zmodowane samochody w TMNF

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Locked
arkan031
Samochodowy prawiczek

Post by arkan031 »

witam. Mam pytanie. Jak wgrać samochody do TMNF tak żeby inni gracze je widzieli? Bo jak wchodzę na jakiś serwer to widzę zmodowane samochody innych graczy a inni nie widza mojego. To samo z moim kolegą, ja nie widze jego samochodu tylko zwyklego PL i on widzi to samo. Proszę o szybko odp
rainbow
Jeździ konno

Re: zmodowane samochody w TMNF

Post by rainbow »

arkan031 wrote:witam. Mam pytanie. Jak wgrać samochody do TMNF tak żeby inni gracze je widzieli? Bo jak wchodzę na jakiś serwer to widzę zmodowane samochody innych graczy a inni nie widza mojego. To samo z moim kolegą, ja nie widze jego samochodu tylko zwyklego PL i on widzi to samo. Proszę o szybko odp
1) kup tmuf kod - czyli grę tmuf
2)umiesc swój zmodowany car ściągnięty np. z http://www.trackmania-carpark.com w katalogu:
C:\Documents and Settings\windows xp account\Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vehicles\CarCommon
3)wybierz zmodowane autko w profilu w grze i będą Cię widzieć
Pozdrawiam
Matisek
Jeździ konno

Post by Matisek »

A czy gracze będą widzieli że mam inny skin jeśli to będzie na "podstawowym" autku tylko że ściągnięty skin/zrobiony przeze mnie?
"Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
rainbow
Jeździ konno

Post by rainbow »

Matisek wrote:A czy gracze będą widzieli że mam inny skin jeśli to będzie na "podstawowym" autku tylko że ściągnięty skin/zrobiony przeze mnie?
krótka piłka:
jeśli kupisz grę (w sklepie) to TAK
jeśli ściągniesz grę to NIE
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Matisek wrote:A czy gracze będą widzieli że mam inny skin jeśli to będzie na "podstawowym" autku tylko że ściągnięty skin/zrobiony przeze mnie?
Bez tmuf każdy będzie widział tylko podstawowe skiny, nawet jak będą nałożone na podstawowe. Prosta zasada: nie ma tmuf, nikt nie widzi przerobionych skinów. Zastanów się jednak czy warto wydawać ok. 50 zl, tylko po to by ktos widział twoj samochód.
Image
Locked

Return to “Pomoc”