Seria moich 15 tras + 1 PF
link http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... &id=725759
Siekiera
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
lol
ciekawy pf, naciskam strzelke i d*pa... zaraz po starcie wpadam na rampe i pozniej uderzam i stoje.. naprawdę, wrecz gratuluje pomyslu. :?
zycze ci powodzenia w robieniu lepszych map, i dodaj media tracker, wtedy mapki będą lepsze. pzdr
zycze ci powodzenia w robieniu lepszych map, i dodaj media tracker, wtedy mapki będą lepsze. pzdr
Siekiera
Siekiera ten Twoj PF track jest rzeczywiście trochę niedopracowany... może nas oświecisz co w nim trzeba zrobić zeby chociaż doejchac do mety...? wybacz, ale ja nie łapie...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Re: lol
MAXERRR wrote:ciekawy pf, naciskam strzelke i d*pa... zaraz po starcie wpadam na rampe i pozniej uderzam i stoje.. naprawdę, wrecz gratuluje pomyslu. :?
Pffff... wy jeszcze nie znacie tego buga? Tzw. PF buga, który powoduje, że auto na PF tak naprawdę leci inaczej niż zostało zaplanowane? Jeszcze raz napiszę co robić żeby pojechać normalnie:FRED wrote:Siekiera ten Twoj PF track jest rzeczywiście trochę niedopracowany... może nas oświecisz co w nim trzeba zrobić zeby chociaż doejchac do mety...? wybacz, ale ja nie łapie...
1. Najpierw spróbujcie strategii Alt+Enter naciśnięte dwukrotnie - to zminimalizuje i zmaksymalizuje grę, co nie wiem czemu, ale powinno zmienić reackję auta
2. Jak tamto nie zadziała, spróbujcie jeszcze raz uruchomić trasę
3. A jak to nie zadziała, to myślę że można liczyć tylko na ponowne uruchomienie gry, albo na nic
Siekiera
a MT nie ma bo mi się już nie chciało pozniej a jak je robilem to nie mialem dostepu do zanego poradnika
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Siekiera
no przykro mi Zeo... Twój wyczerpujący poradnik mi nie pomógł... ale wiem chyba o co chodzi ze samochód zmienia tj sterownosc - ale to mi się dzieje tylko czasami podczas wyscigu...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
<- Drzwi