Montaz Filmowy

Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Re: Montaz Filmowy

Post by Vanitas / Lexiu »

No to zanalizujmy post 1 ver 2.
Hiszpan wrote:Witajcie :) Zauwazylem ze dużo osob ma problemy z montowaniem filmu i z jego jakoscia. Zajmuje się montowaniem filmów , skręcaniem go w całośc i dodawaniem efektów różnorodnych. Robiłem już dużo filmów i do różnych gier , reklam , tańca ... Przedstawie film który zrobiłem niedawno.
No, dużo lepszy pomysł na wstępniak. Aczkolwiek ja nie widzę problemów z montowaniem filmu, ja raczej widzę popyt na usługi moviemakerów :D
hiszpan wrote:Wcześniej rozpisałem się może nie jasno i nie zrozumiale więc postanowiłem to napisać w bardziej zrozumiały sposób żeby nikt nie miał pretensji. Filmy montuje w programie Sony Vegas Studio 9.0 . Jeżeli zależy wam na Profesionalnym filmie potrzebuje paru dni na zmontowanie go , ponieważ nie jest to aż tak łatwe. Jeżeli komuś bardzo zależy na filmie i chce mieć go zrobionego w 2h od razu mówie że film nie będzie porządny , zrobiony na odwal.
Dobry film do Trackmanii robi się miesiąc. Tydzień to na odwal się. Chyba że jest się nolajferem, to i awardowego w tydzień zrobi :D Zresztą, porobisz, popracujesz z petentami to zobaczysz :D

I od razu milsza rozmowa ;)

Pozdro
Discord: vanitasss
iam
Admin Mniejszy

Montaz Filmowy

Post by iam »

I Lexiu teraz piepszysz bez sensu ;p

"Dobry film do TM robi się miesiąc" - not true

Jeśli masz pomysł to zrealizować go to już nie problem, taka moja opinia, ale ja się tam nie znam. I kończymy spamować Lexiu, nie bądźmy chamy!
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Montaz Filmowy

Post by Vanitas / Lexiu »

iam wrote:I Lexiu teraz piepszysz bez sensu ;p

"Dobry film do TM robi się miesiąc" - not true

Jeśli masz pomysł to zrealizować go to już nie problem, taka moja opinia, ale ja się tam nie znam. I kończymy spamować Lexiu, nie bądźmy chamy!
Iam, nie mówię o siedzeniu nad nim godzinami, a hobbystyczne "zajęcie się" filmikami for fun. Jak nojalfujesz przed Sony Vegas - twoja sprawa :P
Discord: vanitasss
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

Montaz Filmowy

Post by mikohn_vegas »

Nawet Panie Hiszpan ładny montaz z tego jumpstyle.
Pewno do wielu rzeczy można się przyczepić ale mi się
najbardzieją w oczy rzucają takie wycinki:
Image

Uploaded with ImageShack.us

Nie zawsze blend mode jest dobry na wszystko.
Tu profeski niestety zabrakło.

Zrób coś dobrego z trackmani i będziem oceniać.
pozdro
Hiszpan
Jeździ konno

Montaz Filmowy

Post by Hiszpan »

mikohn_vegas - Tu jak zaznaczyleś miałem wielkie problemy dopasować go do różnego tła. Kolor był szary próbowałem go wspasować w tło różnymi metodami. Udało mi się tak jedynie zrobić , jeżeli ktoś za bardzo w to nie zwraca uwagi myśle że aż tak bardzo to nikomu nie przeszkodziło :) Pozdro
Voj4k
Admin

Montaz Filmowy

Post by Voj4k »

mogłes spróbować wykluczenia koloru
Hiszpan
Jeździ konno

Montaz Filmowy

Post by Hiszpan »

próbowałem ale mi się kasowały wtedy pluginy...
Post Reply

Return to “Filmy”