To która z tych tras jest the best? NITRO czy TURN UP????? :shock:
[ Dodano 09 kwietnia 2007, 11:56 ]
:? DAKAR- Niezbyt dobra trasa.....Jedziesz sobie pod górę, skaczesz, a
tu nagle patrzysz;zakręt...Co chwila wypadałem. Nie powinieneś tak robić.
I trasa powinna być nieco szybsza, wiesz chyba z czego słynie TM no nie??
Ale wiem że stać Cię na więcej
4/10

FULL HARD-No to już jest lepsze, ale... zdenerwowałe mnie ten skok na samym początku(trzeba normalnie w powietrzu zahamować aby się nie wywrócić) i za dużo jest tam niespodzianek. Przy tych fałdach przed końcem
i loop. Nie wiedziałem gdzie skakać przy tym loopie więc trzymałem strzałke do przodu. Ale udało mi się dojechać do mety

. Jest lepiej, ale pamiętaj: nie rób "przyśpieszaczy"(przepraszam nie wiem jak to nazwać inaczej) przy ostrych zakrętach...
6/10

HARD TECH- Jest coraz lepiej.Tak trzymać!!Cała trasa jest w porządku, tylko...NA tej szarej, bocznej trasie(

eh..Też nie wiem jak się to nazywa)bardzo łatwo wypaść.Tak nie może być! Doróp trochę tych ścian i wtedy wstaw to "boczną"trasę...Reszta jest wporządku i wedł€g mnie w odpowiednich miejscah wstawiłeś dziury... Nie zaskakują i łatwo je ominąć

7/10 bardzo dobrze!!

NITRO-Trasa według mnie nie jest the best...Pierwsze co mi się nie spodobało to to że trzeba było jecheć przed pętlą w góre, przez to się wyskakuje i omija wszystkie "przyśpieszacze". trudno było dalej jechać.
Drugie to to że po pętli jest ostry zakręt...Można się wywalić. Po checpointcie spada się na dół i odrazy mamy skok. To jest bardzo poważny błąd, ponieważ po spadnięciu samochód nie stoi jak należy, a tu
nagle przyśpiesza i skacze. I na dodatek ląduje się za blisko bo normalnie to samochód poleciał by jeszcze dalej więc praktycznie treba na tej trasie hamować....Nie takie NITRO jak dla mnie...I co do checkpointów na przyszłość : rób ich więcej, bo może się zdażyć że kierowca może sobie znaleźć inną droge

5/10

TURN UP- To jest chyba najlepsza trasa. Spodobało mi się to że na trasie stoją se dwa słupy, a tu naglwe dziura. Miałeś niezły pomysł
Na i jeszcze te fałdy..Bardziej wspinaczka niż rajd....No i jeszce po nich wyskok, a tu ostry zakręt... Ale największym błędem była rampa.. Skoczyłem i uderzyłem w trase która była nade mną..... NIE POWTARZAJ TEGO SAMEGO BŁĘDU... !!UŻYJ MOCY!!..... Spodobało mi się również slalom między słupkami... Fajna Zabawa

. 7.3/10
Trasy nie są może jakieś superaśne, ale stać Cię na więcej... Ściągaj rózne mapy, a będziesz się z nich uczył i będziesz miał więcej pomysłów!
Pamiętaj że TM to zwariowane i szybkie wyśćigi więc staraj się do tego przystosować.... Ale nie martw się! Następnym razem pójdzie Ci lepiej!
[ Dodano 09 kwietnia 2007, 11:56 ]
:shock: Oj! Ale wielki post!!!