Domeny track mani tanio 100 zł
Sprzedam domeny bardzo tanio 100 zł 1 domena
trackmania4ever.pl
trackmaniaforever.pl
tmnations.pl
trackmanianations.pl
gg:5731020
trackmania4ever.pl
trackmaniaforever.pl
tmnations.pl
trackmanianations.pl
gg:5731020
a widzisz np tu http://www.trackmania.com/ i wszedzie indziej, gdzie to logo jest uzywane takie male "R" na prawej stronie kolo napisu "Trackmania"?
to oznacza "registered trademark", przetlumacz sobie to przez google, naprawdę polecam.
to oznacza "registered trademark", przetlumacz sobie to przez google, naprawdę polecam.
Re: ODP
NIE mozna. trademark to tez nazwa, nie tylko logo.genius288 wrote:Przepraszam ale registered trademark to jest zastrzeżony znak towarowy a ja ich loga nie używam nazwe można wszędzie użyć.... nawet wyklinając w domenie .....
a pieniedzy na tym tym bardziej nie mozna zarabiac.
tu w miare aktualny przyklad, ze NIE mozna.
http://www.domainnews.com/en/coca-cola- ... -case.html
Długo nie trzeba było szukać ot, pierwszy link całkiem przypadkiem
http://www.oszustwsieci.pl/
A pod co to podchodzi to chyba każdy wie co nie panie genius(z)
http://www.oszustwsieci.pl/
A pod co to podchodzi to chyba każdy wie co nie panie genius(z)
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
to forum jakoś uzywa znakow towarowych Track Mani ma pozwolenie??
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Prosty zarobek zamienił się w kradziez. Jaki ten swiat jest bezwzgledny 
cel tego forum jest promocja gry trackmanii, a nie zarabianie nad nia.genius288 wrote:to forum jakoś uzywa znakow towarowych Track Mani ma pozwolenie??
z tego powodu wlasciciel trademarka nie powinien i nie ma nic przeciw.
jak jednak kiedykolwiek nadeo chcialo zeby nazwa trackmanii nie byla uzywana na tej stronie, trzeba byloby je zkasowac.
domeny jednak nie trzeba byloby zmieniac, bo tmpl może znaczyc wiele.
Przepraszam bardzo ja sprzedaje takie domeny ale one nie muszą znaczyć o grze Track mania ja po prostu sprzedaje bo są fajne i ten kto kupi może do czego chce tego używać... ze akurat taka nazwa mi się trafiła to nie moja wina....
Jutro tych domen miał nie będziesz, i Ty teraz zapłacisz za swoją głupotę.
serio polecam ci przeczytac trochę o prawie, jak chodzi o marki i domeny, bo mozesz ładnie się w kit przez to wpierdolic.genius288 wrote:Przepraszam bardzo ja sprzedaje takie domeny ale one nie muszą znaczyć o grze Track mania ja po prostu sprzedaje bo są fajne i ten kto kupi może do czego chce tego używać... ze akurat taka nazwa mi się trafiła to nie moja wina....
wyslalem ci ladnego linka o domenie cokeawards2009 wyzej.
chlopak z coca cola przed sadem przegral i ładnie za to musial bulic.
a to z tym "nie moja wina, ze taka nazwa mi się trafila", to chyba albo zly zart, albo poprostu twoja glupota (tym bardziej, ze wiesz o co chodzi, inaczej nie wysylal bys twojej "oferty" tu na forum).
tak jak bys powiedzial: "nie wiedzialem, ze jest napoj coca cola, czy to moja wina, ze swoja domena/swoj nowy energy drink czy cokolwiek tak nazwalem?"
dla tego sa wlasnie trademarki, registrujesz nazwe/produkt i masz prawo je eksklusywnie uzywac.
Nawet nie popatrzyłeś czy takie domeny istnieją..... od tego zacznijmy ze ja właścicielem żadnej nie jestem.... jeszcze nie kupiłem żeby kopić trzeba mieć klienta na to:P
Ale zjeb jesteś (sorry za takie określenie, ale typek jest conajmniej śmieszny).
sprzedajesz wiec domeny, których wcale nie zarejstrowales?genius288 wrote:Nawet nie popatrzyłeś czy takie domeny istnieją..... od tego zacznijmy ze ja właścicielem żadnej nie jestem.... jeszcze nie kupiłem żeby kopić trzeba mieć klienta na to:P
w takim razie jestem ciekaw, czemu "klient" mialby się zwrocic do Ciebie, a nie zarejstrowac domeny sam.
To się nazywa Perpetum Mobile.Jakub wrote:sprzedajesz wiec domeny, których wcale nie zarejstrowales?genius288 wrote:Nawet nie popatrzyłeś czy takie domeny istnieją..... od tego zacznijmy ze ja właścicielem żadnej nie jestem.... jeszcze nie kupiłem żeby kopić trzeba mieć klienta na to:P
w takim razie jestem ciekaw, czemu "klient" mialby się zwrocic do Ciebie, a nie zarejstrowac domeny sam.
*... i wszystko jasne.
genius288 wrote: ja po prostu sprzedaje bo są fajne i ten kto kupi może do czego chce tego używać...
Yyyy?genius288 wrote:Nawet nie popatrzyłeś czy takie domeny istnieją..... od tego zacznijmy ze ja właścicielem żadnej nie jestem...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"