Nabór Newsmanów

Newsy ze strony glównej
Post Reply
Diav3l
Emerytowany Admin

Nabór Newsmanów

Post by Diav3l »

[teaser=http://www.tmpl.info]http://img717.imageshack.us/img717/3899/news2c.jpg[/teaser]TMPL jak widać ma się coraz gorzej. Newsy ukazują się bardzo rzadko, a zapewniam, że jest o czym pisać. Shadow po porażce na ESWC obraził się na cały świat i nie bardzo chce mu się o czymkolwiek pisać, Voj4k wpada od święta, a innych newsmanów już dawno nie widziałem. Ze mnie newsaman jest marny dlatego otwieram nabór. [more]

Potrzebnych nam jest dwóch nowych newsmanów(reszta oczywiście zostaje). Aby móc się zgłosić trzeba spełniać poniższe warunki:

Konto na TMPL zarejestrowane co najmniej rok temu
Postów na forum: 100 lub więcej
Znajomość sceny i stron ją promujących
Zaangażowanie
Umiejętne posługiwanie się językiem ojczystym

Chętnych proszę o wysyłanie mi podań na PW które powinny wyglądać tak:
Imię:
Nick:
Dlaczego chcesz zostać newsmanem:
Twój przykładowy news:

W razie pytań proszę pisać na gg:

Diav3l: 5882347
Sunrise: 8543544

Obrazek by Sunrise (jemu wytykajcie błędy)
Last edited by Diav3l on 30 June 2010, 12:17, edited 1 time in total.
Image
ImageImage
ALTUS
Doświadczony driver

Nabór Newsmanów

Post by ALTUS »

No dobrze a jeśli nie mam dostępu do konta na którym nastukałem tyle postów że jestem w top 31 a siedzę sobie tutaj prawie od początku forum i praktycznie rzecz biorąc na daną chwilę się ostro opierdalam a w do wglądu na tą stronę używam przeglądarki firefoxa i czasem z ciekawości a (zdarza się co przynajmniej raz w tygodniu) zaglądam do słownika wyrazów obcych dla własnej wiedzy, to czy mam szansę na złożenie własnego podania?

ps. Wiem. Ten post jest nieprawidłowo złożony.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
baserone
Zaczyna szaleć na ulicach

Nabór Newsmanów

Post by baserone »

Mysle, ze jeden przecinek na tak długi teskt chyba nie pomoże Ci w usyskaniu tej posady :D
Voj4k
Admin

Nabór Newsmanów

Post by Voj4k »

Ja deklaruję się do tego, iż będę dodawać częściej newsy ;)
Post Reply

Return to “News”