DF DF DF DF DF ....... LESSON 1)
Jako ze podjąłem wyzwanie objęcia stanowiska lidera klanu DF, szczegolnie po dzisiajszym dniu (wtajemniczeni wiedzą ze chodzi o trening:) zamierzam w koncu "zdefragmentowac" atmosfere w klanie, uczynic, wszystko aby ludzie wiedzieli kiedy, co, gdzie i jak itp... . Bowiem organizacja w klanie na razie nie była zbyt "powalająca na kolana" (że tak się wyrażę:)), co skłoniło mnie w koncu do podjęcia odpowiednich kroków w stronę, oczekiwanej, pewnie nie tylko prze ze mnie - "stabilizacji".
Na początek "klanowicze" DF wpiszcie swoje numery gg na forum w postaci postów lub odezwijcie się do mnie na gg pod numer: 5465598 . IMHO Kontakt na bieżąco jest podstawowym fundamentem odpowiadającym za istnienie klanu (= bo chyba skupia pewną grupę osób w celu osiągnięcia jakiegoś rezultatu, tak?).
Informacje opisujące obowiązki graczy naszego klanu zostały podane jasno i przejrzyście, więc proszę o szybki kontakt ze mną!
Ps.1) Maxe?, nie poddawaj się bo jest kilka rzeczy które musimy zrobić i zrobimy... Lecz ja sam nie wystarczę, nie zorganizuje wszystkiego, bo klan to ludzie a nie władca i reszta podwładnych. Liczę na współpracę, nie tylko z Twojej strony ale ze strony pozostałej części klubowiczów, za co pragnę w tej chwili z góry podziękować.
Ps.2) Czekam na Wasze sugestie, pomysły, rozwiązania, krytykę i......... na dobre czasy oczywiście
...........................................................................POZDRAWIAM WSZYSTKICH
...........................Z POWAŻANIEM, HORY!!!
<- Drzwi