Dziekuje Wszystkim

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
Sanford
Jeździ konno

Dziekuje Wszystkim

Post by Sanford »

Nadeszła ta chwila, że po 4 latach gry w TMN i TMNF kończę oficjalnie z TrackManią. Jest to dla mnie wielki ból.- bardzo wielki, poznałem tutaj na tym forum i w całej tej grze wspaniałych ludzi, wspaniałych przeciwników, z którymi mogłem godnie rywalizować, mogłem grać w meczykach i osiągnąć to co w sumie zamierzałem. Jestem bardzo szczęśliwy, że kiedyś polecił mi tą grę kumpel . Czasem, zdarza się, że nie ma się wyboru, i z pewnych rzeczy trzeba zrezygnować.
Wielkie dzięki dla osób które poznałem na pierwszym Scrapp laniku w Łodzi-ajjj super było i ta losowa mapka hehehe
Dziękuję także klanom GT i NN – fajnie się grało.
Dzięki wszystkim których znam - Scrappa, Wina, Szrame, Baserka,Stara,Meg, Vipa,Jakuba, Kinga i wszystkich, a nie sposób wymienić miśki Was all

Na koniec chcę pozdrowić i podziękować mojemu kochanemu klanowi LORD, wszystkich tych, którzy w nim grali.

Powodzonka od dziadzia Sanfordzika GL

Image
Psik
Pirat drogowy

Dziekuje Wszystkim

Post by Psik »

pa pa :<
Szrama
Pirat drogowy

Dziekuje Wszystkim

Post by Szrama »

Łojj dziadzia :D No to skończył się pewien etap w życiu, dawno się nie widzieliśmy, trzeba będzie pomyśleć o jakiejś kawce, powspominać. Bo naprawdę mega z Ciebie człowiek, pamiętam pierwsze spotkanie jak się zdziwiliście że nie jestem pełnoletni a pcham się do starych dziadów na wódkę, oczywiście wielkie pozdrowienia dla Zbyszka.
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Dziekuje Wszystkim

Post by marrek13 »

Znam ten ból, bo też nie łatwo było mi się rozstać... Trzymaj się i mam nadzieję, że kiedyś jeszcze może się spotkamy, bo spotkałem Cię raz, ale zawsze będę to miło wspominał. Tak więc starotmplowsko GL & HF!
Post Reply

Return to “Off-Topic”