Do tej pory grałem Knights (www), Metin2 , Track mania
MMORGP co wybrać !!!
MMORGP co wybrać !!!
Jaką gre byście mi poradzili ( mmorpg ) nie mam w co grać a nudzi mi się w domu najlepiej bezpłatą
MMORGP co wybrać !!!
Z MMORPG poleciłbym Ci KalOnline , duży świat i co najważniejsze fajny klimat.
MMORGP co wybrać !!!
jak odpowiesz sobie na pytanie co to jest MMORPG zrozumiesz ze TM raczej do tego nie nalezy:D
powstalo coś takiego jak Runes of Magic (runesofmagic.com) wychodzi do tego 3 dodatek/patch i dodatkowy + jest po polsku, jak ci to nie pasi to sciagnij se WoWa i graj na prywatnych serwerach za free.
powstalo coś takiego jak Runes of Magic (runesofmagic.com) wychodzi do tego 3 dodatek/patch i dodatkowy + jest po polsku, jak ci to nie pasi to sciagnij se WoWa i graj na prywatnych serwerach za free.
MMORGP co wybrać !!!
MMORPG - Massive Multiplayer Online Role Playing Game, to tak Ci rozszyfruje ten skrót.
Trackmania (się razem pisze tak btw.), jak już wspomnieli wyżej, nie jest typem RPG.

MMORGP co wybrać !!!
Na upartego... TM to jednak wciela się w rolę kierowcy... i jest Massive ;p
A tak serio z mmo to polecam: Requiem, Wow, Aion, Rappelz (najlepszy f2p, jaki powstał). Poza tymi nie ma co grać
A tak serio z mmo to polecam: Requiem, Wow, Aion, Rappelz (najlepszy f2p, jaki powstał). Poza tymi nie ma co grać
- CreativePL
- Doświadczony driver
MMORGP co wybrać !!!
A wiec jako osoba która spędziła wiekszość życia w MMORP polecam:
Darkthrone
The West
The Crims
Ogame
W tych dwóch pierwszych polecam iścide do Polish Avanger, które zakładałem z innymi ludźmi, powołaj się na yomanego(to ja:)) na pewno dostaniesz dobra pomoc
Darkthrone
The West
The Crims
Ogame
W tych dwóch pierwszych polecam iścide do Polish Avanger, które zakładałem z innymi ludźmi, powołaj się na yomanego(to ja:)) na pewno dostaniesz dobra pomoc

MMORGP co wybrać !!!
weź z tym Ogame, nałóg głupi, od 5-6 lat w to gram i przestać nie mogę 
z MMORPG (tych nie-przeglądarkowych) to mogę Silkroad'a polecić albo MU Online
z MMORPG (tych nie-przeglądarkowych) to mogę Silkroad'a polecić albo MU Online
- CreativePL
- Doświadczony driver
MMORGP co wybrać !!!
Jeszcze Travian, ale to zabiera stanowczo za dużo czasu nawet jak chcesz sobie lajtowo popykać.

--->