Problemy z instalacją
-
DawidKujon
- Jeździ konno
Problemy z instalacją
Pobrałem TmUnited Forever ze strony nadeo.com. Mam zaisnstalowaną też TmNations Forever. Przy instalacji wyskakuje mi błąd "TmUnited została znaleziona na tym komputerze" Niegdy wcześniej nie instalowałem tej gry i obie TrackManie mam pościągane z neta. Pomóżcie
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Re: Problemy z instalacją
usuń TMNF z dysku i zainstaluj TMNU w czyste miejsce. Konta i trasy być może ci zostaną ze starej TMNF (bo zapisuja się w moich dokumentach), ale pewności do tego czy z gra się usuwaja nie mam.
Problemy z instalacją
Hmm... albo mi się wydaje, albo po prostu z tej strony pobrał tylko patch do TMU?
Problemy z instalacją
No to z oficjalnej strony się ściąga gra czy co?
"Miłość jest jak zesikanie się w majtki: wszyscy to widzą, ale tylko ty czujesz to ciepło."
-
DawidKujon
- Jeździ konno
Problemy z instalacją
Zrobiłem tak jak ludwik mi powiedział i nic. Dalej to samo. United forever sciagalem z oficjalnej strony trackmanii
Problemy z instalacją
Czyli najprawdopodobniej ściągnąłeś patch. Trackmania United jest płatna, nie ściągniesz jej za darmo, bez wykupienia klucza.

-
DawidKujon
- Jeździ konno
Problemy z instalacją
Odświeżam temat. Czy jakiś patch może mieć 900 MB
Problemy z instalacją
Człowieku... masz Ty rozum? Skoro na oficjalnej stronie Trackmanii jest info, że TM United Forever jest płatna i mozna ją tam kupić to myślisz, że na tej samej stronie dawali by ją za darmo?
A odpowiadając na Twoje pytanie patch może mieć nawet 900 GB. Wielkość pliku nie ma najmniejszego znaczenia... Wystarczy przeczytać nazwę pliku jaki ściągnąłeś (jak zakładam): "tmunitedforever_fromtmu_setup.exe", przetłumaczyć i już wiesz co to...
A odpowiadając na Twoje pytanie patch może mieć nawet 900 GB. Wielkość pliku nie ma najmniejszego znaczenia... Wystarczy przeczytać nazwę pliku jaki ściągnąłeś (jak zakładam): "tmunitedforever_fromtmu_setup.exe", przetłumaczyć i już wiesz co to...