Mistrzostwa Województw na ESL

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Kubo a w jaki sposób rozmuiesz to, że to właśnie ESL powinno się starać o was jako graczy?
ESL powinno się starac o nas graczy, bo wlasnie jest firma, której cel jest maksymalnie mozliwy zysk ekonomiczny, jak kazdej innej firmy.
mimo ze nie jest to tutaj jak w sklepie, ze dajesz 2 zlotych i za to coś dostajesz, chodzi tu jednak o te sama rzecz.
te dwie zlotywki, ktore wydam w sklepie na zysk producenta, sprzedawcy itp, w ESL jest moj account. czym wiecej accountow, tym lepsze ceny placa reklamujaci na stronie ESL itp.
w wypadku trackmani, jednak od ESL nie dostaje nic za to, inaczej niz w sklepie. a przeciez powinnem coś dostac, bo coś dalem.
nie musza to wcale być jakieś nagrody, moglaby to być także reklama dla gry, przez która gra się staja wiecej popularna, przez co interesuje się wiecej multigamingow, przez co jest wiecej lanow itp.
A czego oczekujecie? Że ktoś wam wyśle kilo kartofli za bycie pierwszym w ladderze w którym jest 10 osób
to jest bledna forma argumentacji. powinno się argumentowac z innej strony.
jest tylko 10 graczy w ladderze, bo ten ladder jest uwazany za "nienaturalna" forma rozgrywek, dyktowana przez ESL, który z calym szacunkiem, nie ma zielonego pojecia o trackmanii. temu jest tylko 10 graczy.
przypominam, ze na polish league 8 było ich 200-300 przez rozgrywki kilkatygodniowe.

także chcialbym przypomnac, ze nagrody w ostatnich latach na ESWC i WCG były strasznie atrakcyjne i mialy wartosc wielu tysiecy zlotych.

chcialbym Tobie jeszcze wytlumaczyc, ze jak bylem wiecej aktywny na scenie, to wlasnie przezemnie zaczal się ten kontakt z ESL jako platforma na rozegranie polish league 8.
bylem przekonany, ze jest to dobry pomysl i pomoze naszej scenie.
mimo, ze z werkosem się fajnie rozmawia i wydaje mi się, ze on jest sympatycznym czlowiekiem, trzeba przyznac, ze komunikacja jednak nie byla najlepsza, a powinna, specialnie, jak organizuje się powazny teamowy turniej i zyska się ze strony ESL 200-300 nowych accountow.
chce przez to powiedziec, ze moja antypatia nie wziela się z nieba, ale ze poprostu doswiadczenie zmienilo moje zdanie o ESL.
mysle, ze nie jeden gracz mysli tak samo.
poczatkowa euforia o starcie polish league 8 szybko się zmienila w jedno wielkie rozczarowanie, bo poprostu dla gracza nie było widac zadnej roznicy w porównaniu do tymczasowych rozgrywek, ktore odbywaly się samozorganizowane tu na tmpl.

ps.: jako nowemu uzytkownikowi tmpl, pragne ci wytlumaczyc, ze od wielu lat żyje w berlinie i temu nie pisze bezblednie po polsku. jak już dyskutujemy powaznie, to chcialbym dodac te info, bo jak ja bym był toba i bym czytal moje posty, pewnie sam bym się dziwil :)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

mSr wrote:Co do "pojebanej" sceny FIFY nie mogę się zgodzić. O dziwo gra jest popularna wśród Polaków, co więcej reprezentacja odnosi znaczące sukcesy.
Moje slowa były prosta ironia w odniesieniu do slow Botrexa, ktore brzmialy, ze to nasza scena jest wlasnie "pojebana" z jakiegostam wzgledu, niesetety zdazyl to usunac :) . Jak najbardziej uwazam, ze FIFA jest scena ogarnieta i wlasnie dlatego tak mocno podkreslilem fakt, iz nawet u nich nie zebrano 16 ekip :)
Botrex
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Botrex »

Ja nic k**wa nie usuwałem, strasznie się czepialski coś zrobiłeś Shad ;o

A użycie zwrotu 'pojebana scena' odnosiło się do jakże słomianego zapału większości graczy i było wypowiedziane w zupełnie innym topicu. Temat skończony, a kolegę CSowca proszę o nieporównywanie tych dwóch gier, bo oprócz tego, że są obecne na światowych turniejach to zbyt wiele ich nie łączy.
Jerry
Jeździ konno

Post by Jerry »

* Dolnośląskie - 1)Pyszo, 2)Floccus, 3)Mirs, 4)Fistashi, 5)rugger 6)Santacruz 7)h0lus 8)Wasc
* Kujawsko-pomorskie - 1)Botrex, 2)Kamilos, 3)dertas 4) Ekwador 5) Raven 6) BaRt
* Lubelskie - 1)Rafallo, 2)ketraBN0N!, 3) jeffrey, 4) maziarz, 5) manta, 6)Styś, 7) chybeck
* Lubuskie - 1)MzM, 2)John 3)Siekiera
* Łódzkie - 1)Jero 2) arsen 3)Mysterio
* Małopolskie - 1)Xardas, 2)Offline 3)Leopl 4)Picek 5)Davox
* Mazowieckie - 1)Diav3l, 2)(Noth?), 3)envy = rezerwa, 4)Pikaczu, 5)Mariowit, 6)Basia 7)Kiciak 8)Wally-czas się znajdzie ;p 9)Furious45
* Opolskie - 1)pszczola 2)freddy 3) BOBofrutPowahh
* Podkarpackie - 1)Kubek, 2)Sriczkos, 3)Luksyk, 4)Pikuś 5)Shion 6) Potman, 7)Jerry
* Podlaskie - 1)skt7 , 2) Mały 3) Matu 4) Mtik 5) Godaniel
* Pomorskie - 1) nugget, 2)ShaDDy 3) Lewy 4) Mac 5) Reżuś 6) Michaś 7) uniq
* Śląskie - 1)Ordon, 2)oddo, 3)Tal, 4)dameK 5) BonGo 6) MEMORIAL 7) Katalonczyk Cool Voj4k [rezerwa ofkorz] 9) glooch [ ręczniki 10) ajem aka apex
* Świętokrzyskie - 1)King 2)Tomczan 3) Anubis 4) Soso 5) Gostek
* Warmińsko-mazurskie - 1)gregorian 2)xen 3) JarOo 4) Amerd
* Wielkopolskie - 1)biluś, 2)Manek, 3)Słowik ,4)ksdfan,5)naaz 6)Sal
* Zachodniopomorskie - 1)Perlej, 2)CreativePL `

Podkarpackie wparuje i wszystkich naprostuje :D ... gogo!!
digger
V.I.P.

Post by digger »

Ta... Wstępnie w kuj-pom 6 chętnych a zapisało się ledwo 3 + ja :o
Ale Ty Ekwador byś mógł tyłek ruszyć, już się maturami nie tłumacz :D
Image
pikaczu
Doświadczony driver

Post by pikaczu »

sry bot, ja nie mogę tego ogarnąć pod względem organizacyjnym ;f. wez kogoś innego na moje miejsce.
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
pszczola_pl
Jeździ konno

Post by pszczola_pl »

gdzie jest w ogóle jakaś rozpiska kto z kim gra?
Bo kurw* do Chu*a nic nie wiadomo
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

Na ESL.
Post Reply

Return to “Turnieje”