Lame tracks by skt7

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
dertas
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by dertas »

zajebista!
Image
Abszt
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by Abszt »

Trasa niezła. Na pewno dużo lepsza niż wypociny z pierwszej strony :P. Jednak ten skok w połowie trasy potrafi zdenerwować. Nie jest to coś oryginalnego, ale przyjemnie się (oprócz tego skoku) jeździ. Brakuje tylko jeszcze scenerii, dzięki której trasę nie tyle co lepiej wyglądałaby estetyczniej, ale też przyjemniej by się jechało, bo tutaj to ubogo pod tym względem trochę:P. 6,5/10
Rezys
Doświadczony driver

Lame tracks by skt7

Post by Rezys »

Ja tak jak Abszt. Przyjemnie się jeździło a miałem 3, 4 przejazdy dosłownie fs. Bugi rulez ;D 6/10 : D Brakuje scenerii, czegoś charakterystycznego oraz nie lubię tras gdzie wszystko na jednej wysokości się dzieje :D :] Use the curve!
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

Scenierii nie umiem robić dobrej :P A kurwować próbowałem, ale musiałem usunąć kawałek trasy gdzie akurat się znajdowało :P
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 05919#auto
Trochę przycurviłem, i starałem się zrobić jako taką scenerie, jak wyszło oceńcie sami :P
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Abszt
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by Abszt »

Trasa nie jest zła. Jest poprawna, bo niczym nie zaskakuje - ot, taki standard. Baw się klockami, trasa nie musi być wyłącznie na takim torze, wstawiaj kwadraciaki, "asfalt", kombinuj ze skokami :)Zakręty są ok, ale dla mnie jest zbyt prosta, choć na masówkę na serwer by się nadawała... gdyby miała lepszą scenerię.

Już na pewno jest lepiej, ale wstawienie tu czy tam kaktusa czy choinki za dużo nie pomoże :). Znani mapmakerzy tworzą często przeciętne trasy, ale wpieprzają od cholery scenerii przez co urozmaicają trasę i graczowi nie wydaje się, że już taki track jechał. Trasa się podoba i ma taki typ 20 awardów za ładną scenerię...

Co do scenerii to chodziło mi bardziej o coś zbliżonego do czegoś takiego:

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 34756#auto

Nieco przesadziłem nawet z czarnymi klockami, ale przez to trasa wydaje się ciemniejsza, jest niekiedy fajna gra cieni, ale nikt nie napisze, że jechał dokładnie taką samą trasę :)
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

z tymi skokami jest trochę ciężko :P Jak na razie nie mogę dobrać dobrych klocków żeby zrobić ładny, krótki skok z driftem, ale będę kombinował :P Co do scenerii to ciężko z pomysłami :D
Człowiek banda
Rezys
Doświadczony driver

Lame tracks by skt7

Post by Rezys »

Hmm... trasa zwykła, przeciętna ale miła w jeździe ;p lepiej niż poprzednie :D Fakt brakuje mi scenerii nadal ale cóż. Abszt dał przykład dość masywnej scenerii ;d Ja dam przykład takiej minimalnej, optymalnej wręcz :

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 50584#auto

:D

( Nie ma to jak dobra kryptoreklama) ;x :*
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 59490#auto
Lame track 10 - trasa zrobiona na turniej sebika, więc trochę łatwa.
AT:36:52(byle jaki, jestem zbyt leniwy :()
Człowiek banda
Rezys
Doświadczony driver

Lame tracks by skt7

Post by Rezys »

Trasa nawet nawet. : d Jednak jak zawsze u Ciebie... brakuje CP przez co jest cut na trasie. Trasa łatwa i do wyuczenia po 1 przejeździe ; p Na te najłatwiejsze poziomy by się nadawała ; d
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

Człowiek banda
OrdonekQ7
Moderator

Lame tracks by skt7

Post by OrdonekQ7 »

to ta co doradzałem? :D
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

OrdonekQ7 wrote:to ta co doradzałem? :D
Da :P
Człowiek banda
skt7
Pirat drogowy

Lame tracks by skt7

Post by skt7 »

Człowiek banda
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”