GPRO
GPRO
Tomek Kurpios to ja;]
szlak mnie trafia non-stop 2.... Ostatni wyścig powinienem wygrać:/ ale cóż. Może teraz się uda
Lox don't give up^^ Maciek ty jesteś Nyks?? Jak tak to gratuluje dobrego wyścigowego tempa. Jest bardzo dobre jak na Rookie.
szlak mnie trafia non-stop 2.... Ostatni wyścig powinienem wygrać:/ ale cóż. Może teraz się uda
GPRO
Tak to ja
Dzięki, dobrze mi idzie rzeczywiście :p Jeszcze 2-3 wyścigi i zaczynam przygotowania do przyszłego sezonu, czyli zbieranie kasy
Tomek ty chcesz wchodzić do amateur? Jeżeli tak, to IMO powinieneś już odpuścić zwycięstwa i podia, a skupić się na zbieraniu kasy, wrzuć jeszcze bolid na 4 poziom i będzie dobrze
Bo z poziomem <4 nie ma co myśleć o utrzymaniu, musiałbyś mieć jakiegoś super wymiatacza za kierownicą
Ale jak wolisz, ja to wnioskuję po własnych doświadczeniach, wszedłem do amateur na 3 chyba poziomie i były miejsca w 4. dziesiątce, dopiero potem zbliżyłem się do punktów, ale było za mało kasy i spadłem :<
GPRO
Ja już go nie będę ulepszał. Co do Kierowcy. Jakiegoś znajdę na przyszły sezon^^ Kasiorkę zacząłem zbierać;] z minusa już jestem na maluteńkim plusie:D
Btw w mojej grupie wystarczy dobrze bolid ustawić i tyle (masz podium)
Edit:
I masz tu Ci podium:/ Zostałem zdeka skarcony^^
Popsute Q2, zła strategia opon. Ałć. Od kiedy skończyło mi się Premium muszę liczyć tylko i wyłącznie na swoje kalkulacje... Wczoraj wszystko wzięło w łeb
Softy się nie sprawdziły^^
Btw w mojej grupie wystarczy dobrze bolid ustawić i tyle (masz podium)
Edit:
I masz tu Ci podium:/ Zostałem zdeka skarcony^^
Popsute Q2, zła strategia opon. Ałć. Od kiedy skończyło mi się Premium muszę liczyć tylko i wyłącznie na swoje kalkulacje... Wczoraj wszystko wzięło w łeb
GPRO
jako, że obczaiłem, iż istnieje możliwość przeniesienia się do wybranej przez siebie grupy w rookie pomiędzy sezonami, zapraszam chętnych, kto tam jeszcze w gpro działa, do wbicia do "naszej" przyszłej grupy - rookie 40 (nie pytać czemu akurat ta, jakąś trzeba było wybrać). w piątek odbywa się ostatni wyścig bieżącego sezonu, a kilka dni później reset - do tego czasu ewentualni chętni muszą napisać do któregoś z adminów pm z prośbą o przeniesienie do r40. na razie zadeklarowały się 3 osoby, może z 5 się w sumie zbierze. ^^
a jak ktoś jeszcze nie grał w gpro, też może. tylko zarejestrujcie się przed najbliższym wyścigiem i potem piszcie do adminów.
a jak ktoś jeszcze nie grał w gpro, też może. tylko zarejestrujcie się przed najbliższym wyścigiem i potem piszcie do adminów.
GPRO
Jak dla mnie (a nie lubię żadnego grania przez przeglądarkę) jest to jedyna tak wciągająca gra (dlatego, że do prostych nie należy) potrafiąca również dostarczyć sporo emocji jak np wczoraj, gdy na okrążenie przed metą skończyło się mojemu kierowcy paliwo (chociaż ten, którego otrzymałem wczoraj nie ma porównania do tego, który jeździł dla mnie jak rozpocząłem zabawę w gpro.. istny szatan z niego był
).
GPRO
Racja, przydałoby się paru nowych;p
Co do GPRO to jest ona najlepszą grą browserską w jaką grałem (a trochę ich było: Ogame, plemiona, BloodWars, xperteleven, mybrute i kilka pozycji więcej)
Największym jej atutem jest niewymagana 24 godzinna aktywność
oraz pewne emocje (kiedy lunie itp).
Co do GPRO to jest ona najlepszą grą browserską w jaką grałem (a trochę ich było: Ogame, plemiona, BloodWars, xperteleven, mybrute i kilka pozycji więcej)
Największym jej atutem jest niewymagana 24 godzinna aktywność