Kamikadze Drivers w HCL Gaming

Newsy ze strony glównej
Post Reply
Voj4k
Admin

Post by Voj4k »

[teaser=www.tmpl.info]http://www.hclgaming.pl/templates/ja_sa ... s/logo.png[/teaser]
Po dosyć długiej przerwie od gamingów, Kamikadze Drivers dochodzi do multigamingu, o nazwie – HCL Gaming. Jest to dosyć młody gaming, jednak według wielu stron e-sportowych jest chwalony za szybki rozwój i profesjonalizm. Kamikadze zakładając nowe barwy stawiają sobie nowe cele, a za razem liczą na dobrą i długą współpracę z HCL Gaming.
KD, jako nowa dywizja HCL Gaming ma nadzieję, że jest to kolejny dobry krok do tego, aby Kamikadze Drivers odżyło po paru nie udanych turniejach (STML2) i mogło stanąć na jak największym podium w turniejach, nie tylko drużynowych, ale i indywidualnych.

Wypowiedzi CL'a dywizji i zarządu HCL :
Wojciech Kus wrote:Zadano mi pytanie co sądzę na temat nowej dywizji w naszym multigamingu… Postaram się krótka a treściwie odpowiedzieć na to pytanie. Mianowicie: jako członka zarządu HCL Gaming bardzo cieszy mnie to, że nasz gaming się rozwija i poprawnie prosperuje. Pchniemy się wyżej i wyżej na arenie e-sportu. Nowe dywizje sprawiają, że stajemy się bardziej rozpoznawalni i charakterystyczni. A mnie osobiście bardzo brakowało dywizji Trackmanii. Co prawda jestem zapalonym graczem Counter-Strika, lecz niegdyś za młodu niemało czasu poświęcałem na Trackmanie. Oczekiwania wobec dywizji, są otwarte. Byleby nie przynosiły wstydu ani nie robiły przelotnych
kłopotów. My idziemy na rękę dywizjom dokładamy wszelkich starań w ich rozwój.

W imieniu zarządu HCL Gaming,
Wojciech Kus
Psik wrote:Dzięki dołączeniu do HCL, liczę że gracze się zmobilizują a gaming zapewni nam dobre warunki do gry. Jesteśmy pozytywnie nastawieni co do współpracy z zarządem(który wydaje się bardzo profesjonalny) i mamy nadzieję, że przez dłuższy czas będziemy "razem".
Życzymy KD miłych chwil w ich nowym Gamingu.

Źródło kdteam.pl i tmnf.pl, Strona gamingu HCL
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

Pozostaje tylko powiedziec: powodzenia :)
skt7
Pirat drogowy

Post by skt7 »

Fefan wrote:Pozostaje tylko powiedziec: powodzenia :)
Otóż to, oby mg wywiązał się z obietnic :)
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Powodzenia ;).
Kus wrote: lecz niegdyś za młodu niemało czasu poświęcałem na Trackmanie
xDD ... nie no to mnie rozbiło xD ...
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj