Jak stworzyc swoją drużyne ?

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
Post Reply
pomidor2234
Samochodowy prawiczek

Post by pomidor2234 »

Jak stworzyc swoją drużyne w TMNF???
Jerry
Jeździ konno

Post by Jerry »

hmmm . musisz napisac podanie do firmy EX-idioters-Factory .
O przyznanie slotów na darmowy serwer . Potem kupić TMUF i zarejestrować nazwę ekipy w panelu administracyjnym na stronie ESL ,
Shion
Doświadczony driver

Post by Shion »

8. Jak założyć team?

nie zakladaj dopoki nie będziesz naprawdę dobry na trasach typu tech (nie to nie mini swensena ani nie nadeo)
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Mały »

omg, pomocni jesteście... Vilshion, a Ty taki super jesteś na techach? są drużyny które grają tylko 4fun, więc po co im skill na techach?

pomidor2234 - nie żebym się czepiał, ale jednak może trochę za wcześnie na tworzenie drużyny? pojeździj dłużej, może jakiś team sam się o Ciebie upomni albo znajdziesz taki do którego będziesz chciał dołączyć :) a jeśli już potrzebujesz mieć własną drużynę, to nic prostszego:
1. wymyślasz nazwę
2. tworzysz tag
3. rekrutujesz ludzi i gracie

oczywiście zalecane jest stworzenie jakiegoś forum czy coś takiego, żeby ułatwić komunikację między członkami ekipy :)

a i jeszcze jedno - tworzenie drużyny która po tygodniu przestanie istnieć jest bez sensu, więc zastanów się czy na pewno chcesz własny team :)
Image
Image
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

A ja myślę, że jemu chodzi po prostu o to jak dodać drużynę tu na forum do zakładki Drużyny. Ale ciiii...
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Maybe. wrote:A ja myślę, że jemu chodzi po prostu o to jak dodać drużynę tu na forum do zakładki Drużyny. Ale ciiii...
No tak, w sumie sprecyzował to właściwie :D
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
pomidor2234
Samochodowy prawiczek

Post by pomidor2234 »

Dzięki za odpowiedzi :P Mnie chodziło jak założyc drużyne, ponieważ chciałem założyc ją z kolegami, ale chyba jeszcze pocwicze jazdę :oops:
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”