MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
khorinis
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by khorinis »

No ja na przykład na Niemców stawiałem :D ... ale naprawdę, to co się dzieje na tych mistrzostwach to ... i weź tu hazardzisto coś obstaw. Trzeba będzie naprawdę wszystko przemyśleć przed obstawianiem ostatniej kolejki fazy grupowej. Na pierwszy rzut oka, bardzo prawdopodobny jest remis Meksyk - Urugwaj. Francja, RPA tutaj to już sam nie wiem, ale chyba jednak przeciwko Francji.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Memorial
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Memorial »

Outsid3r wrote:4:1 ole! mam nadzieję że teraz wszyscy krytycy Argentyny zamkną japy i zostawią ich w spokoju. a i tak wierzę, że to nie koniec możliwości Albicelestes. :twisted:
z takim trenerem to moga wygrac TOP Trendy w Opolu.
pszczola_pl
Jeździ konno

MŚ2010

Post by pszczola_pl »

Co chcesz od Opola ?;D
Jak coś to Sopot ;D
mikohn_vegas
Zaczyna szaleć na ulicach

MŚ2010

Post by mikohn_vegas »

Łatwiej chyba zagrać w pięciu na brazylię niż usłyszeć TopTrendy w Opolu :D Już pomijam to, że na chwilę obecną amfiteatru ni ma :D
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Kolejny sędzia kalosz,ciekawe czy amerykanie wyślą armię do Mali....
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Polecam relację na zczuba.pl.

Wybrane fragmenty z początku meczu Anglia - Algieria:
13. min.
Akcja Anglików taka, że jak ją opiszemy, wszyscy bedą wierzyć, że to akcja Anglików, a nie kogoś innego. Dośrodkowanie w pole karne prosto na głowę Heskeya. Ten przeycha się z obrońcami, uderza głową, piłka szybuje pod chmurami.
20. min.
To prawda, że Algierczycy atakują, ale kryje się w tym stwierdzeniu jakieś nadużycie. To wygląda trochę tak, jakby próbować sterroryzować kogoś watą cukrową.
Szkoda, że nie ma takich komentatorów w telewizji :D
Image
skt7
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by skt7 »

Image
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
khorinis
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by khorinis »

http://www.weszlo.com/news/5114

P.S. Jeszcze jeden post i robię przerwę w pisaniu na forum :D:D

P.S. 2. Nie zauważyłem wcześniejszego posta Mor Ola :D:D
Last edited by khorinis on 19 June 2010, 10:28, edited 1 time in total.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

Ta informacja jest ważniejsza dla nas polaków pod względem sportowym niż dzisiejsze wyniki fazy grupowej mistrzostw świata w RPA, a strata jest nie do ocenienia bo ten zawodnik był podporą naszej reprezentacji w piłce ręcznej, a słowo 'żal' w tym przypadku nie jest puste i bezwartościowe tylko oddaje to co boli kibica.

http://sport.wp.pl/kat,65242,title,Biel ... omosc.html
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Abszt
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Abszt »

ALTUS wrote:Ta informacja jest ważniejsza dla nas polaków pod względem sportowym niż dzisiejsze wyniki fazy grupowej mistrzostw świata w RPA, a strata jest nie do ocenienia bo ten zawodnik był podporą naszej reprezentacji w piłce ręcznej, a słowo 'żal' w tym przypadku nie jest puste i bezwartościowe tylko oddaje to co boli kibica.

http://sport.wp.pl/kat,65242,title,Biel ... omosc.html
Ja myślałem, że ktoś nie żyje a tu tylko oko stracił reprezentant. Dramat to może jest, ale przede wszystkim dla niego. Zdarza się.
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Abszt wrote: Ja myślałem, że ktoś nie żyje a tu tylko oko stracił reprezentant. Dramat to może jest, ale przede wszystkim dla niego. Zdarza się.
Pff, Dowaliłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Nie oglądasz chyba piłki ręcznej i nie wiesz co to oznacza dla naszej reprezentacji. To jest dramat zarówno niego, jak i całej polskiej piłki ręcznej. Bielecki stanowił ok. 30% wartości reprezentacji.

A teraz na temat. Anglia mnie zaskakuje. Po remisie z USA, kolejny remis, tym razem z Algierią, która miała być skazana na pożarcie.
Szkoda mi Słoweńców, ale sami są sobie winni. Mogli już wczoraj awansować do 1/8 ale odpuścili sobie 2 połowę i muszę teraz grać z walczącymi o życie Anglikami. Będzie ciekawie.
Image
mat154
V.I.P.

MŚ2010

Post by mat154 »

Rooboozela z kumplami coś nie dają rady xD Gdzie się podziali ci wszyscy co krzyczeli jak Hiszpania ze Szwajcaria przegrala?? :P
Image
Mighty Stefan
Jeździ konno

MŚ2010

Post by Mighty Stefan »

Ja krzyczałem i jestem tu nadal... I dalej będę twierdził, że Hiszpania ssie :P
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Mighty Stefan wrote:Ja krzyczałem i jestem tu nadal... I dalej będę twierdził, że Hiszpania ssie :P
To jest nas dwóch
oddowicz
Team Poland

MŚ2010

Post by oddowicz »

jest i trzeci ;]

Holandia bez szalu ale do przodu :) brawa dla japoncow
Image Image
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

ja tam znawcą nie jestem, ale po obejrzeniu obu meczów oranje nie wiem co tam robi van persie. imo koleś ostatnio jakoś nie ogarnia.
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Oż ty w dziób,Australia prowadzi z Ghaną :shock:
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

brawo ghana, tylko z karnych potrafią strzelać.

kurnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

eeeeehhhhhh, Australia już raczej nie wyjdzie z grupy, musieliby ostro rozjebać Serbię :/
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Niekoniecznie,jeśli pokonaliby Serbię (wystarczy 1:0) a Ghana wygrała z Niemcami awans ma Ghana i Australia.
Post Reply

Return to “Off-Topic”