Wielka Piłka według nas !

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Locked
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

W ogole ta środa to ch**owy dzień, O'Sullivan odpadl z MŚ w snookera ;x
Image
Image
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

Ronnie odpada jak:
- nie chce mu się grać
- ma zly dzień

nieraz było, że potrafil 1 brejkiem wygrac runde parę razy z rzedu a pod koniec meczu rezygnowal z gry i oddawal mecz przeciwnikowi ;)
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

oddo wrote:
Bayern: przypadkowe bramki> trofea
:D bez komenatrza. Pewnie Robben "przypadkowa bramke", albo i dwie strzeli w finale i będzie zal. Chcialbym zeby ktorys z Polskich zespolow w kwali do LM strzelal 1/4 przypadkowych goli co bayern ^^
mysle ze to byla drobna zlosliwosc morola, nie mowil na serio :P Gol Robbena z MU w drugim meczu będę pamietal już chyba zawsze ;) geniusz tak przymierzyc i zajebac z powietrza :>
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Fefan wrote:
Wally wrote:...a ich trener w ogromnej radości wznosi ręce w geście zwycięstwa.
No fakt. Jak on mogl się cieszyc, ze jego drużyna w dwumeczu pokonala barcelone i awansowala do finalu ligi mistrzow... Przeciez powinien z placzem pasc na glebe bo paru osobom się nie podobal ich styl...

Ogolnie, to zgadzam się z Pawlem i Oddem.
I znowu się zaczyna "paru kibicom się nie podobało".
To była chujnia na maksa, męczarnie ! Czy kogoś popierdoliło, żeby się teraz rozwodzić nad tym jaka to WSPANIAŁA obrone pokazali ? To był byle ch** a nie obrona, postaw 11 małpiszonów i karz im napierdalać w piłkę do przodu, dla mnie to żałosne...
A jak mógł się nie cieszyć? A no mógł, może nie musiał się zapadać pod ziemię, bo w końcu wygrał dwumecz, ale mecz rewanżowy to jakaś kpina. Ja tam nie będę miał do niego szacunku, to tak samo, jakbyś gdzieś dotarł po trupach do celu, i śmiał się prosto w twarz pokonanym...

Żeby nie było - Barcelonie nie kibicowałem i kibicem ich nie będę, ale należy im się szacunek za to jak grają. Może i wg niektórych wygląda to jak tenis stołowy, ale znacznie to milsze do oglądania i bardziej emocjonujące niż to coś co pokazał Inter.
Oni robią coś dobrze z definicji, ale w sposób karykaturalny... Chodzi mi tu o mecz na Camp Nou. Bo ja, jak i rzesze ludzi, którzy piłkę oglądają dla przyjemności, mogę czuć się wkurwiony tym co widziałem wczoraj. A było to przeszkadzanie przeciwnikowi koniec taktyki pozdrawiam, Etoo na obronie, 3 srodkowych obroncow gubiacych linie spalonego.
Jeśli się tak tym ktos jara, to zapraszam do oglądania ligi polskiej, szczególnie defensywnych drużyn jakichś Polonii, Oder, Piastów, EREKCJA MUROWANA !
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

Inter gra tak w obronie, jak Barca w ataku ;]

może kiedyś dostrzezesz ze futbol to nie tylko ofensywa, i strzelanie bramek. SZTUKA jest bronic się tak jak wczoraj robil to inter. Nie wiem jak Wy ale mi było przyjemnie ogladac perfekcyjnie grajacy w obronie Inter.
ehh wally poprostu nie przepadasz za stylem defensywnym. Nie powiem tez lubie ofens, ale tak grajacej obrony dawno nie widzialem i to tez trzeba docenic i podejsc z szacunkiem.
To był byle ch** a nie obrona, postaw 11 małpiszonów i karz im napierdalać w piłkę do przodu, dla mnie to żałosne...
zostawie bez komentarza -,-
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

Ja tam nie będę miał do niego szacunku, to tak samo, jakbyś gdzieś dotarł po trupach do celu, i śmiał się prosto w twarz pokonanym...
nie będziesz mial szacunku do prawdopodobnie najlepszego trenera na swiecie obecnie? Bo przeciez każdy wzialby takei FC Porto i zdobyl puchar, wzial Chelsea i był o wlos od pucharu, i wzial taki inter i tez prawdopodobnie zdobyl puchar, co? ;) Poprostu padlo ma Murinho, ma fuksa, to ze dwa lata temu inter gral tylko w lidze, a z pucharow odpadal szybko to nic nie znaczy...
Image
Image
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Wally, twoim zdaniem lepiej jest pięknie przegrać, niż wygrać rozsądnie?
W piłce tak jak wszędzie liczy się taktyka. Inter zagrał tzw. antyfutbol, ale co z tego? Barca sama jest sobie winna, wjebali pierwszy mecz 3:1, wtedy też inter grał antyfutboll?
Zgodnie z zasadą "frag to frag, nie ważne jak" imo inter dobrze postąpił i wykonał kawał zajebistej roboty w obronie, a barca miała piłkę i miała i miała i miała i miała i chuja zrobiła. Sami są sobie winni.
Wchodzimy do bramki z piłką panowie, wchodzimy.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

strzaly z daleka tez były, Mourinho jest zajebistym trenerem, Barcelona zjebala 1 mecz, w 2 "11 malpiszonow stalo w polu karnym". koniec tematu. teraz wazny jest final. jeb** bayern, gogogogo Inter
Image
Image
Image
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

"11 malpiszonow stalo w polu karnym"

;]
Image Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

w pilce od dawna nie zawsze wygrywa ten kto gra piekniejszy dla oka futbol tylko ten który jest lepiej przygotowany taktycznie.
Dziekuje
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Barcelona może grać peikny futbol, co nie zmienia faktu że wiecej boiskowego skurwysyństwa niż w ich wykonaniu wczoraj to nie widziałem nigdy.
Image
Image
Image
[ladderbar]
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

szopek wrote:w pilce od dawna nie zawsze wygrywa ten kto gra piekniejszy dla oka futbol tylko ten który jest lepiej przygotowany taktycznie.
Dziekuje
który lepiej wykonuje zalozenia taktyczne : P

czekamy na 22 maja ;]
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Fistashi wrote:Barcelona może grać peikny futbol, co nie zmienia faktu że wiecej boiskowego skurwysyństwa niż w ich wykonaniu wczoraj to nie widziałem nigdy.
Jako ze nie raczysz odpowiedziec mi na gadu bo chcesz zeby wsyzscy zobaczyli co masz do powiedzenia bo liczysz na zainteresowanie nie piszac odrazu co masz na mysli pytam: CO MASZ KONKRETNIE NA MYSLI? z gory dziekuje
Image
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

hahahaha. ;d
To mam konkretnie na myśli żeeeee
- wymuszanie faulów w polu karnym
- jebniecie Maiconem o bande chuja Messiego
- symulowanie faulu po którym był redcard, a potem jeszcze śmieszne chwytanie się za kark jakby połamali
- Valdes burający się do Mourinho, przegrywać też trzeba umieć
- zarządcy stadionu - k**wa, widział ktoś, żeby 5 minut po zakonczeniu meczu chamsko włączać zraszacze?
Image
Image
Image
[ladderbar]
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Fistashi wrote: - wymuszanie faulów w polu karnym
zgadzam się
- jeb** Maiconem o bande chuja Messiego
byli rozedzeni, a tego ze maicon wrocil na boisko tylko po to zeby się na nim polozyc to nie widziales? pozdro
- symulowanie faulu po którym był redcard, a potem jeszcze śmieszne chwytanie się za kark jakby połamali
zgadzam się po czesci, bo czerwona byla po drugiej zoltej, czyli oficjalnie za faul dostal zolta, a ze druga to ma problem(w tej sytuacji wiekszosc graczy kazdego klubu na swiecie padli by na glebe, MU tez)
- Valdes burający się do Mourinho, przegrywać też trzeba umieć
zgadzam się
- zarządcy stadionu - kur**, widział ktoś, żeby 5 minut po zakonczeniu meczu chamsko włączać zraszacze?
sa ludzie i parapety wiec nie obwiniaj za to graczy, trenera, czy kibicow tylko debila odpowiadajacego za stadion.[/quote]
Image
Image
Image
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

szopek wrote:no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?
jojo od tego jest trener :D a od wykonania pilkarze ;] i wszystko git
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

oddo wrote:
szopek wrote:no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?
jojo od tego jest trener :D a od wykonania pilkarze ;] i wszystko git
hah no ale musiał ich PRZYGOTOWAĆ taktycznie zeby mieli co REALIZOWAĆ ? ;***
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

na pewno nie wiekszosc ; ) na pewno nie wiekszosc Kiciaku : )
Co byli? Rozedzeni? :c
Image
Image
Image
[ladderbar]
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

Tymczasem na Craven Cottage HSV prowadzi z Fullham 1:0
a L'pool odrobił straty z Vicente Calderon,po trafieniu Aqilaniego.
Locked

Return to “Off-Topic”