Wielka Piłka według nas !
Te panie "Odtwiera", tutaj się odzywają ci co na piłce się znają, żal Bayern!
Btw. dziś znów koncert i aż 3 piwa!
Btw. dziś znów koncert i aż 3 piwa!
*... i wszystko jasne.
Dziś finał. Inter - Bayern na Santiago.
Jak myślicie kto wygra?
Ja mówię ,że Inter.
Jak myślicie kto wygra?
Ja mówię ,że Inter.
villa w barcelonie, JAPIERDOLE RZAL
Pierdzielisz :p obstawiam 2:1 dla Interu. Nawet jeśli nie lubię stylu Włochów to szwaby NIE MOGĄ WYGRAĆ!!! Który zwycięzca wygrał CL jadąc na farcie cała fazę pucharową. Powinni byli już odpaść z Fiorentina (gol ze spalonego, którego nawet osobnik nieposiadający oczu by zauważył.), nie mówiąc już o Manchesterze (czerwona kartka z kapelusza...). Takim zwycięzcom mówie NIE! dla porównania Inter rozprawił się z Barceloną (tia, już słyszę krzyk Wally'ego o antyfutbolu
). Poza tym nie cierpię van Gaala i lubię Mourinho więc mam ułatwioną sytuację ;d
PS. ciekawe jak Robben będzie grał na mundialu ... oby nie okazało się że był to one season man.
INTER!!!
PS. ciekawe jak Robben będzie grał na mundialu ... oby nie okazało się że był to one season man.
INTER!!!

Mi to obojętne,byle były karne 
A Silva podobno jest bliski podpisania umowy z RealemLoxley wrote:villa w barcelonie, JAPIERDOLE RZAL
- Jack Bauer
- Moderator
Zgadzam się z outem. Z dwojga złego już wolę inter. Wg mnie będzie to pokaz włoskiego cwaniactwa by italia i twardej niemieckiej gry aus deutschland.
to jak, dziś trzymamy kciuki za szwabskie bayern? 
przyznaje się, ze jestem za nimi.
m2Jakub wrote:to jak, dziś trzymamy kciuki za szwabskie bayern?
@Out Twoja wypowiedz przypomina mi wypowiedz Fergusona który był na onecie ;] o tym szczesciu i czerwonej kartce.
Forza Inter i choj ! 2-0
Forza Inter i choj ! 2-0

zrobie ci fotke, oddo (o ile nie zapomne ze bycia w stanie alkolizowanym), jak juergen, kolja i ja cieszymy się 3:0 strzelone przez robbena przy przedpracy schweinsteigera!!!!oddo wrote:@Out Twoja wypowiedz przypomina mi wypowiedz Fergusona który był na onecie ;] o tym szczesciu i czerwonej kartce.
Forza Inter i choj ! 2-0
wloski futbol smierdzi!!!!!!!!!!
Ale ja tego nawet nie widziałem ;p zreszta każdy przyzna że bayern na farcie jechał. i jeśli w finale nie mógłby być Manchester to ACF już na pewno.oddo wrote:@Out Twoja wypowiedz przypomina mi wypowiedz Fergusona który był na onecie ;] o tym szczesciu i czerwonej kartce.
Forza Inter i choj ! 2-0

final CL fart?Outsid3r wrote:Ale ja tego nawet nie widziałem ;p zreszta każdy przyzna że bayern na farcie jechał. i jeśli w finale nie mógłby być Manchester to ACF już na pewno.oddo wrote:@Out Twoja wypowiedz przypomina mi wypowiedz Fergusona który był na onecie ;] o tym szczesciu i czerwonej kartce.
Forza Inter i choj ! 2-0
aha!
przypominas mi morsola ze swoja randomowa gra, jak mu coś nie wychodzi.
- Jack Bauer
- Moderator
Mimo, że nie lubie Bayernu to się nie zgodzę, że Bayern grał na farcie. Po prostu pokazali klasę w meczach, gdzie mieli nóż na gardle. Jeżeli jednak dalej uważasz ich za farciarzy, to można powiedzieć, że MU przegrał dwumecz z Bayernem frajersko.Outsid3r wrote:zreszta każdy przyzna że bayern na farcie jechał.
Jakub mysle ze Inter zagra jak z Barca, wylacza z gry pilkarza który wygrywa im mecze ;] czyli Robbena i tyle.
ps. d*pa ci smierdzi
ps. d*pa ci smierdzi

A mi cholera telewizor paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadł co ja zrobie obożeobożeoboże ;/
- Jack Bauer
- Moderator
obejrzysz w necie, albo będziesz słuchał transmisji w radiu.iam wrote:A mi cholera telewizor paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadł co ja zrobie obożeobożeoboże ;/
Taa... bo to jest piękne oglądać na przerywanym kanale lub słuchać radia, zamiast oglądać. GZ Zbakany.
Chyba trzeba będzie do kumpla iść, nie ma co... Ja osobiście mam nadzieję, że wygra Inter, chociaż Bayern mi Manchester wyeliminował ;p
Chyba trzeba będzie do kumpla iść, nie ma co... Ja osobiście mam nadzieję, że wygra Inter, chociaż Bayern mi Manchester wyeliminował ;p
nie bayern tylko Robbeniam wrote:chociaż Bayern mi Manchester wyeliminował ;p