T`series - Ens
T`series - Ens
hasło jest po to zeby ktos inny nie sciagnal ci trasy i nie edytował.
T`series - Ens
a nie ? 
T`series - Ens
chodziło mi tylko o to, że ochrona trasy hasłem to iluzja, nic Ci to nie da.
btw: jakbyś zapomniał hasła do trasy to wiesz do kogo się masz zwrócić
btw: jakbyś zapomniał hasła do trasy to wiesz do kogo się masz zwrócić
T`series - Ens
Kolejna trasa - T`08! Strasznie mi się podoba bo wymaga wiele umiejętności i precyzji. Oprocz tego wszystkie jumpy sa tak wymierzone by z prawie każda predkoscia mozna je było przeskoczyc (co wymagalo wiele pracy). Ma Intro i GPS, wlozylem w to jakieś 1,5 h pracy w samym MT. Obecnie uwazam tą trase za najlepszą jaką zrobiłem. Ale jeśli do tego tematu będzie zaglądać tyle osób co obecnie to chyba przestane robić te trasy... jednakże dalej mam na to zajawę i następna trasa będzie PF.
T`08
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 00702#auto
T`08
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 00702#auto
Last edited by Ens on 18 August 2007, 12:23, edited 6 times in total.
T`series.
[ladderbar]
[ladderbar]
T`series - Ens
T` 08, to bardzo udana trasa, przejechałem i daje
8+/10
8+/10
T`series - Ens
Od zrobienia ostatniej trasy nawet nie włączyłem tmn. Oświadczam ze nie będę już robil tras, bo nikt ich nawet nie komentuje.
Pozdro
Pozdro
T`series.
[ladderbar]
[ladderbar]
T`series - Ens
Okej jestem tu znowu bo ostatnio przypomniało mi się, że kiedyś grałem w tm (data postów tutaj to sierpień 07 więc raczej dawno), a potem mi się przypomniało, że jakieś trasy robiłem, a potem, że je gdzieś (tu) wrzucałem, a potem, że mam tmx.
Generalnie to czuje się na siłach, aby wrócić do robienia map. Tylko nie wiem czy jest sens, bo to raczej trochę roboty jest, a jak nie będzie zainteresowania to przecież dla siebie robił nie bedę.
Więc pytam - robić trasy? Próbki w 1 poście.
Generalnie to czuje się na siłach, aby wrócić do robienia map. Tylko nie wiem czy jest sens, bo to raczej trochę roboty jest, a jak nie będzie zainteresowania to przecież dla siebie robił nie bedę.
Więc pytam - robić trasy? Próbki w 1 poście.
T`series.
[ladderbar]
[ladderbar]
T`series - Ens
Krótko: nie ma sensu.