Gazetka WDD
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gazetka WDD
Świetna robota! 
Konkurs na mapkę znakomity
Fajnie jakby był ogłaszany wraz z kolejnym numerem Gazetki, przy czym za każdym razem trudniej/inaczej ułożone checkpointy
Konkurs na mapkę znakomity
Fajnie jakby był ogłaszany wraz z kolejnym numerem Gazetki, przy czym za każdym razem trudniej/inaczej ułożone checkpointy
Gazetka WDD
Ja powiem tylko, że całość wyszła fajnie ale może by tak ktoś skomentował? Mamy wolny kraj nikt was za to nie pobije 

Gazetka WDD
Zarypiście mi się czytało, zwłaszcza o kierowcach 
IMO mam własny podział kierowców:
1.Debile jeżdżący wolniej niż ja.
2.Idioci jeżdżący szybciej niż ja.
3.Ja.
IMO mam własny podział kierowców:
1.Debile jeżdżący wolniej niż ja.
2.Idioci jeżdżący szybciej niż ja.
3.Ja.

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gazetka WDD
Kolejny numer już gotowy.

KLIK
Wszelkie opinie mile widzianeOto kolejny numer po reaktywacji Gazetki. W nim tekst Creative’a na temat psów i ich właścicieli, a Crowmaster dokonał nieobiektywnej oceny zakończonego Mundialu. Jest także wywiad – dziś z jednym z najlepszych w Polsce autorów tras do naszej ulubionej gry.
Zapraszamy do lektury.
KLIK

C13
Gazetka WDD
to santacruz na tym zdieciu?
ja se go wyobrazalem jako tkiego szczura chudego, typu derty czy johnny (tak tak, mor_olo ty jesteś jeszcze jedna klase nizej)
nice nice.
kiedy będzie edycja niemaicka gazety wdd?
ja se go wyobrazalem jako tkiego szczura chudego, typu derty czy johnny (tak tak, mor_olo ty jesteś jeszcze jedna klase nizej)
nice nice.
kiedy będzie edycja niemaicka gazety wdd?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gazetka WDD
Tak, to jest Santacruz. Przynajmniej tak twierdzi osoba, z którą rozmawiałem na GG
Trochę się migał w związku z daniem zdjęcia, ale w końcu go namówiłem.
Niemiecka edycja? Pewnie nie będzie, ale jeśli chcesz to możesz sam tłumaczyć na Dojczlandzki
Ajj i zapomniałem. Jakby ktoś miał chęć napisać coś twórczego i opublikować to zapraszamy. Jak będzie coś ciekawego to na pewno trafi do naszej Gazetki. Propozycje można pisać na GG do mnie (jest w profilu) lub do Creative'a. (CreativePL)
Niemiecka edycja? Pewnie nie będzie, ale jeśli chcesz to możesz sam tłumaczyć na Dojczlandzki
Ajj i zapomniałem. Jakby ktoś miał chęć napisać coś twórczego i opublikować to zapraszamy. Jak będzie coś ciekawego to na pewno trafi do naszej Gazetki. Propozycje można pisać na GG do mnie (jest w profilu) lub do Creative'a. (CreativePL)

C13
- CreativePL
- Doświadczony driver
Gazetka WDD
Jak chcesz Jakub to zorganizuj tam u siebie paro polako - niemów i ruszamy z dystrybucją na zachód 

Gazetka WDD
very funny -.- ;p
Gazetka WDD
naprawdę fajne czytadło. Baaaardzo długi, aczkolwiek niezwykle przyjemny wywiad. Niezłe teksty Crowmastera, szczególnie o psich kupach. Popieram w 100% autora 
Jedynie mam tutaj taką uwagę co do filmu Fourth Kind aka Czwarty Stopień (mowa o nim w wywiadzie) - otóż tam nie ma prawdziwych zdjęć, zdarzeń, które miały miejsce naprawdę. Wszystko zostało zrobione (chodzi mi o czarno-białe taśmy)
. Jedynie autorzy tego filmu oparli się na zdarzeniach z tego miasteczka (naprawdę tam wielu ludzi znikało, działy się dziwne rzeczy), ale to tylko tyle. Co oczywiście nie zmienia faktu, że film jest rewelacyjny i trzyma w napięciu (Co do trzymania w napięciu to ostatnio pod tym względem zaskoczył mnie slasher/thriller The COLLECTOR).
Pozdrawiam
Czekam na następny nr gazetki
Jedynie mam tutaj taką uwagę co do filmu Fourth Kind aka Czwarty Stopień (mowa o nim w wywiadzie) - otóż tam nie ma prawdziwych zdjęć, zdarzeń, które miały miejsce naprawdę. Wszystko zostało zrobione (chodzi mi o czarno-białe taśmy)
Pozdrawiam
Czekam na następny nr gazetki
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gazetka WDD
Jasność ma być - tekst o psich kupach nie jest mój. Jego autorem jest Creative co jest wyraźnie tam napisane
Ja popełniłem tylko tekst o Mundialu. No i przemaglowałem Santacruza. Siedzieliśmy od 11:30 do 17:30 z półtoragodzinną przerwą.

C13
Gazetka WDD
Faktycznie. Nie wiem dlaczego się pomyliłem:P. Thx za sprostowanie.crowmaster wrote:Jasność ma być - tekst o psich kupach nie jest mój. Jego autorem jest Creative co jest wyraźnie tam napisane![]()
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Gazetka WDD
Wywiad bardzo ciekawy. Na poczatku wystarszyl, mnie sowja dlugoscia, ale czytalo się go bardzo lekko i bez znuzenia
I zajebisty skic(rysunek?)... ja tez tak chce 
Reszta również ciekawa.
Reszta również ciekawa.
Gazetka WDD
super robota z wywiadzikiem , a właśnie psie kupy ja to bym po 500,- mandatu dawał to by się nauczyli zbierać kupy
- CreativePL
- Doświadczony driver
Gazetka WDD
Znowu ciekawe artykuły i fajny wywiad. GJ!!
Co do żużlu to tvp go nie pokaże, bo raz w tv nie czuje się tego klimatu jaki jest na stadionie. Ryk silników, zapach spalin
. W tv wygląda to mnie atrakcyjnie, do tego żużel nie ma tak globalnego zasięgu jak np piłka nożna. Lig żużlowych to chyba jest z ok 10... Choć lepiej byłoby to obejrzeć niż np kolarstwo, f1 czy piłkę nożną.
Ja np wolałbym obejrzeć jakiś mecz w Tactical Ops lub Tmnf niż kolejną przegraną z azerskim zespołem...
Co do żużlu to tvp go nie pokaże, bo raz w tv nie czuje się tego klimatu jaki jest na stadionie. Ryk silników, zapach spalin
Ja np wolałbym obejrzeć jakiś mecz w Tactical Ops lub Tmnf niż kolejną przegraną z azerskim zespołem...