Trasy Jurka niestety są niewypałem. Są fajne pomysły, ale to wszystko jest niewymierzone. Mowa głównie o skokach - na każdej trasie jest ich za dużo, często niepotrzebnych, zupełnie niewymierzonych (albo ja tak trafiałem). W każdym bądź razie one się nie nadaja wg mnie.
Odnośnie moich tras - Nie sądziłem, że Slavistic będzie wg graczy oceniany lepiej od Absztrackcji..

, ale fajnie słyszeć, że traski się podobają.
Jeszcze parę tras które jeździłem i na tę chwilę pamiętam:
Nie pamietam nazwy, ale była to trasa Gloocha - dość wymagająca ale mi nawet podeszła.
Trasa Jareckiego
A- nie podoba mi się pierwsze 13 sekund, potem jest ok.
LaRoux - kiepskie podjazdy, potem nodrifty a zakończenie niestety całkiem do wymiany.
Sraka Piżmaka - Dla mnie przeciętna. Taka 'o'.
Salvation - nawet nie dojechałem do końca tej trasy, bo pierwsza połowa mnie zupełnie zniechęciła... Lex - ma fajne pomysły, ale ten tech to kiepsko wyszedł...
Julie - dobra, przyjemnie się jeździ
Suv3k - sa momenty, które naprawdę przyjemnie się jeździ, ale sa też nieźle wkurw**ce. Bardziej na TA niż rundy.
Cruzeiro - Ciasna, ale dobra poza tym skokiem po 3 cp, który mnie denerwował
Monier - Taka przecietna - za dużo słupków i nie lubie zwężenia i zaraz za nim na środku słupka...
Courage - Dobra trasa. Się Skt7 wyrabiasz

. Jedynie początek może sprawiać trudność, ale to do wyćwiczenia...
Rurku? - Nawet, nawet dobrze się jeździ. Dosc dobra.
Project - Bardzo dobra trasa. Jedna z najlepszych na serwerze. Dwa duże ++
Shoot Me - Niby speedowa, ale dla mnie kiepska.
Fuck It - Na pewno nie na rundy. Ciasny przejazd na trawie, kaktusy... Ja podziękuję...
ExacLy - Gdyby nie te słupy gdzieniegdzie (szczególnie koło 15 sekundy) i ten długi skok (wg mnie psujący całość) to trasa byłaby nawet dobra.
Longerrrr - dla mnie tragedia...
Wszystkie to subiektywne, pierwsze wrażenia. Być może niektóre trasy przy wyćwiczeniu ich byłyby nie takie straszne, ale cóż. Wrażenia, wrażenia...
Podsumowując (nie oceniam moich tras) na razie najlepsze:
Project
Julie
FloWless
Courage