Grupy&Regulamin Fifa Online
drinken drinken nic ci nie da. bynajmniej ja to zauważyłem. Mój Roland przed meczem z dertym miał kontuzję to musiałem zapłacić 400,- by go wyleczyć a ma ~31 lvl. Ta opcja jest bodajże w League>Team Management> opcja Manage Players i tam na zawodniku który ma kontuzję musisz wcisnąć przycisk Remove Injury jeśli masz odpowiednią ilość siana. 
Last edited by ALTUS on 02 July 2010, 15:25, edited 1 time in total.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Płacisz za "uzdrowienie"gracza,chyba 400 lub 800
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Zwarty i gotowyVilshion wrote:możecie wpisać kogoś kto był w kolejce za mnie bo mi się Fifa crashuje i na razie nie mogę tego naprawić.
dobra, to Ludwik gra z Vilshiona (w ogóle nie wiem czemu się wczesniej nie wpisales na liste :X przeciez pisalem w drugim temacie że jedno miejsce jest dla Ciebie trzeba było tylko się wpisac do listy).
Idź Ludwik do drugiego tematu i na liście zamiast Vilshiona wpisz siebie i swoje dane
Idź Ludwik do drugiego tematu i na liście zamiast Vilshiona wpisz siebie i swoje dane
Jak będzie wolne miejsce to ja zamawiam. nawet po 2 przegranych meczach w grupie.

wiorek (nr 32) się wycofuje więc wpisz się na listę w poprzednim temacie na jego miejsce jarosiek jeśli dalej chcesz grać

- OrdonekQ7
- Moderator
jak komuś się znudzi, to mogę zastąpić. ;F

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Z żalem informuje że wszystkie moje mecze przesuwam na najpóźniejszy możliwy termin,ponieważ skasowało mi drużynę i muszę dokonać odbudowy...
Re: Grupy&Regulamin Fifa Online
Jakby to był turniej w tm to bym się załamałFistashi wrote:Grupa A;
Nothing
NGT
OD dzisiaj można przysyłać do mnie na pw bądź gg wyniki meczów grupowych, wszystko będę aktualizował w pierwszym poście (oczywiście nie będę tego robił 24/7, pewnie codziennie wieczorem będę wpisywał wszystko), a Szamponik zrobił nam zajebistą tabelke i tam będzie można co jakiś czas zobaczyc jak przedstawiają się wyniki w grupach : )
nie ma to jak oberwać 1-4 na dobry początek ^^
mozna za kogoś dołączyć czy coś? albo jakieś wolne miejsca? 

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
mtik 2:0 altus.
mtik napierał od początku ale się wstrzelić nie mógł, a mnie było stać tylko na kontry które mogłem lepiej rozwiązać, niech lepiej odpracują tą fifę bo te opóźnienia to prawdziwa zmora, i nie ma tu nic do rzeczy to że mtik stawiał bo miał dużo lepsze warunki od moich żeby postawić arene. nie było podstaw żeby narzekać ale te opóźnienia na lini klawa-gra dają o sobie znać. dzięki za lekcje mtik. idę swoim zasponsorować pełne wskaźniki siły

mtik napierał od początku ale się wstrzelić nie mógł, a mnie było stać tylko na kontry które mogłem lepiej rozwiązać, niech lepiej odpracują tą fifę bo te opóźnienia to prawdziwa zmora, i nie ma tu nic do rzeczy to że mtik stawiał bo miał dużo lepsze warunki od moich żeby postawić arene. nie było podstaw żeby narzekać ale te opóźnienia na lini klawa-gra dają o sobie znać. dzięki za lekcje mtik. idę swoim zasponsorować pełne wskaźniki siły

Last edited by ALTUS on 05 July 2010, 19:19, edited 1 time in total.
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Altus to nie wina gry ze sa opoznienia bo chyba zauwazyles ze jak grasz offline to opoznien nie ma?;] to wina lacza twojego/mtika... chyba 
Również dzięki za grę Altus, szybkość Twoich skrzydłowych była niesamowita, raz czy dwa niewiele brakło żebyś strzelił na 0:1. Fakt, mam spore problemy ze skutecznością i przede wszystkim przez to przegrywam sporo meczów ligowych.
a ze mna ktos ma zamair grać czy odrazu się poddajecie? ^^
Lewy - Diav3l 2:0 

--->