Widać nie oglądałeś meczu Kamerun - Dania 1:2Abszt wrote:To był najbardziej emocjonujący mecz jaki obejrzałem na razie, na tych mistrzostwach świata.
MŚ2010
MŚ2010
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
MŚ2010
Bramka Quagliarelli - jak dla mnie majstersztyk. Będzie konkurent dla bramki Argentyńczyków na 4:1 z meczu z Koreańcami. A teraz zwróćcie uwagę jak się ułożyła drabinka mistrzostw. Dojdzie do swoistego wybicia się faworytów. Najpierw Anglia-Niemcy , potem najprawdopodobniej wygrany gra z Albicelestes. W 1/8 może dojść do pojedynku : Brazylia-Hiszpania, Portugalia-Hiszpania. Co się dzieje ;o W półfinale natomiast zobaczymy kogoś z czwórki: Urugwaj, Jankesi, Korea Płd. , i ktoś jeszcze ale mi z łba wyleciało.
Co do Franców - żenua na całego. Zemściło się na nich oszustwo Henry'ego. Makaroniarze i tak by odpadli jeśli nie w fazie grupowej to od razu za.
Szkoda mi Serbów. Pokonać Niemców i nie wyjść z grupy, zajebioza -.-
Narazie najbardziej mi szkoda Kamerunu, już bym wolał ich niż Ghane. IMO w ogóle Afryka gra(ła) do dupy.
Co do Franców - żenua na całego. Zemściło się na nich oszustwo Henry'ego. Makaroniarze i tak by odpadli jeśli nie w fazie grupowej to od razu za.
Narazie najbardziej mi szkoda Kamerunu, już bym wolał ich niż Ghane. IMO w ogóle Afryka gra(ła) do dupy.

- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Wreszcie będzie jakaś odmiana na MŚ, a nie tylko ci sami pchają się do koryta. Jeszcze dzisiaj odpadnie Hiszpania i jazda będzie na maksa. Wg. mnie Chile gra o wiele ładniejszy futbol niż Hiszpania, która trochę na siłę próbuję wejść do bramki.Outsid3r wrote:Bramka Quagliarelli - jak dla mnie majstersztyk. Będzie konkurent dla bramki Argentyńczyków na 4:1 z meczu z Koreańcami. A teraz zwróćcie uwagę jak się ułożyła drabinka mistrzostw. Dojdzie do swoistego wybicia się faworytów. Najpierw Anglia-Niemcy , potem najprawdopodobniej wygrany gra z Albicelestes. W 1/8 może dojść do pojedynku : Brazylia-Hiszpania, Portugalia-Hiszpania. Co się dzieje ;o W półfinale natomiast zobaczymy kogoś z czwórki: Urugwaj, Jankesi, Korea Płd. , i ktoś jeszcze ale mi z łba wyleciało.
MŚ2010
Nom, nie obejrzałem akurat z 4 meczów w drugiej fazie grupowej, ale to co grała Słowacja z Włochami - ostatnie 15 minut to było coś jak kiedyś ostatni kwadrans Wisły z Parmą...ALTUS wrote:Widać nie oglądałeś meczu Kamerun - Dania 1:2Abszt wrote:To był najbardziej emocjonujący mecz jaki obejrzałem na razie, na tych mistrzostwach świata.
MŚ2010
Ja za to uważam, że jakby jednak Włosi zdobyli tą 3 bramkę, dającą im remis i awans, to dałoby im niesamowitego kopa i liczyli by się nawet w walce o mistrzostwo. Z jednej strony jestem zasmucony faktem ich odpadnięcia, ale z drugiej strony postawiłem 2 zł na wygraną Słowacji i remis Paragwaju z Nową Zelandią. Co dało mi 50 zł. Niestety, bilans i tak mam ujemnyMakaroniarze i tak by odpadli jeśli nie w fazie grupowej to od razu za.
Ten czwarty zespół to Ghana. No i wygląda na to, że z tej czwórki Urugwaj zagra w półfinale. Grają naprawdę fajnie, skutecznie i bezbłędnie?W półfinale natomiast zobaczymy kogoś z czwórki: Urugwaj, Jankesi, Korea Płd. , i ktoś jeszcze ale mi z łba wyleciało.
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
MŚ2010
Daj adres bukmachera, który daje takie kursy plz2 zł na wygraną Słowacji i remis Paragwaju z Nową Zelandią. Co dało mi 50 zł.
A ja nie skreślam Jankesów. Mają swój plan o nazwie : "Mistrzostwo świata do 2010 roku" i sukcesywnie go realizują. Marzy mi się finał USA-Argentyna i zwycięstwo tych drugich ;]

MŚ2010
bardzo ładny meczyk Portugalii z Brazylią, szkoda tylko, że gra toczy się głównie w środku pola, ale za***iscie szybko toczty się gra momentami - podanie podanie akcja strzał i konktrrrrrraaaa 
MŚ2010
no, skurwysynsko się zachował strasznie, wg. mnie też powinna być czerwona, tak po prostu grać nie można. Trzymam kciuki z Cristiano, jak dla mnie póki co świeci najmocniej ze wszystkich gwiazd na mundialu, które były typowane do graczy turnieju (Messi, Roo, Drogba, Ronaldo), gra bardzo ładnie, drużynowo, dobrze podaje, ale też nie boi się strzelić czy pójść samemu, prawdziwy lider.
MŚ2010
nom, ale strzaly mu troszke nie wychodza teraz, ale wogule te MS jakeis pokrecone, z dobrych tych to na razie zostala argentyna,brazylia,portugalia, hiszpiania, ozabczymy tko zostanie
jak kogos zapomnialem to dopisac 

MŚ2010
holandia, anglia, niemcy chociażby? 'dobrzy' to nie tylko latynosi i im pokrewni, hehe 
Oczywiście że nie każdy strzał = bramka, patrzmy też na samą inicjatywe
Oczywiście że nie każdy strzał = bramka, patrzmy też na samą inicjatywe
MŚ2010
nie było spalonego... portugalczycy wychodzili na sytuacje bramkową, chwile później chamski faul Lucio, ehhh, gdize ta brazylia ;D
MŚ2010
reka w polu karnym brazylii... za***iscie :/ ile jeszcze razy pobawia się w pilke reczna na tych mistrzostwach?
MŚ2010
Fistashi wrote: Trzymam kciuki z Cristiano, jak dla mnie póki co świeci najmocniej ze wszystkich gwiazd na mundialu, które były typowane do graczy turnieju (Messi, Roo, Drogba, Ronaldo), ...
Ty się może zdecyduj fistaszek co, bo sam nie wiem o co tu teraz biega a może miałeś chwilowe rozdwojenie jaźni??
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....