Holusa można już legalnie dymać!
Jestem moderatorem i raczej nie uznaje takich tematów, ale co mi tam jest okazja!
Dzisiaj nasz kochany Holusek ma osiemnastkę! I można go legalnie w dupsko walić! (nie wiem jak tam jest na Islandii) Ale jak będzie w Polsce to się nie krępujcie! HOLUSIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Ja kończę dziś 20 lat, ale jeb** to i tak mnie nikt nie kocha;/
Dzisiaj nasz kochany Holusek ma osiemnastkę! I można go legalnie w dupsko walić! (nie wiem jak tam jest na Islandii) Ale jak będzie w Polsce to się nie krępujcie! HOLUSIEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Ja kończę dziś 20 lat, ale jeb** to i tak mnie nikt nie kocha;/

Oj Diavelku kochany ;* Ty już DIAV3L-ŚCIA nei NAŚCIE ; D Najlepszego stara dupo :* od dzisiaj mozesz legalnie pic na islandii :* (w gruncie rzeczy mam jeszcze 17 bo na islandii jest 23:17;p)
Najlepszego Panowie 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
h0lus wrote:Oj Diavelku kochany ;* Ty już DIAV3L-ŚCIA nei NAŚCIE ; D Najlepszego stara dupo :* od dzisiaj mozesz legalnie pic na islandii :* (w gruncie rzeczy mam jeszcze 17 bo na islandii jest 23:17;p)
A trunki tam chociaż mają dobre? Patrząc na norweski przymus do abstynencji pewnie u Ciebie też ciężko w środku dnia dostać coś na bół głowy
Oczywiście przyłączam się do życzeń, najlepszego
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Bo trzeba mieć pierdolnięcie!Robot wrote:dobry tytuł tematu diav ;d

Najlepszego ;D Wyślij siebie w paczce na lana
wjedziesz ;D to w dupsko dostaniesz jak Jero
na scrapplanie
100000 lat !!!!!

Najlepszego holus !!! ;***
I najlepszego Diav3l stara dupo ;***
I najlepszego Diav3l stara dupo ;***
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Potem mnie trochę d*pa grzała ;oSuNRisE wrote:to w dupsko dostaniesz jak Jerona scrapplanie
![]()
Najlepszego! ;D

Chłopaki dostali już życzenia na gg, ale co tam -.-
Sto lat piczki :*
Sto lat piczki :*
- Jack Bauer
- Moderator
Lol, Diavelski Konczy 20 lat? Przeciez podczas wywiadu wyglądałes o starszego:) zdrowia, szczescia i jeszcze raz pieniedzy oraz samych pierwszych miejsc we wszystkich turniejach dla dzisiejszych jubilatów:)
Ciągle to słyszę, ale to mi pomagało 2-6 lat temu kupować alkohol i fajki ;pZbakany wrote:Lol, Diavelski Konczy 20 lat? Przeciez podczas wywiadu wyglądałes o starszego
Dzięki za życzenia, i tak się nie spełnią ;p Chyba, że Zbakanego to ostatnie

Wszystkiego Naj. 1000 Lat 
Najlepszego!
ogólnie to olewam takie tematy, ale... no co tam!
Sto lat Diav i Holus! :*:*:* co tam sobie chcecie zażyczyć ;d
Sto lat Diav i Holus! :*:*:* co tam sobie chcecie zażyczyć ;d
- Jack Bauer
- Moderator
Lol, Diavelski ma 20 lat? W hstv wyglądałes na dużo starszego:) Jubilatom życzę zdrowia, szczescia i jeszcze raz pieniedzy oraz samych pierwszych miejsc w turniejach tm:)
//Się powtarzasz
//Się powtarzasz
hah
Najlepszego, stówa i w ogóle 

--->