Pad
Pad
Hej, posiadam tego bezprzewodowego. Miałem okazję pograć na przewodowym, pierwszą i zdecydowaną różnicą jest waga (pomijając brak kabla
). Jeśli lubisz "czuć" pada to cordless będzie lepszy. Poza tym zauważam też minimalną różnicę w czułości gałek (podkreślam minimalną) przemawiająca również na korzyść cordlessa. 
W żadnym momencie nie żałowałem tych 120zł wydanych na niego, także polecam dołożyć i cieszyć się nim
.
W żadnym momencie nie żałowałem tych 120zł wydanych na niego, także polecam dołożyć i cieszyć się nim
Pad
Ja zawsze kupowałem przewodowe. Na lanach, u kolegów nie trzeba instalować sterowników, mniej do noszenia, no i tanszy przede wszystkim.
Jeśli nie przeszkadza ci kabel dosyć długi, polecam z kablem
Jeśli nie przeszkadza ci kabel dosyć długi, polecam z kablem
*... i wszystko jasne.
Pad
W bezprzewodowym logitechu też nie trzebamor_olo wrote:Na lanach, u kolegów nie trzeba instalować sterowników, mniej do noszenia, no i tanszy przede wszystkim.
Mi baterie 2x duracel (te co były oryginalne w zestawie) trzymały na poczatku grania ( gdy naprawdę robiłem 200% normy by się nauczyć tym czymś grać)
1,5 miecha. Teraz to chyba już z 3-4 miechy mam jakieś soniaki, wiec nie ma co zwracać uwagi na ten aspekt.
Co do tego czy lepszy przewodowy czy nie, to szczerze jeden pies... Ja kupiłem bez i czasami odpalam jakąs inną gre na TV, siadam wygodnie na fotelu i sobie pomykam

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!