a więc generalnie chodzi mi o to, że chciałabym grać zinnymi ludmi, np z internetu, tam gdzie widać czat, i w ogóle które miejsce zajełam.
I jeszcze proszę o napisanie czy używa się tylko strzałek, czy tez innych klawiszy.
z góry dziękuj e;)
Nr banku za użycie "*" podam ci na gg.szopek wrote:nic się nie martw Iam po prostu ma 20 lat a jeszcze nie dupkował[ nie liczyc zapinania się ze starem ] wiec to taki akt desperacji *
mor_olo pisalem Tobie już raz, ze mimo, ze nie mam neta, od czasu do czasu chodze do kafejki, a także u juergena wchodze w net.mor_olo wrote:Nr banku za użycie "*" podam ci na gg.szopek wrote:nic się nie martw Iam po prostu ma 20 lat a jeszcze nie dupkował[ nie liczyc zapinania się ze starem ] wiec to taki akt desperacji *
btw. Jeny, nie pisz do Iam'a. Ja jestem tańszy i zdecydowanie przystojniejszy (co potwierdził Jakub na TSie!)
Mówiłes ze ta fotka na facebooku to calkiem calkiem ...Jakub wrote:mor_olo pisalem Tobie już raz, ze mimo, ze nie mam neta, od czasu do czasu chodze do kafejki, a także u juergena wchodze w net.mor_olo wrote:Nr banku za użycie "*" podam ci na gg.szopek wrote:nic się nie martw Iam po prostu ma 20 lat a jeszcze nie dupkował[ nie liczyc zapinania się ze starem ] wiec to taki akt desperacji *
btw. Jeny, nie pisz do Iam'a. Ja jestem tańszy i zdecydowanie przystojniejszy (co potwierdził Jakub na TSie!)
widze wiec, co tutaj piszesz.
nic takiego lub podobnego nigdy na zadnym TSie nie powiedzialem (no chyba, ze byles zalamany i z malym klamstwem chciałem Ciebie odbudowac, lub bylem strasznie upity, ale az taki stan upicia nie mogę sobie wyobrazic).
ps.: w środę wraca net i z tym 1. class spam by jakubster!
jest calkiem calkiem, chodzilo mi raczej o to, ze nigdy nie porownywalem Ciebie do iama lub kogokolwiek innego.mor_olo wrote:Mówiłes ze ta fotka na facebooku to calkiem calkiem ...Jakub wrote:mor_olo pisalem Tobie już raz, ze mimo, ze nie mam neta, od czasu do czasu chodze do kafejki, a także u juergena wchodze w net.mor_olo wrote:Nr banku za użycie "*" podam ci na gg.szopek wrote:nic się nie martw Iam po prostu ma 20 lat a jeszcze nie dupkował[ nie liczyc zapinania się ze starem ] wiec to taki akt desperacji *
widze wiec, co tutaj piszesz.
nic takiego lub podobnego nigdy na zadnym TSie nie powiedzialem (no chyba, ze byles zalamany i z malym klamstwem chciałem Ciebie odbudowac, lub bylem strasznie upity, ale az taki stan upicia nie mogę sobie wyobrazic).
ps.: w środę wraca net i z tym 1. class spam by jakubster!