Wielka Piłka według nas !
Ronnie odpada jak:
- nie chce mu się grać
- ma zly dzień
nieraz było, że potrafil 1 brejkiem wygrac runde parę razy z rzedu a pod koniec meczu rezygnowal z gry i oddawal mecz przeciwnikowi
- nie chce mu się grać
- ma zly dzień
nieraz było, że potrafil 1 brejkiem wygrac runde parę razy z rzedu a pod koniec meczu rezygnowal z gry i oddawal mecz przeciwnikowi
mysle ze to byla drobna zlosliwosc morola, nie mowil na seriooddo wrote:Bayern: przypadkowe bramki> trofeabez komenatrza. Pewnie Robben "przypadkowa bramke", albo i dwie strzeli w finale i będzie zal. Chcialbym zeby ktorys z Polskich zespolow w kwali do LM strzelal 1/4 przypadkowych goli co bayern ^^

I znowu się zaczyna "paru kibicom się nie podobało".Fefan wrote:No fakt. Jak on mogl się cieszyc, ze jego drużyna w dwumeczu pokonala barcelone i awansowala do finalu ligi mistrzow... Przeciez powinien z placzem pasc na glebe bo paru osobom się nie podobal ich styl...Wally wrote:...a ich trener w ogromnej radości wznosi ręce w geście zwycięstwa.
Ogolnie, to zgadzam się z Pawlem i Oddem.
To była chujnia na maksa, męczarnie ! Czy kogoś popierdoliło, żeby się teraz rozwodzić nad tym jaka to WSPANIAŁA obrone pokazali ? To był byle ch** a nie obrona, postaw 11 małpiszonów i karz im napierdalać w piłkę do przodu, dla mnie to żałosne...
A jak mógł się nie cieszyć? A no mógł, może nie musiał się zapadać pod ziemię, bo w końcu wygrał dwumecz, ale mecz rewanżowy to jakaś kpina. Ja tam nie będę miał do niego szacunku, to tak samo, jakbyś gdzieś dotarł po trupach do celu, i śmiał się prosto w twarz pokonanym...
Żeby nie było - Barcelonie nie kibicowałem i kibicem ich nie będę, ale należy im się szacunek za to jak grają. Może i wg niektórych wygląda to jak tenis stołowy, ale znacznie to milsze do oglądania i bardziej emocjonujące niż to coś co pokazał Inter.
Oni robią coś dobrze z definicji, ale w sposób karykaturalny... Chodzi mi tu o mecz na Camp Nou. Bo ja, jak i rzesze ludzi, którzy piłkę oglądają dla przyjemności, mogę czuć się wkurwiony tym co widziałem wczoraj. A było to przeszkadzanie przeciwnikowi koniec taktyki pozdrawiam, Etoo na obronie, 3 srodkowych obroncow gubiacych linie spalonego.
Jeśli się tak tym ktos jara, to zapraszam do oglądania ligi polskiej, szczególnie defensywnych drużyn jakichś Polonii, Oder, Piastów, EREKCJA MUROWANA !
Inter gra tak w obronie, jak Barca w ataku ;]
może kiedyś dostrzezesz ze futbol to nie tylko ofensywa, i strzelanie bramek. SZTUKA jest bronic się tak jak wczoraj robil to inter. Nie wiem jak Wy ale mi było przyjemnie ogladac perfekcyjnie grajacy w obronie Inter.
ehh wally poprostu nie przepadasz za stylem defensywnym. Nie powiem tez lubie ofens, ale tak grajacej obrony dawno nie widzialem i to tez trzeba docenic i podejsc z szacunkiem.
może kiedyś dostrzezesz ze futbol to nie tylko ofensywa, i strzelanie bramek. SZTUKA jest bronic się tak jak wczoraj robil to inter. Nie wiem jak Wy ale mi było przyjemnie ogladac perfekcyjnie grajacy w obronie Inter.
ehh wally poprostu nie przepadasz za stylem defensywnym. Nie powiem tez lubie ofens, ale tak grajacej obrony dawno nie widzialem i to tez trzeba docenic i podejsc z szacunkiem.
zostawie bez komentarza -,-To był byle ch** a nie obrona, postaw 11 małpiszonów i karz im napierdalać w piłkę do przodu, dla mnie to żałosne...
nie będziesz mial szacunku do prawdopodobnie najlepszego trenera na swiecie obecnie? Bo przeciez każdy wzialby takei FC Porto i zdobyl puchar, wzial Chelsea i był o wlos od pucharu, i wzial taki inter i tez prawdopodobnie zdobyl puchar, co?Ja tam nie będę miał do niego szacunku, to tak samo, jakbyś gdzieś dotarł po trupach do celu, i śmiał się prosto w twarz pokonanym...

Wally, twoim zdaniem lepiej jest pięknie przegrać, niż wygrać rozsądnie?
W piłce tak jak wszędzie liczy się taktyka. Inter zagrał tzw. antyfutbol, ale co z tego? Barca sama jest sobie winna, wjebali pierwszy mecz 3:1, wtedy też inter grał antyfutboll?
Zgodnie z zasadą "frag to frag, nie ważne jak" imo inter dobrze postąpił i wykonał kawał zajebistej roboty w obronie, a barca miała piłkę i miała i miała i miała i miała i chuja zrobiła. Sami są sobie winni.
Wchodzimy do bramki z piłką panowie, wchodzimy.
W piłce tak jak wszędzie liczy się taktyka. Inter zagrał tzw. antyfutbol, ale co z tego? Barca sama jest sobie winna, wjebali pierwszy mecz 3:1, wtedy też inter grał antyfutboll?
Zgodnie z zasadą "frag to frag, nie ważne jak" imo inter dobrze postąpił i wykonał kawał zajebistej roboty w obronie, a barca miała piłkę i miała i miała i miała i miała i chuja zrobiła. Sami są sobie winni.
Wchodzimy do bramki z piłką panowie, wchodzimy.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
strzaly z daleka tez były, Mourinho jest zajebistym trenerem, Barcelona zjebala 1 mecz, w 2 "11 malpiszonow stalo w polu karnym". koniec tematu. teraz wazny jest final. jeb** bayern, gogogogo Inter
w pilce od dawna nie zawsze wygrywa ten kto gra piekniejszy dla oka futbol tylko ten który jest lepiej przygotowany taktycznie.
Dziekuje
Dziekuje
Barcelona może grać peikny futbol, co nie zmienia faktu że wiecej boiskowego skurwysyństwa niż w ich wykonaniu wczoraj to nie widziałem nigdy.
który lepiej wykonuje zalozenia taktyczne : Pszopek wrote:w pilce od dawna nie zawsze wygrywa ten kto gra piekniejszy dla oka futbol tylko ten który jest lepiej przygotowany taktycznie.
Dziekuje
czekamy na 22 maja ;]
no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?
Jako ze nie raczysz odpowiedziec mi na gadu bo chcesz zeby wsyzscy zobaczyli co masz do powiedzenia bo liczysz na zainteresowanie nie piszac odrazu co masz na mysli pytam: CO MASZ KONKRETNIE NA MYSLI? z gory dziekujeFistashi wrote:Barcelona może grać peikny futbol, co nie zmienia faktu że wiecej boiskowego skurwysyństwa niż w ich wykonaniu wczoraj to nie widziałem nigdy.
hahahaha. ;d
To mam konkretnie na myśli żeeeee
- wymuszanie faulów w polu karnym
- jebniecie Maiconem o bande chuja Messiego
- symulowanie faulu po którym był redcard, a potem jeszcze śmieszne chwytanie się za kark jakby połamali
- Valdes burający się do Mourinho, przegrywać też trzeba umieć
- zarządcy stadionu - k**wa, widział ktoś, żeby 5 minut po zakonczeniu meczu chamsko włączać zraszacze?
To mam konkretnie na myśli żeeeee
- wymuszanie faulów w polu karnym
- jebniecie Maiconem o bande chuja Messiego
- symulowanie faulu po którym był redcard, a potem jeszcze śmieszne chwytanie się za kark jakby połamali
- Valdes burający się do Mourinho, przegrywać też trzeba umieć
- zarządcy stadionu - k**wa, widział ktoś, żeby 5 minut po zakonczeniu meczu chamsko włączać zraszacze?
zgadzam sięFistashi wrote: - wymuszanie faulów w polu karnym
byli rozedzeni, a tego ze maicon wrocil na boisko tylko po to zeby się na nim polozyc to nie widziales? pozdro- jeb** Maiconem o bande chuja Messiego
zgadzam się po czesci, bo czerwona byla po drugiej zoltej, czyli oficjalnie za faul dostal zolta, a ze druga to ma problem(w tej sytuacji wiekszosc graczy kazdego klubu na swiecie padli by na glebe, MU tez)- symulowanie faulu po którym był redcard, a potem jeszcze śmieszne chwytanie się za kark jakby połamali
zgadzam się- Valdes burający się do Mourinho, przegrywać też trzeba umieć
sa ludzie i parapety wiec nie obwiniaj za to graczy, trenera, czy kibicow tylko debila odpowiadajacego za stadion.[/quote]- zarządcy stadionu - kur**, widział ktoś, żeby 5 minut po zakonczeniu meczu chamsko włączać zraszacze?
jojo od tego jest trenerszopek wrote:no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?
hah no ale musiał ich PRZYGOTOWAĆ taktycznie zeby mieli co REALIZOWAĆ ? ;***oddo wrote:jojo od tego jest trenerszopek wrote:no ale jakas teorie musieli miec na sucho nie ?a od wykonania pilkarze ;] i wszystko git
na pewno nie wiekszosc ; ) na pewno nie wiekszosc Kiciaku : )
Co byli? Rozedzeni? :c
Co byli? Rozedzeni? :c
Tymczasem na Craven Cottage HSV prowadzi z Fullham 1:0
a L'pool odrobił straty z Vicente Calderon,po trafieniu Aqilaniego.
a L'pool odrobił straty z Vicente Calderon,po trafieniu Aqilaniego.