ESWC Polska - finały od 4 do 6 czerwca w Warszawie z TM!!!
naucz się czytac ze zrozumieniem Fist ;F
(Dodano 21 kwietnia 2010, 17:58)
przeciez mam zamiar przyjechac... o ile się kwalne ;F
(Dodano 21 kwietnia 2010, 17:58)

czekam kamilos, wiesz Ty dobrze, że ja jestem w wawie i jak przyjedziesz, to będziesz miał ciężkoKamilos wrote:(Dodano 21 kwietnia 2010, 17:58)
ja tam już od jakiegoś czasu pi***olę granie.. a w wwa pewnie się pojawie 
dobrze dobrze, tez tak do tego podchodze, chociaż gdybym potrenil to wszyscy by gaciami trzesli ^^Szrama wrote:ja tam już od jakiegoś czasu p***dole granie.. a w wwa pewnie się pojawie

ja na lany jako superniania jeździć będę i tyle
ojj fakt, masz podejscie do %% ludzi ;DSzrama wrote:ja na lany jako superniania jeździć będę i tyle

Zapraszam i polecam.
W sumie lepiej, że w czerwcu niż maju. Zobaczymy jak tam będzie z czasem.
W sumie lepiej, że w czerwcu niż maju. Zobaczymy jak tam będzie z czasem.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Zapisy do I tury zamkniete zaczynamy elimki a tutaj newsik
http://eswc.pl/frm-cm-list.php?b=index. ... cm_id=8585
http://eswc.pl/frm-cm-list.php?b=index. ... cm_id=8585

Szok, wkręciłem sobie, że do jutra są zapisy. Więc jutro ma mi kumpel pożyczyć sprzęt i miałem się zapisać, no to ładna zwieszka 

Hmm. Tak patrzę sobie na godzinę posta Sunrisa i godziny, w których zapisywali się gracze. I wychodzi na to, że King i Mikuś, zostali zapisali już po zamknięciu zapisów. Ach ta sprawiedliwość.

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
no Mikuś godzinę poTwister wrote:Hmm. Tak patrzę sobie na godzinę posta Sunrisa i godziny, w których zapisywali się gracze. I wychodzi na to, że King i Mikuś, zostali zapisali już po zamknięciu zapisów. Ach ta sprawiedliwość.

Już niedługo kolejny Tur więc każdy zagra ze spokojem
a że oni zostali dopisani to sprawa tego że napisali do mnie że spóźnili się lub akurat włączyli kompa
jeżeli komuś to przeszkadza to w następnej rundzie gdy ktoś się spóźni to nie będę tak robił i tyle 

Albo jeszcze wciśnij mnie w tą rundęSuNRisE wrote:jeżeli komuś to przeszkadza to w następnej rundzie gdy ktoś się spóźni to nie będę tak robił i tyle

Spoko Sunrise. Chciałem zażartować tak z ironią. Bo coś mi nie grało. Oczywiście nic się nie stało.

Haj. W zwiazku z tym, ze finał pierwszej tury został zaplanowany na 2 V (oO), czyli na koniec weekendu majowego, proszę o mozliwosc rozegrania połfinalu do 4 V bądź w czwartek przed weekendem. oczywiście nie wiem czy się dostane do polfinalu, ale proszę już teraz z wyprzedzeniem kilku dni. Rozumiem, ze sa az 4 tury, ale wiadome jest to, ze niekomfortowo się walczy o miejscowki w tej ostatniej. dzięki.
Oczywiście weźmiemy to pod uwagę ale również nie możemy zbyt mocno naciągać terminów bo jest to spore utrudnienie. Ale zrobimy wszystko co w naszej mocy aby zrealizować wasze terminy
(Dodano 26 kwietnia 2010, 8:03)
Pary I Tury Rozlosowane
możecie już grać !!
Przypominam że Jutro (27.04) zapisy do kolejnej Tury
(Dodano 26 kwietnia 2010, 8:03)
Pary I Tury Rozlosowane

-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Pary I tury odzwierciedlają wyniki czasówki. Rozstawienie:
1-16 8-9 5-12 4-13 3-14 6-11 7-10 2-15
Podobne rozstawienie użyte będzie w następnych turach, zatem pierwsi dwaj gracze z czasówki w danej turze na pewno nie zagrają przeciw sobie (bo, jak pamiętacie, finału się nie gra).
1-16 8-9 5-12 4-13 3-14 6-11 7-10 2-15
Podobne rozstawienie użyte będzie w następnych turach, zatem pierwsi dwaj gracze z czasówki w danej turze na pewno nie zagrają przeciw sobie (bo, jak pamiętacie, finału się nie gra).

-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nie ma możliwości edycji, więc mam nadzieję, że ten post złączy się z poprzednim... 
Ważna sprawa - nie odpuszczajcie sobie żadnej tury tylko dlatego, że nie znacie map (a z tego co wiem, to jest problem sporej części uczestników), bo prawdopodobnie zostanie utworzona lista rezerwowa na wypadek, gdyby ktoś z zakwalifikowanej ósemki nie przyjechał na offline'owy finał.
Ale o tym bardziej szczegółowo później, póki co przyłóżcie się do treningu.
Ważna sprawa - nie odpuszczajcie sobie żadnej tury tylko dlatego, że nie znacie map (a z tego co wiem, to jest problem sporej części uczestników), bo prawdopodobnie zostanie utworzona lista rezerwowa na wypadek, gdyby ktoś z zakwalifikowanej ósemki nie przyjechał na offline'owy finał.
Ale o tym bardziej szczegółowo później, póki co przyłóżcie się do treningu.

jest jedna mapka na runde, czyli jak mam to rpzumiec?;]Grają systemem pkt (Rounds, do 7pkt mapa) na dwóch mapach.