Airwaves TrackMania Nations @ ESWC 2007
to kto się wybiera na 100% ? 
na 100% ?? jaa tam będę na bank! 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ja się wybieralem na 99%, ale teraz zauwazylem taki problem, który może tez dla innych być interesujacy.
jak się ten turniej zacznie powiedzmy w soboty okolo 12:00, to jak tam ludzie maja dojechac punktualnie, jak mieszkaja daleko od poznania?
trzeba by było wyjechac w piatek, ale niektorzy pracuja (np ja), a inni ktorzy maja czas, to nie maja mozliwosci przenocowania w poznaniu od piatka na sobote.
trochę nieladnie moglo by być, po ja w piatek pracuje do min. 22:00, i nie będę lecial do dworca na pociag o 6:30 do poznania. nastepny pociag z berlina będzie na mieiscu o 15:30 + dojechanie = min. 16:00, a o 16:00 już będzie pom jajach raczej.
no niewieim, mam nadzieje, ze chociasz ktos tam znany no polskiej sceny da rade, bo glupio by było, jak jakiś noob pojedzie do paryza, bo inni nie maja mozliwosci dojechania punktualnie.
ale jeszcze doczekajmy się zasad, i sobaczymy, jak tam będzie.
jak się ten turniej zacznie powiedzmy w soboty okolo 12:00, to jak tam ludzie maja dojechac punktualnie, jak mieszkaja daleko od poznania?
trzeba by było wyjechac w piatek, ale niektorzy pracuja (np ja), a inni ktorzy maja czas, to nie maja mozliwosci przenocowania w poznaniu od piatka na sobote.
trochę nieladnie moglo by być, po ja w piatek pracuje do min. 22:00, i nie będę lecial do dworca na pociag o 6:30 do poznania. nastepny pociag z berlina będzie na mieiscu o 15:30 + dojechanie = min. 16:00, a o 16:00 już będzie pom jajach raczej.
no niewieim, mam nadzieje, ze chociasz ktos tam znany no polskiej sceny da rade, bo glupio by było, jak jakiś noob pojedzie do paryza, bo inni nie maja mozliwosci dojechania punktualnie.
ale jeszcze doczekajmy się zasad, i sobaczymy, jak tam będzie.
wsiadasz lamo o 6:30 i nie pierdziel za dużo, masz tez problem...
pakujesz się dzień wczesniej, kondomy kupisz na stacji reszte na miejscu
o 12 cie widze na peronie quasimodo
co do organizacji zabawy:
Międzynarodowe Targi Poznańskie,
Poznań, ul. Głogowska 14
Pawilon nr 15, poziom C.
MTP znajdują się 50 metrów od Dworca Głównego PKP w Poznaniu. Po drugiej stronie ulicy.
Bilety:
13 złotych
Czas trwania imprezy:
Start: godzina 10:00
Koniec: godzina 21:00
szczegolowe info o TMN mam nadzieje ze na dniach
pakujesz się dzień wczesniej, kondomy kupisz na stacji reszte na miejscu
o 12 cie widze na peronie quasimodo
co do organizacji zabawy:
Międzynarodowe Targi Poznańskie,
Poznań, ul. Głogowska 14
Pawilon nr 15, poziom C.
MTP znajdują się 50 metrów od Dworca Głównego PKP w Poznaniu. Po drugiej stronie ulicy.
Bilety:
13 złotych
Czas trwania imprezy:
Start: godzina 10:00
Koniec: godzina 21:00
szczegolowe info o TMN mam nadzieje ze na dniach
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
eee tam, gadaniejakub wrote:(...) bo glupio by było, jak jakiś noob pojedzie do paryza, bo inni nie maja mozliwosci dojechania punktualnie.
To o której targi się zaczynaja? o 10:00 (jak napisal Bax) czy o 12?
Targi otwieraja o 10 oficjalnie,
a dojazdu nie ma z dworca bo masz 50 m hale od dworca
a dojazdu nie ma z dworca bo masz 50 m hale od dworca
*... i wszystko jasne.
Ja mam 15 minut tramwajem
. Pobudka o 9:00, sniadanko i jedziemy
. Mam nadzieje, ze sam truniej TMN nie będzie zbyt długi, bo będę chciał obejrzec jakieś stanowiska i pograc tez w coś innego, a i może jakieś drobne upominki zgarnac 
ahh marvas... ty to masz lajcik
ja musze wstawać o 5.00... ale dla eswc będzie warto! 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Więcej informacji na temat turnieju znajdziecie tutaj:
http://www.digitalarena.pl/menu.php?did=&nid=186
Dziwi mnie tylko fakt, że odbywa się on tylko i wyłącznie w trybie Time Attack
http://www.digitalarena.pl/menu.php?did=&nid=186
Dziwi mnie tylko fakt, że odbywa się on tylko i wyłącznie w trybie Time Attack
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
OK. To już wszystko wiem
To kto robi serwer z trasami na ESWC?
bardzo dziwne, tym bardziej, ze na finalach eswc gra się już mecze normalnie, time attack jest tez nudniejszy do ogladania, no ale coz, Polskawiadp1 wrote:Dziwi mnie tylko fakt, że odbywa się on tylko i wyłącznie w trybie Time Attack![]()
przypominam slowa mor_olo na PL3 (podpierane przez was), gdzie mowil, ze jak nie podobaja się ruguly, nie trzeba brac udzialu.
a tu już się te slowa nie licza, bo wam akurat reguly nie pasuja?
a tu już się te slowa nie licza, bo wam akurat reguly nie pasuja?
heh, ja nie biore udzialu tak czy siak, wiec wyrazam swoja opinie tylko na temat braku profesjonalizmu organizatorow i brak wzgladu na realia gry 
time attack i rounds to nie to samo, i skoro finaly odbywaja się w calosci w rounds, który jest dużo bardziej widowiskowym trybem, to dlaczego akurat eliminacje w TA, który wymaga trochę innych umiejetnosci?
trochę mnie to po prostu zdziwilo...
time attack i rounds to nie to samo, i skoro finaly odbywaja się w calosci w rounds, który jest dużo bardziej widowiskowym trybem, to dlaczego akurat eliminacje w TA, który wymaga trochę innych umiejetnosci?
trochę mnie to po prostu zdziwilo...
skad wiesz? jeszcze się nic nie stalo. po eswc w turnieju ocen, a nie teraz.heh, ja nie biore udzialu tak czy siak, wiec wyrazam swoja opinie tylko na temat braku profesjonalizmu organizatorow
a jak choci o profesjonalizm, to maja oni brac np organizacje PL3 jako przyklad
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
eswc?
hmmm, skoro ten turniej się odbedzie na bank, to może i ja wpadne??? o ile wy chcecie
. zreszta, pewnie ta zabawa jest lajtowa, w końcu headshot.pl
hmm, mogę się dolaczyc? pzdr
nie ma co pytac, to nic nie ma do roboty z tmpl, lub z uczestnikami.
jak masz 16 lat min. i będziesz 28.04 w poznaniu, grasz!
jak masz 16 lat min. i będziesz 28.04 w poznaniu, grasz!
Nie to, że coś mam do headshot.pl, bo słyszałem, że to oni odpowiadają za organizację.
Teraz pytanie kieruje właśnie do Headshot. Powiedzcie mi jaki sens ma robienie zupełnie innego turnieju eliminacyjnego na zupełnie innych zasadach niż finał w Paryżu. Nie będę ukrywał, ale to bez sensu, bo ja znam wielu świetnych graczy na ROUNDS, którzy w Time Attack już tak nie brylują i na odwrót.
Przecież tu chodzi o wyłonienie najlepszego gracza na ROUNDS a nie wtrybie Time Attack, gdzie zresztą nie ma takich emocji i nutki pikanterii podczas bezpośredniej rywalizacji z drugim graczem na torze.
Może da się to jeszcze zmienić i zrobilibyście eliminacje w Time Attack, ale już półfinały i Finały w trybie ROUNDS. Gorąco o to apeluję, jak i pewnie większość użytkownikówtego forum, którzy wybierają się 28 kwietniado Poznania
Teraz pytanie kieruje właśnie do Headshot. Powiedzcie mi jaki sens ma robienie zupełnie innego turnieju eliminacyjnego na zupełnie innych zasadach niż finał w Paryżu. Nie będę ukrywał, ale to bez sensu, bo ja znam wielu świetnych graczy na ROUNDS, którzy w Time Attack już tak nie brylują i na odwrót.
Przecież tu chodzi o wyłonienie najlepszego gracza na ROUNDS a nie wtrybie Time Attack, gdzie zresztą nie ma takich emocji i nutki pikanterii podczas bezpośredniej rywalizacji z drugim graczem na torze.
Może da się to jeszcze zmienić i zrobilibyście eliminacje w Time Attack, ale już półfinały i Finały w trybie ROUNDS. Gorąco o to apeluję, jak i pewnie większość użytkownikówtego forum, którzy wybierają się 28 kwietniado Poznania
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
ja nawet lubie gre rounds, ale wole time attack, bo tu jest mniej fartowe znalesc najlepszego gracza w polsce.
raz na roundsach zepsujesz, bo nie masz koncentracji, i może już być po wszystkim.
dalsza rzecz fajna przy time attack, jest ze mozna pokazac dokladny ranking (1. czas, 2 czas 3. czas itp.), a na rounds jest mozliwosc, ze 2. gracz polski wypadnie w pierwszej rundzie na rounds.
mysle, ze każdy zdaje sobje z tego sprawe, ze w paryzu będzie jazda na rounds.
mi się te zasady headshota podobaja, jak będzie brac w tym turnieju udzial parę setek ludzi w poznaniu.
jestem ciekawy, jak bys okreslil roznice powiedzmy miedzy super mario i np civilization, jak już tu widzis te OLBRZYMIE roznice
raz na roundsach zepsujesz, bo nie masz koncentracji, i może już być po wszystkim.
dalsza rzecz fajna przy time attack, jest ze mozna pokazac dokladny ranking (1. czas, 2 czas 3. czas itp.), a na rounds jest mozliwosc, ze 2. gracz polski wypadnie w pierwszej rundzie na rounds.
nie jestem pewny, czy tu masz racje.Gorąco o to apeluję, jak i pewnie większość użytkownikówtego forum, którzy wybierają się 28 kwietniado Poznania
mysle, ze każdy zdaje sobje z tego sprawe, ze w paryzu będzie jazda na rounds.
mi się te zasady headshota podobaja, jak będzie brac w tym turnieju udzial parę setek ludzi w poznaniu.
wiadp1, ale ty wiesz, ze tu i tam chodzi o ta sama gre, i sa te same tracki?Powiedzcie mi jaki sens ma robienie zupełnie innego turnieju eliminacyjnego na zupełnie innych zasadach niż finał w Paryżu.
jestem ciekawy, jak bys okreslil roznice powiedzmy miedzy super mario i np civilization, jak już tu widzis te OLBRZYMIE roznice
Time Atack jest ok
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!

<- Drzwi