Jakub żadnego innego sprzętu audio niestety nie mam póki co :/ Dlatego właśnie chcę chociaż coś lepszego pod kompa podpiąć. Wiem, że za te pieniądze ciężko ale mam ograniczony budżet niestety. A te Logitech Z-3 naprawdę fajne. Może używane były by tańsze. Z-4 po samych fotkach widać, że muszą pięknie grać ale cena poza zasięgiem.
Crow jeśli to te były na fotce z naszego forum to już mi się podobają, no i cenowo nie jest źle. Czytałem opinie i ludzie wspominają o trzeszczeniu przy dużej głośności ale i tak nie słucha się na full, szczególnie w grach
No muszę przyznać, że niezły interes zrobiłeś na tych głośnikach Abszt, trochę drogie ale jeszcze w zasięgu, może używane się zobaczy. A te 3kropki to chyba jeden z najtańszych sklepów zauważyłem
Jakub, oddo jak wy się słodko kłócicie

A wracając do oddo to T3000 miał mój kumpel i grały bardzo przyzwoicie. Ale już zestawy 5.1, 7.1 nie wchodzą w grę bo i tak nie miał bym jak wykorzystać ich potencjału w moim pokoju, a dodatkowo mój mały kot ostrzyłby sobie ząbki na kable leżące gdzieś na podłodze
Altus no i tak więcej niż te 200 wydać nie dam rady, nie liczę na hi-fi ale na odskocznię od plastikowych głośników za 10 zł. O słuchawkach też myślę, ale skłaniam się bardziej w stronę głośników, jak wpadną znajomi to można obejrzeć film, posłuchać głośniej muzy a w słuchawkach jedynie 1-2 osoby więc raczej głośniki dla mnie praktyczniejsze
Chyba bez dołożenia małej kwoty się nie obejdzie ale jak coś ma być na lata to lepiej żeby było dobre. Widzę, że podajecie godny uwagi sprzęt. Jeszcze o tym poczytam i się zastanowię. Dzięki wszystkim za wypowiedzi. Pozdro