widze ze pan "wypilem-dwa-piwa-i-jestem-najebanym-ale-i-tak-jestem-rockstarem" gubi powoli inteligencje, co się wyraze w pana niskim poziomem pisania postow.mor_olo wrote:Ta, a te twoje posty to się znikąd wzięły, Panie Schwabie.Jakub wrote:panie aleksander,mor_olo wrote: No już przestań spamować.
rozumiem, ze pan nie ulatwia mi zycia, piszac coś o spampwaniu.
wiadomo, ze kazdykolwiek nastepny post będzie uwazany jako spam.
püragne jednak dodac, ze jedyny sens tego posta, jest pokazac ponowi, ze pan jest najwiekszy spamer na starym kontynenice i ze nic tego nie zmieni, nawet nie pana wyzywanie o mnie bycem spamerem.
Shief trzeci w ESL Major Series VI!
nie. po prostu nie.Jakub wrote:widze ze pan "wypilem-dwa-piwa-i-jestem-najebanym-ale-i-tak-jestem-rockstarem" gubi powoli inteligencje, co się wyraze w pana niskim poziomem pisania postow.mor_olo wrote:Ta, a te twoje posty to się znikąd wzięły, Panie Schwabie.Jakub wrote: panie aleksander,
rozumiem, ze pan nie ulatwia mi zycia, piszac coś o spampwaniu.
wiadomo, ze kazdykolwiek nastepny post będzie uwazany jako spam.
püragne jednak dodac, ze jedyny sens tego posta, jest pokazac ponowi, ze pan jest najwiekszy spamer na starym kontynenice i ze nic tego nie zmieni, nawet nie pana wyzywanie o mnie bycem spamerem.
Właściwie mógłbym tak to zostawić i każdy fan tej dyskusji zrozumiałby czemu nie masz racji. Masz jednak ogromne szczęscie, że się zlituję i ci wytłumaczę:
1)Mylisz się
2)Bardzo się mylisz
3)No po prostu się mylisz
btw. Nie spamuj
*... i wszystko jasne.
niech pan mi i każdym innym czytelniku da powoli sopokoj.mor_olo wrote:nie. po prostu nie.Jakub wrote:widze ze pan "wypilem-dwa-piwa-i-jestem-najebanym-ale-i-tak-jestem-rockstarem" gubi powoli inteligencje, co się wyraze w pana niskim poziomem pisania postow.mor_olo wrote: Ta, a te twoje posty to się znikąd wzięły, Panie Schwabie.
Właściwie mógłbym tak to zostawić i każdy fan tej dyskusji zrozumiałby czemu nie masz racji. Masz jednak ogromne szczęscie, że się zlituję i ci wytłumaczę:
1)Mylisz się
2)Bardzo się mylisz
btw. Nie spamuj
wedlug powiedzenia najglupszy zawsze chce miec ostatnie slowo, mam nadzieje, ze pan wrescie dojdzie do rozumu.
Jak się w życiu kierujesz przysłowiami to gratuluje, ale jak już taki idiotyczny sposób myślenia obrałeś polecam: Bierz nogi za pas, póki jeszcze czas.Jakub wrote:niech pan mi i każdym innym czytelniku da powoli sopokoj.mor_olo wrote:nie. po prostu nie.Jakub wrote: widze ze pan "wypilem-dwa-piwa-i-jestem-najebanym-ale-i-tak-jestem-rockstarem" gubi powoli inteligencje, co się wyraze w pana niskim poziomem pisania postow.
1)Mylisz się
2)Bardzo się mylisz
btw. Nie spamuj
wedlug powiedzenia najglupszy zawsze chce miec ostatnie slowo, mam nadzieje, ze pan wrescie dojdzie do rozumu.
*... i wszystko jasne.
aprops nogi.mor_olo wrote:Jak się w życiu kierujesz przysłowiami to gratuluje, ale jak już taki idiotyczny sposób myślenia obrałeś polecam: Bierz nogi za pas, póki jeszcze czas.Jakub wrote:niech pan mi i każdym innym czytelniku da powoli sopokoj.mor_olo wrote: nie. po prostu nie.
1)Mylisz się
2)Bardzo się mylisz
btw. Nie spamuj
swedzi mnie duży palec na prawej nodze.