Czy da się?
Czy da się?
Witam!
Czy da się zrobić konto, jeśli mam grę ściągniętą, a nie kupioną, bo chce pograć przez internet, ale nie mogę.
Czy da się zrobić konto, jeśli mam grę ściągniętą, a nie kupioną, bo chce pograć przez internet, ale nie mogę.
Czy da się?
Kup tą grę, wtedy możesz pograć przez internet, piracie :*
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Czy da się?
Czy macie jakąś strone internetową, na której można kupić tanio tą grę, patrzyłem na allegro i tam 50-60zl, macie gdzieś taniej? 
Czy da się?
Po prostu pytam, bo kupiłem cs'a za 55, a na allegro 18 no to wole się upewnić, nie chodzi że za drogo 
Czy da się?
to kawal z Ciebie biznesmenaSlepysnk wrote:Po prostu pytam, bo kupiłem cs'a za 55, a na allegro 18 no to wole się upewnić, nie chodzi że za drogo
Czy da się?
Nie musisz kupować Trackmanii. Możesz ściągnąć pełną wersję trackmanii nations forever za darmo.
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Czy da się?
mam pełną wersje, ale nie mogę założyć konta...
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Czy da się?
ok dzięki do zamkniecia
Czy da się?
Czy jest możliwe założenie drugiego konta na tym samym komputerze z możliwością gry rankingowej????Kupiłem jakiś czas temu TM i naprawdę mam niezły fun....Moja córa również się wciągnęła,ale chciałaby mieć własne konto.Niestety przy próbie tworzenia może tylko grać w trybie jednoosobowym :-(Z góry dziękuję za ewentualną pomoc.
Czy da się?
Jeśli chodzi o TMUF - Jeden klucz(cd key) = jedno konto.
Człowiek banda
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Czy da się?
otóż to, jak chcesz grać po necie na wersji united, to musisz mieć drugi klucz. możesz stworzyć konto nations i grać przez nie na wersji united, ale nie będziesz mógł wejść na serwery united ani korzystać w grze z możliwości united (widzenie skinów ipt)
Czy da się?
Bardzo dziękuję za pomoc.Jeżeli chodzi o kolejny klucz....Czy jest jakaś możliwość żeby go pozyskać???
Czy da się?
Jeśli środowiska oprócz stadium was nie interesują i nie potrzebujecie fajnych kolorowych dupowozów to proponuje po prostu ściągnąć trackmanie nations forever i tam można założyć konta nawet dla całej rodziny i grać na tych samych serverach, ale tylko na środowisku stadium.
Jeśli ktoś chce jeździć na innych środowiskach, mieć oryginalny samochód i nikomu nie potrzebne miedziaki to pozostaje tylko http://allegro.pl/item1080197488_trackm ... ry_3d.html
Jeśli ktoś chce jeździć na innych środowiskach, mieć oryginalny samochód i nikomu nie potrzebne miedziaki to pozostaje tylko http://allegro.pl/item1080197488_trackm ... ry_3d.html
Człowiek banda
Czy da się?
Kupić drugi raz TMUF albo na np. merlinie na www.trackmania.com lub w zwykłym sklepie.
AHA I SKT7 teraz warto kupić sobie TMUF nawet dlatego aby jeździć na zmiksowanych środowiskach.
AHA I SKT7 teraz warto kupić sobie TMUF nawet dlatego aby jeździć na zmiksowanych środowiskach.