sorry, pomylilem cie.mor_olo wrote:Kto wazy 59 przy 180 ?
ty przecierz przy 1,97 wage masz 95 kg.
Nie nie mam. Nadal nie mam pojecia co masz na myśli.Jakub wrote:sorry, pomylilem cie.mor_olo wrote:Kto wazy 59 przy 180 ?
ty przecierz przy 1,97 wage masz 95 kg.
czemu ?Jakub wrote:to chyba pytanie retoryczne.skt7 wrote:a 82/177 jeszcze lepsza?
nie ma gorszej wagi, niz tej mor_ola.
ty dziś masz dzień "pan chrobot nabija posty"?mor_olo wrote:czemu ?Jakub wrote:to chyba pytanie retoryczne.skt7 wrote:a 82/177 jeszcze lepsza?
1) wg BMI jest prawidlowa. Osobiscie uwazam ze to tez dosyc mało, ale zdrowotnie jest ok.Jakub wrote:ty dziś masz dzień "pan chrobot nabija posty"?mor_olo wrote:czemu ?Jakub wrote: to chyba pytanie retoryczne.
180cm i 60kg na CHLOPAKA to zdecydowanie za mało.
to twoja takie jakby namiary fizyczne.mor_olo wrote:1) wg BMI jest prawidlowa. Osobiscie uwazam ze to tez dosyc mało, ale zdrowotnie jest ok.Jakub wrote:ty dziś masz dzień "pan chrobot nabija posty"?mor_olo wrote: czemu ?
180cm i 60kg na CHLOPAKA to zdecydowanie za mało.
2) co 180 i 60 maja wspolnego ze mna ?
tak, zalozyles się ze mna o skzrynke mleka, ze dasz rade wazyc 75 kg.mor_olo wrote:nic ci nie powiem. My woogole rozmawiamy ?
w takim razie potwierdzam tej 5 glownej scenie, ze mor_olo aka mor_solo aka glizda, aka dziewcze aka bialoglowa aka srol_solo aka wieczny drugi dostanie ode mnie cala skrzynke, jeżeli uda mu się utac na 75kg.mor_olo wrote:Ok, ale zaklad był o piwa, ja mleka nienawidze, wiec tu nie kłam.
(zainteresowanym (a taka dyskusja to pewnie cała scena (5 osób) się interesuje) powiem, że deadline na przytycie mam 3 letni, bo wczesniej w gre wchodzilo 80kg, ale jakub jest glupi i uznał ze 75 wystarczy)
Wszystko w tym momencie stało się oficjalne i tym bardziej Jakub się nie wywiniesz ;P
Okej natomiast jak się nie uda ja stawiam skrzynke jakubowi vel srakupowi vel nodrifterowi vel zulowi sceny U MNIE, gdzie się oczywiście boi chłopczyk przyjechac.Jakub wrote:w takim razie potwierdzam tej 5 glownej scenie, ze mor_olo aka mor_solo aka glizda, aka dziewcze aka bialoglowa aka srol_solo aka wieczny drugi dostanie ode mnie cala skrzynke, jeżeli uda mu się utac na 75kg.mor_olo wrote:Ok, ale zaklad był o piwa, ja mleka nienawidze, wiec tu nie kłam.
(zainteresowanym (a taka dyskusja to pewnie cała scena (5 osób) się interesuje) powiem, że deadline na przytycie mam 3 letni, bo wczesniej w gre wchodzilo 80kg, ale jakub jest glupi i uznał ze 75 wystarczy)
Wszystko w tym momencie stało się oficjalne i tym bardziej Jakub się nie wywiniesz ;P
skrzynka musi być wychlana u mnie i od razu.
nie ma chodowania przez lata (tak, to jest wazne, bo solo 20 piw w calym swoim zyciu nie wypil jeszcze).