: Może będzie to głupie pytanie ale może tu jest problem. W car parku mam ściągać sam model opcja:ścianij czy ściągać sam locator i umieszczać go w C:\Documents and Settings\Paweł\My Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon :?: a może jedno i drugie ?
mundi1970
Jeździ konno

Post by mundi1970 »

Hitman Hart wrote:Jeśli chodzi o port to wygląda to tak u mnie:
Port serwera 2350
Port serwera P2P 3450
.........
ps: Może będzie to głupie pytanie ale może tu jest problem. W car parku mam ściągać sam model opcja:ścianij czy ściągać sam locator i umieszczać go w C:\Documents and Settings\Paweł\My Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon :?: a może jedno i drugie ?
Nie chodzi o to jak masz ustawione porty w grze, tylko czy router i firewall nie blokuje połączeń na tym porcie. Najlepiej ściągnąć model i locator i umieścić w katalogu ....\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon
Cappy
Pirat drogowy

Post by Cappy »

Szary. Czyli po prostu się jeszcze nie załadował. Każda osoba musi ściągnąć od Ciebie skin, aby móc go widzieć. Odbywa się to automatycznie, ale trzeba trochę poczekać :wink: To całkowicie normalne.
Image
Post Reply

Return to “Pomoc”