Mistrzostwa Województw (ang. City Championship) na ESL!
Botrex właśnie miałem Ci zaproponować rezygnacje z ESL. Respect dla Ciebie, że starałeś się coś zrobić ale niestety ESL zawsze był jest i będzie do dupy co udowadniał na każdym kroku. Przynajmniej jeśli chodzi o TM 
Może mnie źle zrozumiałeś ale pisząc o organizatorach miałem na myśli ludzi od ESL o których sam piszesz...
I moim zdaniem je*ać ESL bo to nie ma sensu... Mogliby dać Ci uprawnienia i pozwolić zrobić coś ciekawego ale nie... po co... Wolą walić własne dziwne reguły gry w totalnie niezorganizowany i po prostu głupi sposób zamiast wykorzystać to, że mają u siebie kogoś z TM i wykorzystać jego wiedzę i doświadczenie...
Nic na siłę bo to się mija z celem.. Ta ma być przyjemność i zabawa z uczestniczenia w takim turnieju a co jest? G*wno! Same problemy i co chwila bezsensowna zmiana zasad... Ja Cię Botrex rozumiem i dochodzę do wniosku, że lepiej gdybyśmy jako społeczność tej gry zorganizowali sobie sami jakieś rozgrywki takie jakich chcemy a nie jakieś eselowskie, po których zostaje niesmak i zszargane nerwy...
Takie moje zdanie
I moim zdaniem je*ać ESL bo to nie ma sensu... Mogliby dać Ci uprawnienia i pozwolić zrobić coś ciekawego ale nie... po co... Wolą walić własne dziwne reguły gry w totalnie niezorganizowany i po prostu głupi sposób zamiast wykorzystać to, że mają u siebie kogoś z TM i wykorzystać jego wiedzę i doświadczenie...
Nic na siłę bo to się mija z celem.. Ta ma być przyjemność i zabawa z uczestniczenia w takim turnieju a co jest? G*wno! Same problemy i co chwila bezsensowna zmiana zasad... Ja Cię Botrex rozumiem i dochodzę do wniosku, że lepiej gdybyśmy jako społeczność tej gry zorganizowali sobie sami jakieś rozgrywki takie jakich chcemy a nie jakieś eselowskie, po których zostaje niesmak i zszargane nerwy...
Takie moje zdanie

Czyli koniec z esl'em? W sumie dobrze. Jak jest tak jak mówisz Botrex, że wrzucali to co niepotrzebne, robiło się zamieszanie to lepiej zrezygnować niż praktycznie robić wszystko od początku.

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
Nie mówię, że koniec. Ale od momentu przyjazdu nie włączyłem nawet tej stronki, odrzuca mnie zalogowanie się i słuchanie, oglądanie walkowerów, etc.
A jak usłyszałem o Amateur Series w Trackmanii jak ma się to odgrywać to mi się rzygać chciało.
A jak usłyszałem o Amateur Series w Trackmanii jak ma się to odgrywać to mi się rzygać chciało.
Botrex bo to z góry było skazane na porażkę .
Większość zawodników zaangażowana jest w inne turnieje .
Moim zdaniem albo się wszyscy wezmą za to albo trzeba to odwołać i poinformować administratorów esl jaka jest nasza opinia w tej sprawie .
Większość zawodników zaangażowana jest w inne turnieje .
Moim zdaniem albo się wszyscy wezmą za to albo trzeba to odwołać i poinformować administratorów esl jaka jest nasza opinia w tej sprawie .
Można to reaktywować po jakimś czasie..

Sadze ze trzeba popisac do ludzi i zobaczyc co z tego wyniknie. Ja ze swojej strony napisalem do Lublin.TMNF w sprawie sobotniego meczu z Katowicami. Zobaczymy jaki będzie odzew
Żeby było śmieszniej, ja nie mogę grać bo jestem na raz w 7 drużynach które kazano mi założyć. A wyjść z nich nie mogę, bo są zapisane do turnieju, gdzie limit graczy w teamie to 7.
Jeden wielki debilizm ... esl naprawdę to 100% komercja .
no po prostu brak slow...
To jak w końcu, działamy dalej czy już nic?