http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 34477#auto
Aaa jeszcze. Podziękowania dla Santacruza za beta test
A jakby ktoś chciał przetestować moje poprzednie mapki to w podpisie jest link.

Crow powiem ci ze mapka rewelacja, nie mówię tego dlatego żeby było miło i ogólnie fajna atmosfera ale naprawdę mi się podoba. A konkretnie:
1. Płynność to coś co cenie najbardziej w mapach nie lubię map gdzie nie można porządnie "przycisnąć" i zrobić potężnego drifta.
2.Styl, bez zbędnych dodatków i niepotrzebnych pierdół.
3. Rodzaj - kocham mini tech, bo przeważnie irytuje się na techach gdy przy 50s coś jebie, a 30-35s to idealnie jak dla mnie.
4. Detale - takie jak intro czy GPS dobrze wykonane
Ogólnie daje 9/10, "maxika" nie będzie bo mapy na 10 jeszcze nie jechałem (no chyba LOunge ale nie jestem pewien )

Chyba większość mapek jest tak skonstruowana. Jechałem na STC i przyglądałem się mapkom. Sporo było podobnych do tego co ja robię. Nie mówię, że moje odpowiadają jakością do tych z STC, ale chodzi mi o to, że jak dajesz zakręt pod górę to w końcu kiedyś musi być też w dół. A skok jak to skok - czasem się jakiś przyda.powtarzane zakręty, góra, dół, góra, dół, urozmaicone skokiem
Nie bardzo kombinuję ze scenerią bo po trasie się jedzie a nie po ozdobach (wyjątki są ale teraz nie o to chodzi). Poza tym jak jest za dużo kolorów to nie każdemu to odpowiada. Są osoby którym za duża ilość ozdób wszelakich bardziej przeszkadza bo mają jakąś wadę wzroku - np ja.do tego sceneria sprawia wrażenie niedokończonej