Hiszpania miała odpaść zaraz na początku, a o dziw jest w finale... Pora się pogodzić że to oni zostaną mistrzami.Master wrote:Wygra Holandia, Hiszpania druga, trzecie miejsce Urugwaj. Tak typuje
MŚ2010
MŚ2010
MŚ2010
http://www.sport.pl/MS2010/1,97762,8121 ... Pilki.html
Messi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
IMO to ktoś z trójki Villa, Sneijder, Forlan
Messi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
MŚ2010
Tez to przeczytałem i szok. Why Messi?! Rownie dobrze moglby być tu Ronaldo i Rooney ;pMaciek wrote:http://www.sport.pl/MS2010/1,97762,8121 ... Pilki.html
MŚ2010
Być może ktoś się obrazi ale wg Holandia wygrywała do tej pory w dużej mierze dzięki szczęściu. W meczu z Urugwajem wcale nie była dużo lepsza, a gdyby nie kiks Brazylii to nie wiadomo czy by się odnaleźli w tamtym meczu. Imo Hiszpanie wygrają.
MŚ2010
Racja Hornet, mecz z brazylią to nie wygrali holendrzy, tylko raczej brazylia przegrała, czyli inaczej rzecz mówiąc, holendrzy mają farta. Nawet gdy w grupie zdobyli te 9 pkt, to i tak nie mówiło się o nich jako jednego z faworytów.

- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
No zgadzam się. Jeden z najlepszych sędziów na świecie. Podoba mi się jak potrafi panować nad piłkarzami na boisku. Zasłużył na prowadzenie finału.Kiciak wrote:ja trochę z innej beczki:
Howard Webb - i wszystko jasne
MŚ2010
Ja się cieszę, bo on nie popuści Hiszpańskim panienkom i każde symulowanie będzie nagradzane kartką, on się nie pierdoli tylko sędziuje jak należyKiciak wrote:ja trochę z innej beczki:
Howard Webb - i wszystko jasne
MŚ2010
Najgorszy sedzia wg polaków
Najgorszy sędzia wg anglików (Priemiership)
PRZYNAJMNIEJ jeden z gorszych sędziów wg świata...
i on sędziuje finał...
a zreszta i tak strasznie randomowa ostatnia ta piłka nożna...
Najgorszy sędzia wg anglików (Priemiership)
PRZYNAJMNIEJ jeden z gorszych sędziów wg świata...
i on sędziuje finał...
a zreszta i tak strasznie randomowa ostatnia ta piłka nożna...
Last edited by mor_olo on 09 July 2010, 19:47, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
MŚ2010
Według mnie najlepszy sedzia mistrzostw to ten Japończyk sędziujący miedzy innymi Brazylia vs. Holandia
MŚ2010
Obejrzyjcie sobie dokument 'zabić sedziego' i przestancie pierdolic o Webbie, bez kitu, bo w d*pie byliście g*wno widzieliście