TrackMania United w sklepach oraz ciekawy konkurs z nagrodam
a co nie chcesz zeby reszta grała ? ;>
TMU Cup 2007
Wiec ja powiem tak :
Kupujac gre wiedzialem ze ide na dziwna nowosc
, wczesniej pisalem ze jest lekko diferent 
ale dyferencjal okazal się dobry
w tej chwili jeżdżę na trasie pierwszej rundy na pustyni
na poczatku szok, idiotyzm, poje__nie itd
ale w miare czasu zauwazam ze gra oferuje coś wiecej niz nadeo, po prostu ludzie kupujta i tyle, to nie jest reklama, tylko zalecenie Dr Bax'a do realizowania skilla
panowie cudenko
wiem ze wszystk oco nowe nie kojarzy się tak, zagralem na sciagnietym z netu united, ale to nic, teraz jak jest konkurs to chce się grać wiadomo
, i w glupim desert nagle po kilkunastu przejazdach okazuje się ze jest mozliwosc ze gra staje się trudna
a przeciez kuźwa o to chodzi
, kolejne wyzwanie
na razei sa pierwsze jazdy, nastepne tygodnie nazywam warmupem, ale po tych 7 tygodniach startuje na nowo te same trasy te same terminy, tylko finalowa rozgrywka ma dzień na mape z tygodnia wiec jedziemy wtedy co dziennnie mape z kazdego tygodnia po kolei, czyli to co było w 1 tygodniu jedziemy w poniedziałek itd
luck>>skill ogolnie w desert
ale to samo mozna powiedziec o tmn 
trochę się pozmienialo, polubilem ta gre, gdyby nie szansa na nagrody pewnie bym nie kupil, ale poza marketingiem jest zadowolenie
))))
kupujcie i trenujcie od drugiego tygodnia
, pozniej jest mozliwosc odrobienia, bo tak naprawdę spoznialscy będą mieli szanse
na razie mamy 7 tygodni zabawy i zapoznania
, a jak przyjdzie wlasciwy tydzien jestem pewien ze ktos przekroczy na pierwszej mapie minute
tzn poniżej 
także niech każdy smok z TMN kupi TMU
mnie nikt nie sponsoruje za to co pisze, ale trochę mało wiary tam jest z polski, a gra naprawdę kultowa, poczekajcie może stanieje trochę za 7 tygodni, ale doswiadczenia nikt wam nie da 
do 28 kwietnia jeżdżę TMN (chyba ze wygramw poznaniu
lol i to wielki lol) a pozniej już jestem na stale w TMU
pozdrawiam
papaty
Wesolych Swiat
i sorki za tyle cyrkli
ogolnie jak ktos ma optymizm i umiejetnosci to polecam TMU
dla dziadow mowie idzcie na piwo 
Kupujac gre wiedzialem ze ide na dziwna nowosc
ale dyferencjal okazal się dobry
w tej chwili jeżdżę na trasie pierwszej rundy na pustyni
na poczatku szok, idiotyzm, poje__nie itd
ale w miare czasu zauwazam ze gra oferuje coś wiecej niz nadeo, po prostu ludzie kupujta i tyle, to nie jest reklama, tylko zalecenie Dr Bax'a do realizowania skilla
panowie cudenko
na razei sa pierwsze jazdy, nastepne tygodnie nazywam warmupem, ale po tych 7 tygodniach startuje na nowo te same trasy te same terminy, tylko finalowa rozgrywka ma dzień na mape z tygodnia wiec jedziemy wtedy co dziennnie mape z kazdego tygodnia po kolei, czyli to co było w 1 tygodniu jedziemy w poniedziałek itd
luck>>skill ogolnie w desert
trochę się pozmienialo, polubilem ta gre, gdyby nie szansa na nagrody pewnie bym nie kupil, ale poza marketingiem jest zadowolenie
kupujcie i trenujcie od drugiego tygodnia
na razie mamy 7 tygodni zabawy i zapoznania
także niech każdy smok z TMN kupi TMU
do 28 kwietnia jeżdżę TMN (chyba ze wygramw poznaniu
pozdrawiam
papaty
Wesolych Swiat
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
wiec, chce oglosic, ze account brothybs jest moim accountem.
nie mialem innego wyiscia, i pomogl mi znojomy, dajac mi uzywac swoj account.
niestety nie było mozliwosi zmienic już nicka, temu jestem teraz brothybs.
podaje to tutaj, zeby nie było nieporozumien.
pozdro
[ Dodano Nie Kwi 08, 2007 5:34 am ]
jak dobrze, ze nie ma powerdriftow na desert
nie mialem innego wyiscia, i pomogl mi znojomy, dajac mi uzywac swoj account.
niestety nie było mozliwosi zmienic już nicka, temu jestem teraz brothybs.
podaje to tutaj, zeby nie było nieporozumien.
pozdro
[ Dodano Nie Kwi 08, 2007 5:34 am ]
jak dobrze, ze nie ma powerdriftow na desert
oj chyba mam bana na serwerze techlandu 
zrobilem maxa 51:75 na island i już nie wytrzymalem, poczytalem na forum i sa hacki, poszukalem trainera i odpalilem go podczas gry na serwie i d*pa blada
bunny banned 
e odblokujcie mnie
zrobilem maxa 51:75 na island i już nie wytrzymalem, poczytalem na forum i sa hacki, poszukalem trainera i odpalilem go podczas gry na serwie i d*pa blada
e odblokujcie mnie
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodałem oficjalnego newsa dotyczącego turnieju, który będzie pojawiał się podczas uruchomienia TMU. Może to trochę zwiększy zainteresowanie tym bardzo ciekawym pucharkiem 
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
yard, jak ty to robisz, ze już w pierwszy dzień (paru godzin po poznaniu tracka), jedziesz zajebisty czas, który mi się po paru dniach gry nie udaje (i nikomu innemu). ja wiem, ze jesteś dobry gracz, ale az taki dobry?
mam 4,5 sekund straty na Ciebie po 2 trackach, a mi się wydawało, ze nie zle jechalem. czy jest mozliwosc, zebym mogl zobaczyc twoje replaye, bo cholera mnie to denerwuje, ze nie wiem gdzie gubie 4,5 sekund.
to nie ma być jakieś podejrzywanie, tylko poprostu niewiem, co zle robię, i chcialbym zrozumiec.
mam 4,5 sekund straty na Ciebie po 2 trackach, a mi się wydawało, ze nie zle jechalem. czy jest mozliwosc, zebym mogl zobaczyc twoje replaye, bo cholera mnie to denerwuje, ze nie wiem gdzie gubie 4,5 sekund.
to nie ma być jakieś podejrzywanie, tylko poprostu niewiem, co zle robię, i chcialbym zrozumiec.
Jedyny twoj błąd jakub to brak zakupu TMO 3 lata temu i TMS 2lata temu, nawro tez wykreca takie czasy jak yard. Niechce mowic ze nie macie szans ...
no ale macie małe
, chociaż patrzac na walliego który gra od niedawna to mozna probowac gonic tych najlepszych. Dodam jeszcze ze ja tez nieraz zawiodlem się na swoich umiejetnosciach przez Yarda 
no ale macie małe
*... i wszystko jasne.
kupilem tms 2 lata temu i nawet bylem dobry, tylko ze nie moglem grać online wtedy, bo mialem slaba lacz. ale jak porownywalem moje czasy na tmx, to bylem blisko lub nawet w top 10 niektorych tras.
no i na trasie dema tms jeszcze mam czas top 10 tmx (track gravity), a wiem, ze dużo ludzi to grali, i w niemczech były wlasnie zawody gazety game star na tym tracku dema.
co do tmo nigdy mi się nie podobal, i dalej mi się nie podoba.
no ale niema co, jeszcze będzie parę tras w tym turnieju, wiec zobaczymy.
no i na trasie dema tms jeszcze mam czas top 10 tmx (track gravity), a wiem, ze dużo ludzi to grali, i w niemczech były wlasnie zawody gazety game star na tym tracku dema.
co do tmo nigdy mi się nie podobal, i dalej mi się nie podoba.
no ale niema co, jeszcze będzie parę tras w tym turnieju, wiec zobaczymy.
tak jak mor_olo mowi, po prostu już za dlugo w tym siedze 
niektorych srodowisk nie mozna się tak szybko nauczyc, trzeba dużo wyczucia, ale jak pokazal Wally, parę tygodni wystarczy do niezlego poziomu
a co do tms na tmx, to tylko na poczatku ludzie na to zwracali uwagę (czasy na Nadeo), musialbys porownywac czasy z trasami ligowymi (SL0 na przyklad)
replaye udostepnie przed trzecia tura, zeby było ciekawiej, na razie sam pokombinuj
niektorych srodowisk nie mozna się tak szybko nauczyc, trzeba dużo wyczucia, ale jak pokazal Wally, parę tygodni wystarczy do niezlego poziomu
a co do tms na tmx, to tylko na poczatku ludzie na to zwracali uwagę (czasy na Nadeo), musialbys porownywac czasy z trasami ligowymi (SL0 na przyklad)
replaye udostepnie przed trzecia tura, zeby było ciekawiej, na razie sam pokombinuj
jest wszystko ok... zagrałem...wygrałem... a dokładniej wygrałem grę zpand rally i GADŻET techlandu... ale za przeproszeniem gdzie do chuaj jest ten gadżet?!
ale zdzierstwo i obłudaa!! agghhrr.... 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Tak. Dostalismy maila jakiś czas temu, aby potwierdzic adres wysylki.
Wczoraj paczuszka doszla, no i jak Fred mowil, paczuszka bez gadzetu. (no chyba ze tym gadzetem jest koperta babelkowa
)
Wczoraj paczuszka doszla, no i jak Fred mowil, paczuszka bez gadzetu. (no chyba ze tym gadzetem jest koperta babelkowa

Ja tez liczylem na ten gadzecik... Walic gre ale jakiś gadzecik to fajnie było by miec... jakiś dlugopisik albo smyczka byla by spoko
Mozna by się było na osiedlu pochwalic
Fred a ty tez dostales to w takim ogromniastym pudle??
(30x30x15)
Ja koperty babelkowej nie mialem...
Fred a ty tez dostales to w takim ogromniastym pudle??
Ja koperty babelkowej nie mialem...
pierdolić gre! Ja te g*wno mogę mieć w ciągu 3godz zasysając ją z sieci...(no niestety tak w tym kraju czasami trzeba, a sa osoby, ktore wiedze, ze mam także oryginały....choćby ten nieszczęsny xpand rally
)
No ale koperta bąbelkowa była na wypasie...nie ma co
Ale z tym gadżetem dojebali....naprawdę
no to takie pudło było...chyba...
No ale koperta bąbelkowa była na wypasie...nie ma co
Ale z tym gadżetem dojebali....naprawdę
no to takie pudło było...chyba...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Ja chce koperte babelkowa!! ... gierka nie jest taka zla tylko nie wiem czemu jak chce grać na necie to zadnych serwow nie ma... :?
Gadżet nie zając,nie przybiegnie 
*... i wszystko jasne.
Mam w d*pie gadzecik... zrobie sobie z pudla samochodzik i tez będzie spoko