MŚ2010

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Blade
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by Blade »

hahahaha :D Fist :)
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Majkel »

ale o co wam chodzi? ze na poczatek mowi jego imie potem nazwisko? ale gnoj fist ale gnoj
Image
Image
Jack Bauer
Moderator

MŚ2010

Post by Jack Bauer »

Co do cholery robi Szczęsny ojciec i syn w studio?! Ojciec jeszcze coś tam powie i rzuci, trafną lub nie, ripostą, ale syn wystąpił tylko raz (podczas meczu Anglia-USA) i mam nadzieję, że już się wiecej tam nie pojawi. Nawet ten gość z Ghany powie wiele więcej od tych ''ekspertów''.
Image
mor_olo
RoKsTaR

MŚ2010

Post by mor_olo »

Polecam BBC, ITV , zwykle maja 13min studia tak reklamy trwaja lacznie 2 min. A w studiu Linekear. Shearer, Dessaily oraz inni :)
*... i wszystko jasne.
Cezar
Pedo

MŚ2010

Post by Cezar »

Nosz kur** kolejny niepełnosprytny bramkarz na tym mundialu.Po co on wyłaził z tej bramki???
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

omg, o co ci chodzi altus? jesteś popierdolony. dlaczego niby gnój Majkel? Chodzi mi o to, że z całej tej czwórki Cristiano spisuje się najlepiej, celowo wymienilem jego nazwisko, zeby było wiadomo o których zawodnikow mi chodzi kiedy mowie o gwiazdach, zastanów się Altus zanim coś pierdolniesz.
A ty k**wa Fire zamiast się zastanowić samemu to idziesz ślepo za tym co ktoś powie nie myśląc o tym co moglem miec na myśli.
Chodzilo mi że z czwórki Messi, Ronaldo, Roo, Drogba, ten drugi spisuje się najlepiej. chyba proste, nie?

A Torres fiut, się przewraca jak panna i czerwona z dupy dla Chilijczyka
Image
Image
Image
[ladderbar]
Majkel
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Majkel »

Majkel wrote:ale o co wam chodzi? ze na poczatek mowi jego imie potem nazwisko? ale gnoj fist ale gnoj
gnoj był chyba ironiczny ;) inaczej tawypowiedz nie mialaby snsu
Image
Image
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

no właśnie tak sobie myślałem hehe, ale zapytalem dla pewności ; p
Image
Image
Image
[ladderbar]
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

Fistashi wrote:omg, o co ci chodzi altus? jesteś popierdolony. dlaczego niby gnój Majkel? Chodzi mi o to, że z całej tej czwórki Cristiano spisuje się najlepiej, celowo wymienilem jego nazwisko, zeby było wiadomo o których zawodnikow mi chodzi kiedy mowie o gwiazdach, zastanów się Altus zanim coś pierdolniesz.
A ty kur** Fire zamiast się zastanowić samemu to idziesz ślepo za tym co ktoś powie nie myśląc o tym co moglem miec na myśli.
Chodzilo mi że z czwórki Messi, Ronaldo, Roo, Drogba, ten drugi spisuje się najlepiej. chyba proste, nie?

A Torres fiut, się przewraca jak panna i czerwona z dupy dla Chilijczyka
Boziu ale w gorącej wodzie kąpany chłop, nie pamiętam żebyś tak wszystko do siebie brał Fist. Myślałem że prócz CR-a wymieniłeś pozostałych w nawiasach którzy nawalali a z tym rozdwojeniem to dla jaj.

Najpierw Leon teraz ty, co to kurde chłopy uwzięliście się czy co że tak syczycie?
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

nie, ale zanim zaczniesz się do kogos rzucać to przemyśl czy na pewno masz racje

Poza tym, ze tak zapytam, znamy się skądś, żebyś 'nie pamietal' ze ja w wodzie kapany goracej?
Last edited by Fistashi on 25 June 2010, 20:48, edited 1 time in total.
Image
Image
Image
[ladderbar]
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

Widać nie zinterpretowałeś tych emotów na końcu które miał na celu załagodzić wypowiedź i pokazać że to tylko żart. Nie było tematu. Mea Culpa :roll:

ps. swego czasu jeździłem w KD vel. H5F z czymże miałem wtenczas nick PITMaN tutaj i w grze ale to swoją drogą.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Śmieszny żart, bez kitu, próbować kogoś ośmieszyć to naprawdę śmieszne :>
Image
Image
Image
[ladderbar]
ALTUS
Doświadczony driver

MŚ2010

Post by ALTUS »

Nie będę dalej ciągnął tej dyskusji, już napisałem że to moja wina, przepraszam cię za tą zagrywkę (szczerze), i chcę żeby dyskusja byłą o piłce a nie o takich przypadłościach. Ale mimo wszystko będę miał to na uwadze że w ten mocno przyziemny sposób nie mogę z Tobą żartować, wystarczy? jeśli tak to dobrze, jeśli nie to masz problem. KONIEC.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Gobis »

ALTUS wrote:Najpierw Leon teraz ty, co to kurde chłopy uwzięliście się czy co że tak syczycie?
Weź s***dalaj ode mnie :D Ja tu nawet się nie wypowiadam, bo fachowcy na całym świecie zachwalają Messiego, a tu dzieciarnia twierdzi że gra kijowo hehe.Szkoda słów.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Słowik »

Fist jeb*** suko wyluzuj!!!!!!!! Z tego co obserwuje ten temat to atakujesz każdego jak pojebany nawet jeśli nic Ci nie zrobi.... to Ty do chuja najpierw pomyśl czy ktoś nie napisał czegoś ironicznie zanim obrzucisz kogoś błotem bo Twoje zachowanie staje się powoli wkurwiające...
A co do tematu to brazylijczycy grają jak pizdy...
Serbia pokonac szwabów i nie wyjśc z grupy...
Szwajcaria pokonac Hiszpanie i nie wyjśc z grupy ;/
Żal mi tych zespołów...
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
snopek
Jeździ konno

MŚ2010

Post by snopek »

Mi się bardziej podoba gra Messiego niż C.Ronaldo, a co do wypowiedzi słowika to się zgodzę, ale właśnie to w tych MŚ jest spoko - nieobliczalność. Komentarz jak komentarz w Polsce... zazwyczaj słaby :) Sądze, że najwięksi wygrani tych mistrzostw to Nowo Zelandczycy oraz Australia :), Tomaszewski w jednym z wywiadów przed MŚ powiedział coś w stylu, że te drużyny nie powinny się znaleźć na tych mistrzostwach a jednak dały sobie rade i zaprezentowały się z bardzo dobrej strony. Dodał jeszcze, że to taki ukłon w strone Antypodów i wolałby mieć 2 drużyny z Europy więcej phi :)

Australia 2:1 Serbia
Australia 1:1 Ghana
Australia 0:4 Niemcy

Nowa Zelandia 1:1 Słowacja
Nowa Zelandia 1:1 Włochy
Nowa Zelandia 1:1 Paragwaj

Moim zdaniem wstydu niema :)

Znane są już pary 1/8 finałów, więc zabawię się w typera:

Urugwaj 2:0 Korea Południowa
Ghana 1:0 USA - Ghanie kibicuje na tych mistrzostwach
Holandia 3:1 Słowacja
Brazylia 2:0 Chile
Argentyna 2:1 Meksyk
Niemcy 1:0 Anglia
Paragwaj 1:2 Japonia - nieobliczalny mecz :D
Hiszpania 0:2 Portugalia - wydaje mi się, że Hiszpanie nie są w formie chyba, że to piłkarze Chile mają taką wole walki.

Mało drużyn z Europy awansowało, a według mnie najciekawsze jest to, że któraś z reprezentacji : Urugwaj, Korea Południowa, Ghana, USA będzie na pewno w półfinale :) mam nadzieje, że to będzie Ghana :D
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

MŚ2010

Post by Maciuś »

Ja właśnie nie rozumiem, dlaczego niektórzy mówią, że Australia to słaby zespół i mogą być zadowoleni ze swojego występu..Otóż nie mogą, spokojnie stać ich było na wyjście z grupy, śmiem twierdzić, że teraz będąc na miejscu Ghany nie byliby bez szans na dojście do 1/4 :) Przecież 4 lata temu to oni napsuli dużo krwi późniejszym MŚ, przegrywając tylko przez głupi rzut karny w 94 minucie. Na tych MŚ w meczu z Niemcami to Australia mogła jako pierwsza strzelić bramkę, gdyby tak się stało, pewnie mecz potoczyłby się inaczej, dlatego uważam, że ten wynik 4-0 był konsekwencją gorszego dnia Australijczyków, czerwień Cahilla i te sprawy ;) Nowa Zelandia jak najbardziej może być zadowolona ze swojego występu, nie przegrali żadnego meczu, to chyba dla nich spory sukces :) Po przeniesieniu się Australii do azjatyckiej federacji chyba Nowa Zelandia stanie się regularnym uczestnikiem MŚ, nie sądzę, żeby w ich miejsce grało jakieś Fidżi czy Papua Nowa Gwinea ;d
snopek
Jeździ konno

MŚ2010

Post by snopek »

@Maciek, ja sądzę, że to bierze się właśnie z przetasowań w Rankingu Światowym ja i zapewne wielu ludzi tamten wynik i 1/8 finału traktowało jak "jednorazowy wyskok" a tutaj dali rade Serbii, która dała rade Niemcom, dali rade zremisować z Ghaną, która w końcu pokonała Serbie. Moim zdaniem bardzo duże brawa dla nich się należą :)

Na tamtych MŚ zremisowali z Chorwacją, wygrali z Japonią oraż przegrali z Brazylią 0:2, były to dla nich udane MŚ gdzie jak wyżej wspomniałeś odpadli w 1/8 finału przegrywając z późniejszymi Mistrzami 0:1.

Ghana mimo wszystko jest według mnie lepszym zespołem, na tamtych mistrzostwach świata również byli taką niespodzianką i gdy wygrali z Czechami 2:0 oraz z USA 2:1 :) odpadli z Brazylią po porażce 0:3 i mimo wszystko zagrali dobry turniej. Dodać na koniec można, że po raz kolejny w 1/8 (w 2006 również tak było) Argentyna zagra z Meksykiem i tak teraz patrze postawiłem na identyczny wynik jaki padł w 2006 roku (2:1 dla Argentyny), pożyjemy zobaczymy :) na tych Mistrzostwach Świata chyba już nic mnie nie zaskoczy ;)
Lox
Moderator

MŚ2010

Post by Lox »

jak dla mnie wynik australii jest właśnie porażką, spokojnie byli w stanie wyjść z grupy, ghana nie grała nic specjalnego. przegrają z usa, do boju hamburgery ^^
Fistashi
Pirat drogowy

MŚ2010

Post by Fistashi »

Leon, tacy 'fachowcy' co onanizuja się nad każdym zagraniem Messiego, nawet kiedy będzie to zwyczajne, proste podanie? Raz było takie podanie właśnie, że po prostu przyjal i oddał, a któryś z komentatorów: "Zobaczcie państwo jaki on jest spokojny i opanowany na boisku, właśnie po takich zagraniach widać geniusz piłkarza!", no jezuuu. To właśnie komentatorzy i prasa może najwiecej gwiazd zrobić, bo większość oglądaczy nie oglada dokładnie meczu i sugeruje się kto jak gra słuchając komentatorów.

Co do fazy pucharowej - jak dla mnie Meksyk poradzi sobie z Argentyna, Urugwaj i USA także dalej, Holandia Brazylia Anglia Portugalia Paragwaj też dalej pójdą :P

(Dodano 26 czerwca 2010, 8:03)
Aha, i żeby nie było - nie zaprzeczam że Messi ma nieprzeciętne umiejętności, wręcz przeciwnie, jest jednym z najlepszych na świecie - ale nie zachwycajmy się każdym jego ruchem, skoro na tym mundialu jest naprawdę kilku lepszych od niego piłkarzy : ) Nawet w swojej reprezentacji jak dla mnie nie jest pierwszoplanową postacią, tak jak Roo w Anglii, chociaż mam nadzieje, że ten drugi się obudzi :)
Image
Image
Image
[ladderbar]
Post Reply

Return to “Off-Topic”