Shief trzeci w ESL Major Series VI!
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img441.imageshack.us/img441/6389/eslg.jpg[/teaser] 21:15: Nareszcie koniec! Shief wygrał dwie rundy z Tannisem i zdobywa brązowy medal ESL Major Series VI! Na jego konto wpłynie także skromna kwota 60 euro. Końcowa klasyfikacja EMS VI TMNF:
1. Kalle "FrostBeule" Videkull
2. Robert "Tamarillo" Crone
3. Dominik "Shief" Fijałkowski
4. Laurent "Tannis" Beteille. [more]
21:11: Pierwsza runda na trasie TaMaGo wygrana przez Tama. Holender zajmuje drugie miejsce w turnieju, Shief z Tannisem walczą o podium.
21:10: Wygrana Shiefa i dwie trzecie pozycje to za mało na doścignięcie Tamarillo. Polaka ratuje jednak Tannis, zwyciężając o pół bolidu przed Holendrem w ostatniej rundzie. Tama ma status finalisty, Shief 106 punktów, Tannis równa setka.
21:04: FrostBeule wygrywa turniej, dwukrotnie osiągając ten sam czas. Shief 4 i 3, przez co traci do Tamarillo już 18 punktów.
21:01: FrostBeule mocno zwiększa przewagę nad rywalami. Fatalna jazda pozostałych kierowców praktycznie uniemożliwiła im wygranie turnieju. Szwed ma już na swoim koncie 112 oczek, aż o 20 więcej od Tamarillo. Shief, plasując się odpowiednio na 3, 2, 3, raz nie dojeżdżając oraz zajmując 3 miejsce w ostatniej rundzie, łącznie posiada 81 punktów. Tannis zbliżył się do niego na niebezpieczny dystans ośmiu punktów.
20:52: Po drugiej trasie sytuacja wygląda następująco: FrostBeule 71 punkty, Tamarillo 67 punktów, Shief 63 punkty i stawkę dalej zamyka Tannis z zaledwie 44 punktami. Miejsca, na jakich plasował się nasz reprezentant to: 3, 3, 1, 2, 2. Za chwilę początek trzeciej mapy.
20:44: Wyniki pierwszej mapy: Frostbeule 42 punkty, Shief i Tamarillo po 33 punkty, na końcu stawki Tannis z dorobkiem 23 punktów. Shief zajmował kolejno miejsca: 2, 3, 3, 4, 1, 2.
20:35: Rozpoczął się mecz finałowy z udziałem Frosta, Shiefa, Tamarillo i Tannisa. Do obejrzenia dostępny na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]Relay 1[/url].
19:50: FrostBeule wygrywa przed Shiefem finał WB, w związku z czym zobaczymy tę dwójkę (obaj z zespołu YoYo Tech) w Wielkim Finale turnieju! Obok nich wystąpi dwóch z czwórki Mandioka, Jakub, Tannis i Tamarillo, którzy grają aktualnie w finale drabinki przegranych. Początek finałowego starcia o 20.30!
18:20 Powoli ruszają finał WB oraz półfinał LB. Mecz Shiefa dostępny jest na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]Relay 1[/url] oraz [url=tmtp://#spectate=dimension-relay2]Relay 2[/url], a mecz drabinki przegranych na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay3]Relay 3[/url] oraz [url=tmtp://#spectate=dimension-relay4]Relay 4[/url]. Planowo, pojedynki mają się zacząć o 18.30.
18:08: Wprowadzono jakiś nowy "Cup mode". Limit wynosi 120 punktów, ale co dalej??? Dunno. W każdym razie wygrywa Frostbóle, którego w międzyczasie wywaliło i jeździł kilka ostatnich rund z pingiem ok. 400. Drugi Tamarillo i to oni zmierzą się z Tannisem oraz Shiefem w finale WB. W LB zagrają natomiast Mandioka, g00x, Rob i Jakub (czeski, nie polski^^).
17:35: Shief dostaje się do finału WB! Przed nim tylko Tannis, a my czekamy na wyjaśnienie sytuacji w drugim półfinale, gdzie zawodników napotkały spore problemy z serwerem. Faworytami do wygrania meczu są Frostbeule oraz Tamarillo. Mecz można oglądać [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]tutaj[/url].
17:20: Dominik "Shief" Fijałkowski to jedyny półszwab w stawce finału szóstej edycji ESL Major Series. Polak walczy o miejsce na podium! O 16.30 rozpoczął się półfinał WB.
1. Kalle "FrostBeule" Videkull
2. Robert "Tamarillo" Crone
3. Dominik "Shief" Fijałkowski
4. Laurent "Tannis" Beteille. [more]
21:11: Pierwsza runda na trasie TaMaGo wygrana przez Tama. Holender zajmuje drugie miejsce w turnieju, Shief z Tannisem walczą o podium.
21:10: Wygrana Shiefa i dwie trzecie pozycje to za mało na doścignięcie Tamarillo. Polaka ratuje jednak Tannis, zwyciężając o pół bolidu przed Holendrem w ostatniej rundzie. Tama ma status finalisty, Shief 106 punktów, Tannis równa setka.
21:04: FrostBeule wygrywa turniej, dwukrotnie osiągając ten sam czas. Shief 4 i 3, przez co traci do Tamarillo już 18 punktów.
21:01: FrostBeule mocno zwiększa przewagę nad rywalami. Fatalna jazda pozostałych kierowców praktycznie uniemożliwiła im wygranie turnieju. Szwed ma już na swoim koncie 112 oczek, aż o 20 więcej od Tamarillo. Shief, plasując się odpowiednio na 3, 2, 3, raz nie dojeżdżając oraz zajmując 3 miejsce w ostatniej rundzie, łącznie posiada 81 punktów. Tannis zbliżył się do niego na niebezpieczny dystans ośmiu punktów.
20:52: Po drugiej trasie sytuacja wygląda następująco: FrostBeule 71 punkty, Tamarillo 67 punktów, Shief 63 punkty i stawkę dalej zamyka Tannis z zaledwie 44 punktami. Miejsca, na jakich plasował się nasz reprezentant to: 3, 3, 1, 2, 2. Za chwilę początek trzeciej mapy.
20:44: Wyniki pierwszej mapy: Frostbeule 42 punkty, Shief i Tamarillo po 33 punkty, na końcu stawki Tannis z dorobkiem 23 punktów. Shief zajmował kolejno miejsca: 2, 3, 3, 4, 1, 2.
20:35: Rozpoczął się mecz finałowy z udziałem Frosta, Shiefa, Tamarillo i Tannisa. Do obejrzenia dostępny na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]Relay 1[/url].
19:50: FrostBeule wygrywa przed Shiefem finał WB, w związku z czym zobaczymy tę dwójkę (obaj z zespołu YoYo Tech) w Wielkim Finale turnieju! Obok nich wystąpi dwóch z czwórki Mandioka, Jakub, Tannis i Tamarillo, którzy grają aktualnie w finale drabinki przegranych. Początek finałowego starcia o 20.30!
18:20 Powoli ruszają finał WB oraz półfinał LB. Mecz Shiefa dostępny jest na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]Relay 1[/url] oraz [url=tmtp://#spectate=dimension-relay2]Relay 2[/url], a mecz drabinki przegranych na [url=tmtp://#spectate=dimension-relay3]Relay 3[/url] oraz [url=tmtp://#spectate=dimension-relay4]Relay 4[/url]. Planowo, pojedynki mają się zacząć o 18.30.
18:08: Wprowadzono jakiś nowy "Cup mode". Limit wynosi 120 punktów, ale co dalej??? Dunno. W każdym razie wygrywa Frostbóle, którego w międzyczasie wywaliło i jeździł kilka ostatnich rund z pingiem ok. 400. Drugi Tamarillo i to oni zmierzą się z Tannisem oraz Shiefem w finale WB. W LB zagrają natomiast Mandioka, g00x, Rob i Jakub (czeski, nie polski^^).
17:35: Shief dostaje się do finału WB! Przed nim tylko Tannis, a my czekamy na wyjaśnienie sytuacji w drugim półfinale, gdzie zawodników napotkały spore problemy z serwerem. Faworytami do wygrania meczu są Frostbeule oraz Tamarillo. Mecz można oglądać [url=tmtp://#spectate=dimension-relay1]tutaj[/url].
17:20: Dominik "Shief" Fijałkowski to jedyny półszwab w stawce finału szóstej edycji ESL Major Series. Polak walczy o miejsce na podium! O 16.30 rozpoczął się półfinał WB.
Last edited by ShaDDy on 18 July 2010, 20:22, edited 12 times in total.
ostro trenowalem i objecuje, ze dam z siebie wszystko.Obok nich wystąpi dwóch z czwórki Mandioka, Jakub, Tannis i Tamarillo
Trzymam kciuki misiaczku !! :*Jakub wrote:ostro trenowalem i objecuje, ze dam z siebie wszystko.Obok nich wystąpi dwóch z czwórki Mandioka, Jakub, Tannis i Tamarillo
*... i wszystko jasne.
wiem, ze sam gram w turnieje, ale jakos nie zdazylem wynikow obczaic.
który shief na koncu?
dawac resultaty!!
(Dodano Nie Lip 18, 2010 7:27 pm)
w turniejU*
który shief na koncu?
dawac resultaty!!
(Dodano Nie Lip 18, 2010 7:27 pm)
w turniejU*
Pierwszy Polak (tak Jakubie, nie szwab ;P) na podium istotnego turnieju ?
Fajnie, zawsze brakowało wyników w cupach indywidualnych
Fajnie, zawsze brakowało wyników w cupach indywidualnych
*... i wszystko jasne.
zajebisty wynik Shiefie ;] ... wielkie gratulacje !!!

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
gg shief.
da haste aber glück gehabt, das ich im lb semi ausgeschieden bin
(Dodano Nie Lip 18, 2010 10:55 pm)
oder war es das lb final?
ich war halt sehr konzentriert, weiss nicht mehr genau.
da haste aber glück gehabt, das ich im lb semi ausgeschieden bin
(Dodano Nie Lip 18, 2010 10:55 pm)
oder war es das lb final?
ich war halt sehr konzentriert, weiss nicht mehr genau.
schwaben getrupen! Raus!
zamknac japen.damianhhh wrote:schwaben getrupen! Raus!
Jakub już mogłeś to trenslejt.
Ale i tak wyraz po wyrazie sobie wydedukowałem 
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
napisalem mu, ze ma szczescie, ze wypadlem w loser brackecie, inaczej bym go ownowal.
Mniej więcej tak wywnioskowałem z tą różnicą że następnym razem będzie miał więcej szczęścia a potem się go zapytałeś jak się czuje po meczu. a w ostatnim zdaniu brakowało mi słówka "genau" więc skapitulowałem. Tak wychodzą mi te moje filozofie na lekcjach niemieckiego "po co informatykom niemiecki jak i tak pewnie nie wyjade"

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
mistrz!damianhhh wrote:schwaben getrupen! Raus!
*... i wszystko jasne.
także sobie pomoge cytatem.mor_olo wrote:mistrz!damianhhh wrote:schwaben getrupen! Raus!
zamknac japen.
Tutaj tez zamierzasz spamować nubie ?Jakub wrote:także sobie pomoge cytatem.mor_olo wrote:mistrz!damianhhh wrote:schwaben getrupen! Raus!zamknac japen.
*... i wszystko jasne.
lol?mor_olo wrote:Tutaj tez zamierzasz spamować nubie ?Jakub wrote:także sobie pomoge cytatem.mor_olo wrote: mistrz!zamknac japen.
ja tylko jako scenowicz biore udzial w dyskusiach na temat tmn.
jednak pytanie czy tutaj "tez" tylko spamuje uwazam za offtop i bez sensu.
No już przestań spamować.Jakub wrote:lol?mor_olo wrote:Tutaj tez zamierzasz spamować nubie ?Jakub wrote: także sobie pomoge cytatem.
*... i wszystko jasne.
panie aleksander,mor_olo wrote:No już przestań spamować.Jakub wrote:lol?mor_olo wrote: Tutaj tez zamierzasz spamować nubie ?
rozumiem, ze pan nie ulatwia mi zycia, piszac coś o spampwaniu.
wiadomo, ze kazdykolwiek nastepny post będzie uwazany jako spam.
püragne jednak dodac, ze jedyny sens tego posta, jest pokazac ponowi, ze pan jest najwiekszy spamer na starym kontynenice i ze nic tego nie zmieni, nawet nie pana wyzywanie o mnie bycem spamerem.
Ta, a te twoje posty to się znikąd wzięły, Panie Schwabie.Jakub wrote:panie aleksander,mor_olo wrote:No już przestań spamować.Jakub wrote: lol?
rozumiem, ze pan nie ulatwia mi zycia, piszac coś o spampwaniu.
wiadomo, ze kazdykolwiek nastepny post będzie uwazany jako spam.
püragne jednak dodac, ze jedyny sens tego posta, jest pokazac ponowi, ze pan jest najwiekszy spamer na starym kontynenice i ze nic tego nie zmieni, nawet nie pana wyzywanie o mnie bycem spamerem.
*... i wszystko jasne.