Meg na nietuzinkowej sesji fotograficznej
3:42... Z bandą ;P. Tyle, że CamVideo mi strajkuje i nie chce działać... ale czasu jest sporo więc się naprawi... 
3:58...
a dacie po kolei jak włączacie?
bo ja:
lotnisko (ta wieża)
a potem na parking.
a dacie po kolei jak włączacie?
bo ja:
lotnisko (ta wieża)
a potem na parking.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Mi nic nie chce nagrywać :/ Ani CamStudio, ani CamtasiaRecorder, wyszystko co zapisuje to klilkunastominutowy blackscreen. Kodek ffdshow.
Discord: vanitasss
- OrdonekQ7
- Moderator
mi xfire nie wykrywa gry . ;f
odkryłem możliwość skrótów!
xd i zrobiłem 4.01 ;s ale parę band.
odkryłem możliwość skrótów!

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Zmień nazwę pliku którym odpalasz grę (nie skrótu!) z SplitSecondDEMO.exe na SplitSecond.exe. Potem wejdź w ustawienia Xfire, zakładka Gry -> z listy rozwijasz niezainstalowane, szukasz Split Second, zaznaczasz manual detect i szukasz pliku SplitSecond.exe na dysku.
Discord: vanitasss
Przestańcie się chwalić czasami. 3:29 i będzie lepiej
. Co do tych co mają czarny ekran to polecam http://xpress.planetgamecam.com/?locid=news nic tylko odpalić ustawić sobie przycisk i tyle. Też miałem czarny ekran tu nie mam. Najśmieszniejsze jest to, że teraz screeny mi czarne wychodzą i musiałem zrobić zdjęcie aparatem 
Ja pier... Każdy kolejny program ma mnie w d*pie. Zaistalowalem to co zapodałeś Lewy, ale po kilku nagraniach w ogóle nie chce włączyć nagrywania w SS, ale w TM na przykład się da...Lewy wrote:Przestańcie się chwalić czasami. 3:29 i będzie lepiej. Co do tych co mają czarny ekran to polecam http://xpress.planetgamecam.com/?locid=news nic tylko odpalić ustawić sobie przycisk i tyle. Też miałem czarny ekran tu nie mam. Najśmieszniejsze jest to, że teraz screeny mi czarne wychodzą i musiałem zrobić zdjęcie aparatem
(Dodano 03 czerwca 2010, 14:06)
IT WORKS! Fak yeaLexaeus wrote:Zmień nazwę pliku którym odpalasz grę (nie skrótu!) z SplitSecondDEMO.exe na SplitSecond.exe. Potem wejdź w ustawienia Xfire, zakładka Gry -> z listy rozwijasz niezainstalowane, szukasz Split Second, zaznaczasz manual detect i szukasz pliku SplitSecond.exe na dysku.
czemu nie są wyświetlane na bieżąco wyniki, nie wiem czy jeszcze poprawiac 
Bo admin nie ma czasu, żeby to zrobić ale tam na forum wymieniamy się wynikami.
1:23 ? : O a ja myslalem że moja 1.31 to dobrze ;d
Lewy narazie tam rządzi ;p
ja tylko 3.26.7x i nie wiem co poprawic....

I tak ma pozostać. To jest idealny przejazd milimetry od band na driftach i bez żadnej stłuczki. Ale znając moje szczęście do 20 ktoś to jakimś cudem przebijeSzym wrote:Lewy narazie tam rządzi ;p
Jak już mowa o driftach, to działają ci drifty na strzałkach (w sensie 3 strzałki naraz)?
Bo mi ofc tylko w prawo, a sterowania zmienić nie można.
A pro po sterowania jeszcze - na padzie domyślne to mam takie: gaz z tyłu po prawej (to jeszcze w miarę normalnie), po drugiej stronie: hamulec... połączony z kamerą do tyłu
(pewnie o wsteczny chodzi) czyli na padzie nie mogę hamować, jeśli chce widzieć co jest przede mną 
A pro po sterowania jeszcze - na padzie domyślne to mam takie: gaz z tyłu po prawej (to jeszcze w miarę normalnie), po drugiej stronie: hamulec... połączony z kamerą do tyłu
Że tak się nieskromnie pochwalę
http://www.esl.eu/pl/ssv/news/128517/ Kurde ReznoR ostatniego 30 dnia konkursu na 10 godzin przed zakończeniem zepchnął mnie na 2 miejsce. Trochę szkoda ale Kierownica za 2 miejsce też jest spoko 
sukinsyn! a jeszcze gdzies tam Szyma widzialem bodajze, gdzie łon się zapodzial?

--->