Jaka to gra?
Jaka to gra?
team fortress classic?
Jaka to gra?
Half life 'underground beta'
Jaka to gra?
nie i... chyba nie, aczkolwiek muszę jeszcze sprawdzić // ironia mode off
edyta: ahh sory, nie zauważyłem posta Horneta. ofc, że to TF Classic
edyta: ahh sory, nie zauważyłem posta Horneta. ofc, że to TF Classic
Jaka to gra?
wszyscy wiedzą, że to to, wal dalej diav^^
Jaka to gra?
need for speed 2
Jaka to gra?
grałem w to kiedy jeszcze nie umiałem ściągać z torrentów czy instalować gier z iso.
chybe chyba możesz dać next
chybe chyba możesz dać next
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Jaka to gra?
proste będzie, nie mam pomysłu:

Jaka to gra?
Key, mój nick pochodzi z tegoż właśnie*K3YC@M* wrote:gra jest oczywista dla jednych, dziwna dla drugich, lecz zagadka jest prosta jak bułka z masłem... jestem po prostu ciekaw czy ktoś gra w te "śmieszne karty" w realu

Jaka to gra?
(kyzzn kiedyś na takie stawki się mówiło się makaronizmy, a ty teraz widzę wprowadzasz jakie herbacianizmy, ale to tak po cichutku na offtopie napisałem żeby nikt nie widział, nie słyszał nie doczytał
)
To ja sobie wezmę o i wstawię i zgadujcie

To ja sobie wezmę o i wstawię i zgadujcie

W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Jaka to gra?
Wątpie żeby to był another world?
Jaka to gra?
ja mam pytanie co do "regulaminu" tej zabawy.
czy jest obowiazek dawac pelny screen, wiec pelny ekran i w zwiazku z tym mogę na to liczyc, ze tu wlasnie sa pokazane pelne ekrany, czy mozna tez dawac kawalek screena?
czy jest obowiazek dawac pelny screen, wiec pelny ekran i w zwiazku z tym mogę na to liczyc, ze tu wlasnie sa pokazane pelne ekrany, czy mozna tez dawac kawalek screena?
Jaka to gra?
na 101% another world, dawaj julek
Jaka to gra?
J.Cezar wrote:Wątpie żeby to był another world?
jeb***....Next time you won't have so easily ;p
jakub ja od siebie wspomnę że dałem taki jaki mi pasował bo nie chciałem dawać zbyt oczywistego a co do całego screena to takowy był w google.pl, ale o ile pamiętam to w tej grze nie było żadnych wskaźników liczników czy innych wyświetlaczy sumy życia i innej many