Fotografia
Fotografia
To czarno-białe ze studniówki rulez! 
Widać że się lubią chłopacy.
Swoją drogą fajne foty cykasz, pozdro
Widać że się lubią chłopacy.
Swoją drogą fajne foty cykasz, pozdro

Fotografia
Coś mi się wydaje , że mój ulubiony fotograf z tego tematu zaleje nas za chwilę cudownymi fotkami , hmm . . .
Fotografia
Albo wrzucę panoramy tutaj w jednym poście, o!

A skoro tak bardzo prosicie o zdjęcia to dorzucam tju takich kilka, które ostatnio mi wpadły w oko podczas przeglądania wakacyjnych szczałów.
Tany tany pod audytorium w Cannes

A jeszcze macie jakiś kurde koncert.

Ta focia mi się podoba, nie ze względu technicznego (bo tu słabo) ale treści.
blondyna vs szatynka
tępa radocha vs zażenowanie a nawet taki bulwers jakiś
biel vs czerń

No i w ogóle to wrzucajcie coś albo piszcie ;< Kinga poprosiłem, żeby temat podbił, bo jedyny interesujący wątek na tym forum powinien być na bieżąco uzupełniany nowymi treściami

A skoro tak bardzo prosicie o zdjęcia to dorzucam tju takich kilka, które ostatnio mi wpadły w oko podczas przeglądania wakacyjnych szczałów.
Tany tany pod audytorium w Cannes

A jeszcze macie jakiś kurde koncert.

Ta focia mi się podoba, nie ze względu technicznego (bo tu słabo) ale treści.
blondyna vs szatynka
tępa radocha vs zażenowanie a nawet taki bulwers jakiś
biel vs czerń

No i w ogóle to wrzucajcie coś albo piszcie ;< Kinga poprosiłem, żeby temat podbił, bo jedyny interesujący wątek na tym forum powinien być na bieżąco uzupełniany nowymi treściami
Fotografia
Coof, jeśli pozwolisz chciałbym obrobić jedną z twoich fotek w programie edukacyjnym.....a tak to,.....zaczynasz coś kombinować.......blondynka vs szatynka daje rade...chyba wiesz dlaczego..?(nie zawsze to co na zdjęciu niewyrażonej można odczytać,ważne jest przesłanie autora.opis...podpowiedz....wystarczy czasami jedno słowo a już oko zmienia tok widzenia)?technicznie bałagan tam jest(sorka,ale nikon-owskie wady widać,cholera albo Ci faktycznie szkło nie ostrzy)zamknięta fota wspaniale ale dołu mi coś brakuje i jakby góry za dużo......wiem... wypatruje wad...ale muszę. Adapterowiec nowoczesny też dobry...ale proszę Cie na boga, kadruj..kadruj i jeszcze raz kadruj......no i jeszcze ta para..przystojniak pod krawetam z bordowymi groszkami"..hehe....tam było zajebiste światło...gratuluje...no i pozdrawiam oczywiście
...jak się ogarne z codziennego stresu to zapodam coś od siebie ,może dziś jeszcze..
...jak się ogarne z codziennego stresu to zapodam coś od siebie ,może dziś jeszcze..
χιερο πεδια
Fotografia
Co do zdjęcia tych dwóch lasek to był szybki, przypadkowy strzał. Nie sądziłem, że uzyskam taki efekt, a inny był zamierzony. Kadr jest przypadkowy, a zdjęcie wyszło, uważam, ciekawie. Ostrosc jest taka, bo to zdjęcie robione z 50mm przy f/1.8 a ostrosc jest gdzieś w granicach szatynki niestetyż. Ustawiałem się raczej pod pojedyncze osoby, aniżeli dwójki, toteż obiektyw nie był domknięty, jak powinien, aby obie postaci były ostre. To nie je żadna nikonowska wada. W ogóle są jakieś takie wady?^^
Światło na zdjęciu pary to lampa błyskowa odbita od dosyc niskiego, różowego sufitu.
Światło na zdjęciu pary to lampa błyskowa odbita od dosyc niskiego, różowego sufitu.
Fotografia
Czy to nie jest przypadkiem Switch Technique?Coof wrote:
http://www.myspace.com/switchtechnique
Mega dobrze napier...a
Fotografia

τζητζηκας (dzydzykas)..jedna z odmian świerszczy,tego akurat łatwo spotkać na terenach południowej europy gdzie potrafi do bólu zaświerszczyć" nawet całą noc....w dosłownym tego słowa znaczeniu.Normalnie to,....gdyż obcuje z tymi typkami na co dzień,pozbawiłbym go koncertowania w przyszłości ale że był obiektem,modelem moich prac i pozował całkowicie wyluzowany dałem mu odskoczyć w dal...................... lekkim pstrykiem w dupe
χιερο πεδια
Fotografia
Dzisiejszy koncert.

No dzisiaj na koncercie 50 1.8 mnie pozytywnie zaskoczył. A i tak niedługo pójdzie do żyda, chce ktoś kupic?

No dzisiaj na koncercie 50 1.8 mnie pozytywnie zaskoczył. A i tak niedługo pójdzie do żyda, chce ktoś kupic?

Fotografia
W dalszym ciągu ciekawi mnie co to są nikonowskie wady. Dadi, oświecisz mnie? 
trochę z dziś. Ręce mnie bolały już po pół godzinie. A trwało to 5 godzin.

Niestety iso 1600 przy szkle 70-200 2.8 to bywa za mało na takich imprezach, dlatego za dużo zdjec mi niestety nie wyszło.
Dorzucam jeszcze taki portret

trochę z dziś. Ręce mnie bolały już po pół godzinie. A trwało to 5 godzin.

Niestety iso 1600 przy szkle 70-200 2.8 to bywa za mało na takich imprezach, dlatego za dużo zdjec mi niestety nie wyszło.
Dorzucam jeszcze taki portret

Fotografia
Odkopuję temat ;P Kolejne zdjęcia koncertowe.
THE ANALOGS

BERI BERI

Seweryn Krajewski

PIASEK

Z wakacji
Cannabis Ice Tea

Zachęcam do dzielenia się swoją TFUrczością
THE ANALOGS

BERI BERI

Seweryn Krajewski

PIASEK

Z wakacji
Cannabis Ice Tea

Zachęcam do dzielenia się swoją TFUrczością
Fotografia

"hdr hole" miecie ;d
Fotografia
jestem mucha i se fruuuuuuuuuwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm.
yo oyyoyoyooyyoy cooof!!!!!!
yo oyyoyoyooyyoy cooof!!!!!!
Fotografia
ale mi milo, "slonce"Majkel wrote:yoyoyoyoyoyoyoyo nie chlej do monitora slonce ;D
czekaut maj niu pikczurs et fejsbuk.
Fotografia
słiti słiti! Spadam już do lozka, bo qf się wkurwi ze spamujem ino!Jakub wrote:ale mi milo, "slonce"Majkel wrote:yoyoyoyoyoyoyoyo nie chlej do monitora slonce ;D
czekaut maj niu pikczurs et fejsbuk.