[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
http://www.sadistic.pl/little-girl-omg-vt37804.htm
Ja bym tą minę raczej nazwał wtf?
Ja bym tą minę raczej nazwał wtf?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
- OrdonekQ7
- Moderator
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
muhauhahua Lox. ; D buttony rox.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Człowiek banda
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Człowiek banda
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
kto to wrzucił? ;p

[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Hah, ownediam wrote:kto to wrzucił? ;p
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Widziałem ostatnio taki wielki baner w sklepie i mnie rozbawił 

*... i wszystko jasne.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
a co w tym zabawnego?mor_olo wrote:Widziałem ostatnio taki wielki baner w sklepie i mnie rozbawił
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Nowa marka Marlboro przypomina mi poprostu nick pewnego gracz TrackManii... mnie to rozbawiło i jestem ciekaw czy któryś ze scenowiczów to też zauważył 
*... i wszystko jasne.
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
*... i wszystko jasne.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
no wiadomo, ze zauwazylNowa marka Marlboro przypomina mi poprostu nick pewnego gracz TrackManii... mnie to rozbawiło i jestem ciekaw czy któryś ze scenowiczów to też zauważył
a to coś baaaaaaardzo zyciowego
http://www.youtube.com/watch?v=H9f2PwOg ... r_embedded
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
Ja mam taką sytuację w prawie każdym sklepie...mor_olo wrote:Nowa marka Marlboro przypomina mi poprostu nick pewnego gracz TrackManii... mnie to rozbawiło i jestem ciekaw czy któryś ze scenowiczów to też zauważył
[LOL]Filmy/Songs/Zdjecia
takie se
ale to dobre
ale to dobre
Bramka padła w 10 minucie. TurboDymoMan zawstydził bramkę, padł w 15.