jakiś ty głupi.... naucz się czytac.... pisałem o waszych idiotycznych sprzeczkach.... odnosiłem się do tego co piszecie na forum więc co tu do rzeczy ma znanie kogoś... pisałem o zachowaniu na forum a nie obrażałem Cię... the end... szkoda mojego czasu na rozmowę z TobąAbszt wrote:Hah, a sam przed chwilą napisałeś, że nie jestem o wiele lepszy od Fista - to by znaczyło, ze ty mnie znasz? O proszę... Kolejny hipokryta do koryta...Słowik wrote: Znasz mnie że ciśniesz po mnie od tłumoka??? nie więc zamknij mordę
MŚ2010
MŚ2010
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
MŚ2010
Super.Słowik wrote:jakiś ty głupi.... naucz się czytac.... pisałem o waszych idiotycznych sprzeczkach.... odnosiłem się do tego co piszecie na forum więc co tu do rzeczy ma znanie kogoś... pisałem o zachowaniu na forum a nie obrażałem Cię... the end... szkoda mojego czasu na rozmowę z TobąAbszt wrote:Hah, a sam przed chwilą napisałeś, że nie jestem o wiele lepszy od Fista - to by znaczyło, ze ty mnie znasz? O proszę... Kolejny hipokryta do koryta...Słowik wrote: Znasz mnie że ciśniesz po mnie od tłumoka??? nie więc zamknij mordę
Szkoda Meksyku... Ale cóż, zdarza się...
MŚ2010
Słowik, sza, bo przed chwila sam mnie pouczales, że gadam ni na temat.
1. Fakt - Argentyna była lepsza przez wieksza częśc meczu
2. Fakt - Meksyk został krótko mówiąc wyruchany przez sędziego.
3. Fakt - kiedy jest się oszkiwanym, odechciewa się grać i przestaje wychodzić wszystko to co wychodzi zawsze
4. Fakt - sędziowie wypaczyli oba dzisiejsze mecze, przy stanie 2-1 zamiast 3-1 dla Argentyny w 71 minucie Meksykowi grało by się zupełnie inaczej!
1. Fakt - Argentyna była lepsza przez wieksza częśc meczu
2. Fakt - Meksyk został krótko mówiąc wyruchany przez sędziego.
3. Fakt - kiedy jest się oszkiwanym, odechciewa się grać i przestaje wychodzić wszystko to co wychodzi zawsze
4. Fakt - sędziowie wypaczyli oba dzisiejsze mecze, przy stanie 2-1 zamiast 3-1 dla Argentyny w 71 minucie Meksykowi grało by się zupełnie inaczej!
MŚ2010
hehe, może być coś pieknego, ale ja i tak wolałbym Eng - Mex.
Tak samo jak było w grupowych - najzajebistszy mecz to był Dania - Kamerun, ale i tak lepiej mi się ogladalo wszystkie mecze Anglii czy Portgalii bo po prostu te druzyny lubie ; p
Tak samo jak było w grupowych - najzajebistszy mecz to był Dania - Kamerun, ale i tak lepiej mi się ogladalo wszystkie mecze Anglii czy Portgalii bo po prostu te druzyny lubie ; p
MŚ2010
W sumie dzisiaj Argentyna zagrała dobrze ale jakoś mnie nie przekonała, być może dlatego, że przeciwnik nie taki wymagający, czekam na ich starcie z Niemcami
no i mecz Urugwaj - Ghana gdzie grają 2 drużyny, które lubie ale będę kibicować Ghanie ;D
A tak wgl to po co te spiny?
każdy ma swoich faworytów i proste, że będzie im kibicować i zauważy każdą ich zalete a nie każdą wade 
A tak wgl to po co te spiny?
MŚ2010
No comments. Arbiter meczu Anglia-Niemcy powinien się podać dobrowolnie do dymisji. Pewnie przy 2:2 gra by wyglądała inaczej (Angole grali 2 obrońcami i nie wychodzili z połowy Szwabów stąd kontry) ehhhh... na takim poziomie takie debile sędziują. Co do meczu Argentyny z Meksykiem. Mówta o nich co chceta ja i tak im kibicuję niezależnie od tego czy grają yndywydualnie czy zespołowo. Tak czy siak są dla mnie faworytem numero uno do złota. Vamos Albicelestes!
ps. 3 lipca jadę do niemiec. jak zwykle będę w koszulce Argentyny. Szykuje się wesoła podróż...
ps. 3 lipca jadę do niemiec. jak zwykle będę w koszulce Argentyny. Szykuje się wesoła podróż...

MŚ2010
Teraz Niemcy przejda indywidualne gwiazdy maradony, trafia na Hiszpanów w półfinale których przejda po zacietym meczu i będzie finał.
ps. Niemcy maja strasznie trudna drabinke do finału: anglia,argentyna hiszpania/portugalia.
ps. Niemcy maja strasznie trudna drabinke do finału: anglia,argentyna hiszpania/portugalia.
MŚ2010
po1. Słowik zastanwo się czasami bo tu zadnej klotni nie było do momentu az TY napisałeś.
po2. Czemu wrzucacie tak na sędziów , to też są ludzie mogą się pomylić , może i skandaliczna bramka (może mu ktoś przysłonił , a gdyby nie było bramki i ją uznał to co wtedy?) opierdalajcie za to fife ze jeszcze systemu powtorek nie wprowadzili :]
po3. te 2 mecze dzisiaj były naprawdę ładne , niemcy zasłużenie wygrali , a drugi mecz widzialem tylko 10 min bo w robocie bylem ;p ale jak przypierdolil ten meksykanin to ojapierdoleichuj
po2. Czemu wrzucacie tak na sędziów , to też są ludzie mogą się pomylić , może i skandaliczna bramka (może mu ktoś przysłonił , a gdyby nie było bramki i ją uznał to co wtedy?) opierdalajcie za to fife ze jeszcze systemu powtorek nie wprowadzili :]
po3. te 2 mecze dzisiaj były naprawdę ładne , niemcy zasłużenie wygrali , a drugi mecz widzialem tylko 10 min bo w robocie bylem ;p ale jak przypierdolil ten meksykanin to ojapierdoleichuj
MŚ2010
No to pięknie mnie k.. sędzia załatwił. Od meczu Holandia Słowacja zależało czy 43 złote wygram. Dałem z handicapem na holendrów, do 93 minuty było ok
OmG... OmG... OOOMMMGGGGGG...
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
- Mighty Stefan
- Jeździ konno
MŚ2010
Kuponek, Jan Klas Huntelar (tak, wiem, pisze się inaczej, ale chce oddać wymowe) i ogólnie komentarz w meczu Holandia - Słowacja był na tak żenującym poziomie, że chyba następnym razem, jak będę ogladał mecz, gdy będzie komentował ten pan, to oglądam bez głosu, albo poszukam wersji innej niż polska. Skąd oni biorą takich jełopów, którzy nawet nie wiedzą co się na boisku dzieje, nie wspominając o tym, że imion i nazwisk nawet w miare poprawnie wypowiedzieć nie potrafią?
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
Polecam ściszyć telewizor i włączyć Zimocha w radiuMighty Stefan wrote:Kuponek, Jan Klas Huntelar (tak, wiem, pisze się inaczej, ale chce oddać wymowe) i ogólnie komentarz w meczu Holandia - Słowacja był na tak żenującym poziomie, że chyba następnym razem, jak będę ogladał mecz, gdy będzie komentował ten pan, to oglądam bez głosu, albo poszukam wersji innej niż polska. Skąd oni biorą takich jełopów, którzy nawet nie wiedzą co się na boisku dzieje, nie wspominając o tym, że imion i nazwisk nawet w miare poprawnie wypowiedzieć nie potrafią?
MŚ2010
Dokładnie! Też tak kiedyś robiłem. Tyle emocji jest w słowach komentatorów 'jedynki' polskiego radia, że te mdłe boiskowe opowieści z tvp równe są 'zeru na minusie'Zbakany wrote:Polecam ściszyć telewizor i włączyć Zimocha w radiuCoś pięknego
- Mighty Stefan
- Jeździ konno
MŚ2010
Mi się nie zdarzyło, aczkolwiek miałem okazję się raczyć tym fenomenalnym komentarzem, tyle, że bez wizji 

^^