Zadania z matmy

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Zadania z matmy

Post by Kiciak »

Majkel wrote:na maturze chyba będą trudniejsze zadania
zdziwlbys się^^
Diav3l wrote:Matematyka to banał tylko trzeba trochę nad nią posiedzieć(1-2h tygodniowo).
ja się w ogole nie ucze i mam 5 :D jak się nie zrozumie tego to nawet 4h dziennie tu nie pomoga (moja kolezanka z klasy ledwo na 2 zaliczyla semestr mimo ze calymi dniami siedziala i się uczyla^^)
Mat zrobil wszystko dobrze gz;p
Image
Image
Image
Jack Bauer
Moderator

Zadania z matmy

Post by Jack Bauer »

Kiciak wrote:
Majkel wrote:na maturze chyba będą trudniejsze zadania
zdziwlbys się^^
2 lata temu było zadanie za 6 pkt. w którym było trzeba znaleść na wykresie odpowiednie punkty i sprawdzić, czy dany punkt należy do wykresu funkcji. IMO matura w tym roku powinna być łatwiejsza, gdyż zdają ją wszyscy.
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Zadania z matmy

Post by Majkel »

2 lata temu było zadanie za 6 pkt. w którym było trzeba znaleść na wykresie odpowiednie punkty i sprawdzić, czy dany punkt należy do wykresu funkcji. IMO matura w tym roku powinna być łatwiejsza, gdyż zdają ją wszyscy.
ja pi***olę :D takie zadanie? xDDD no to poziom studiow 3 rok normalnie <3
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

Zadania z matmy

Post by iam »

@Majkel jako że ten rok jest pierwszy znów z obowiązkową maturką z matematyki CKE miało możliwość dania albo trudnej matury, której nikt by nie zdał i znowu amnestia welcome aka Giertych's back, bądź łatwej, dla debili wręcz, by zdali wszyscy i nie chrzanili, że CKE jest poryte. Który Ty byś wybrał na ich miejscu? ;]
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Zadania z matmy

Post by Majkel »

2 lata temu - słowo(w sumie wyrazenie) klucz. Wtedy matura nie byla obowiazkowa, wiec nie wkrecamy w to pojecia "niech wszyscy zdaja" ;)

wiadomo ze teraz będzie lajt z podstawą matmy, ale tak czy siak, jeśli to były zadania na podstawe, a teraz maja być JESZCZE latwiejsze, to powodzenia w zyciu ludziom, ktorzy nie zalicza ;)
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Zadania z matmy

Post by szopek »

ja bym teraz dopierdolił poziom na pełnej kurwie zeby się zaczeli uczyc w koncu :D
Post Reply

Return to “Off-Topic”